blazej Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Witam Moje moto to Kawasaki ZR-7 z 2000r. po angielski przez okres zimowy trochę przy nim popracowałem, odświeżyłem, powymieniałem co umiałem, klocki, olej, płyn hamulcowy i jeszcze sporo drobiazgów. Pozostały sprawy czysto mechaniczne, czyli sprawdzenie czy jest dobrze i tu moja prośba, może znacie kogoś z naszego regionu kto mógłby mój motocykl przejżeć, wyregulowac itp. Pozdrawiam Edytowane 4 Maja 2013 przez blazej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Bardzo fajna maszyna, kolega z tego forum @MateuszZR7 ma bardzo podobną. Daje dużo frajdy i ma dobre właściwości jezdne - super moto 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilTsn Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Oj brałbym brałbym Super kolor jak dla mnie jak i samo moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Pozostały sprawy czysto mechaniczne, czyli sprawdzenie czy jest dobrze i tu moja prośba, może znacie kogoś z naszego regionu kto mógłby mój motocykl przejżeć, wyregulowac itp. Hej, napisz do mnie na PW dam ci telefon do nikomu nic nie ujmując chyba najlepszego mechanika w łodzi - siedziba główna jest na niesięcinie ( Konstantynów) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jest to mój pierwszy motocykl i nie będę ukrywał że sporo nauki przedemną, ale już wiem, jazda na dwóch kołach jest zajeb....banan na twarzy nonstop. A przy tej maszynie spędziłem sporo godzin w zimowe wieczory, mam nadzieję ze wizulanie udało mi się sprawić by wyglądął dobrze jeszcze trochę detali mi się marzy, może kotoś ma pług pod silnik do tego sprzętu? 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Fajna maszynka, sam taka (w wersji z S) kupiłem na pierwsze moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ładne moto 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Hej, napisz do mnie na PW dam ci telefon do nikomu nic nie ujmując chyba najlepszego mechanika w łodzi - siedziba główna jest na niesięcinie ( Konstantynów) Swoją ,,baśkę '' tam dopieszczasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Posiadam identyczną kawę ciekawi mnie brzmienie twojego wydechu Motocykl bardzo przyjemny i również go kupiłem jako swoją pierwszą machinę i szybko ogarnąłem. Można powiedzieć że bardzo szybko. Opini mówi że ten motocykl potrafia wybaczać błędy chociaż potrafi czasem zaskoczyć kierowcę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Swoją ,,baśkę '' tam dopieszczasz? Tak - tam wszystko można zrobić, Jacek - mechanik to mój przyjacie,l wiec może troche inaczej to oceniam, ale zaplecze ślusarsko techniczne jest niesamowite. Nie ma rzeczy której nie da sie zrobic czy stworzyc od nowa. Edytowane 6 Maja 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 fajne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Trochę maszyna się zmieniła, dorzuciłem pług pod silnik. Docelowo chciałbym w kolorze zbiornika i zadupka, ale na tą chwilę musi wystarczyć czarny mat. W dalszych planach mam kilka zmian chęć wykonać, będę sukcesywnie je przedstawiał by wysłuchać opinii. 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Fajne moto i super kolor. Moim zdaniem Pług powinieneś pomalować w kolorze motocykla. Bardziej go wyeksponuje i doda agresji. PS: Napisałeś że jazda na 2 kołach to zaje... sprawa, zobaczysz że na 1 jeszcze lepszy wypas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Taki mam założenie, ale to musi chwilę poczekać, poza tym nie mam pojęcia kto dobiera lakiery do motocykli w okolicach łodzi. A co do 1 koła, to chyba nie tak szybko i chyba nie tą maszyną 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Trochę zmian nastąpiło, jeszcze tylko lusterka i będzie tak jak chcę Prosiłbym Was o komentarze oraz porady co można by było jeszcze zmienić w moim motocyklu by nabrał jeszcze bardziej indywidualnego charakteru 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Co to za lampa dzika? Oryginał wyglądał mega, ta jakoś mnie nie pociąga, ale ważne, żeby Tobie się podobała Indywidualny styl ma to do siebie, że autor robi moto według własnego gustu, a nie pyta innych 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Istny predejtor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 tak też pomyślałem. jeszcze tylko badziewny kask do tego i będzie jak komplet ale jak napisał Suchy = ważne, że Tobie się podoba. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) - Indywidualny styl ma to do siebie, że autor robi moto według własnego gustu, a nie pyta innych - czasami warto zapytać, ponieważ można dowiedzieć się co lepiej lub sprawniej coś zrobić a na tą chwilę, dowiedziałem się tylko co warto, a co nie pisać (pytać) na forum Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Suchy-wolk cytat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Skoro już nalegasz.. Ja bym wymienił lampę na oryginał i kierunkowskazy na inne albo na białe klosze i pomarańczowe żarówki. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi