Macix Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Rzucam taką luźna propozycje jak byli by chętni na zrobienie grilla u mnie na działce nie daleko ul.Wycieczkowej w ciągu dnia można było by polatać a potem uderzyć na działkę miejcie na motory jest na terenie wiec bezpiecznie jak ktoś by chwal jakieś piwko wypić itp to nocleg też się znajdzie jak ktoś jest zainteresowany to pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Wow, super sprawa. Jestem zainteresowany, ale najprawdopodobniej bez noclegu, aby w niedzielę być gotowym na Bełchatów Grill też mamy forumowy więc w razie czego jakoś go upchniemy z Emilem w plecak 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Cieszy mnie to bardzo im więcej chętnych tym lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 zapisz mnie na listę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ojoj a mnie nie będzie w Łodzi w ten Weekend ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ja tez chetnie ale mam czas tylko do 16 ...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Napisz o której godzinie (mniej więcej)Chętnie dołączę 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja tez jestem za tylko jakbyscie mogli dac znac no kom bo ja juz dostepu nie mam do neta w weekend...Marta a Ty bedziesz napewno?? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Spotkanie jutro o 19 na ul Wycieczkowej parking każdy sadze zna to miejsce stamtąd albo odrazu do mnie na dizałke albo można jeszcze polatać po mieście i potem lecieć na grill 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No luzik moze nie kazdy zna ten parking ale postaram sie jakos dotrzec ewentualnie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Spotkanie jutro o 19 na ul Wycieczkowej parking każdy sadze zna to miejsce stamtąd albo odrazu do mnie na dizałke albo można jeszcze polatać po mieście i potem lecieć na grill Jestem za 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ktos jedzie na piwo czy wszyscy na 2oo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 mi to obojetnie..podarzam za stadem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ja to moze po 20 dołacze w takim razie tylko gdzie dokladnie ta dzialka ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkiwadek Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Znajdzie się tam miejsce dla świeżaka ?? Chętnie dołączę 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Miejsce znajdzie się dla każdego jeśli ktoś się nie wyrobi na 19 na pewno wszyscy będziemy tam chwile żeby wszystko uzgodnić dla spóźnialskich podaje kontakt do mnie 600210795 jak coś dzwońcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja będę na 200:) moze nieco spozniona. Niestety nie wiem gdzie ten parking ale wywęszę po spalinach 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Niestety nie wiem gdzie ten parking ale wywęszę po spalinach TUTAJ 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkiwadek Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 I jest kaloryfer 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 kaloryfer to się robi od picia piwa i od grilla.... na brzuchu wtedy kaloryfer jest - dlatego Maciek tego grilla proponuje <zapomniałem, że to nie temat ze skojarzeniami > 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 x10d -dziękuję:)Mam nadzieje ze to zdjecie parkingu z jutrzejszego upalnego dnia:D 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 na parking to trafie tylko ciekawe czy jeszcze tam bedziecie;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Może podjadę się przywitać, jak się wyrobię. Suchy, weź kilka ulotek, to zabiorę do pracy. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 tez miałem być ,byłem już nawet na Warszawskiej ale niestety nie dotarłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi