Skocz do zawartości

Obstawa Ślubu - Tomaszów Mazowiecki - 11.05 .2013

agoonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Forum, to forum, z zalozenia offtop jest tu na miejscu. Jak ekipa z Wro ( w co nie watpie, bo znam kilku) jest mocna to http://maps.google.p...&mra=ls&t=m&z=8  to zaden wiekszy problem, a raczej krotka sobotnia pojezdzawka . A moze chlopaka sie jeszcze uratuje:).

Mamy dobrą ekipę do latania, ale raczej nie ma opcji,żeby zebrać ludzi na taki wypad, to jest 500km i to po trasie bez winkli itp., więc ciężko tyle osób zmotywować .

Cieszę się, że niektórzy z Was chcą pomóc i mają zdrowe podejście do tematu   :smile:

Po cóż po Mcdonaldach latać i kasę wydawać, jak można się jeszcze z takiej imprezy na coś bardzo przyzwoitego do jedzenia załapać. A jak jeszcze przyjdzie komuś do głowy blokadę zrobić, to przy odrobinie szczęścia z flaszką do domu wróci .... 3in1 - pojeździł, pojadł i popił - może tylko nie por..... ale to już inna bajka ;P

dokładnie :smile:

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Co prawda moto bajzel jest wtedy w lodzi ale ślub jest po południu więc jak pogoda dopisze możecie na mnie liczyć (też mam żone z Tomaszowa i wiem że to dobry wybór :smile:)

Myślę że z Aleksa też pare motorków poleci a na pewno ja z Gonią bo mamy w tym dniu 22  rocznice ślubu będzie miło pozdrawiam

Ja jestem z Tomaszowa i praktycznie nigdy nie było tu takiej obstawy weselnej wiec może raz uda się zrobić coś takiego porządnego :smile: ja oczywiście się pisze i skrzyknę również tomaszowskich motocyklistów ;) jak dobrze pójdzie to trochę nas będzie :smile: pozdrawiam i LwG 

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

u mnie to są dwie sprawy.

a. nianie musze zorganizować ;)

b. Jest jakaś fajna trasa do Tomaszowa ?? bo jak mam prosto jechać to słabo będzie ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

u mnie to są dwie sprawy.

a. nianie musze zorganizować ;)

b. Jest jakaś fajna trasa do Tomaszowa ?? bo jak mam prosto jechać to słabo będzie ;)

Jeśli chodzi o fajną trasę do Tomaszowa to zależy co masz na myśli, trasa łódź-tomaszów jest raczej nudna, ale wokół Tomaszowa można fanie polatać ;) 

Ja się piszę!! Jak tylko pogoda dopisze.

Mamy jeszcze tydzień. Więc się zgadujmy gdzie i o której wylatujemy z Łodzi:).

Ja będę startował z Teofilowa z ul. Traktorowej jak ktoś chce się podłączyć to zapraszam:D.

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Jeśli chodzi o fajną trasę do Tomaszowa to zależy co masz na myśli, trasa łódź-tomaszów jest raczej nudna, ale wokół Tomaszowa można fanie polatać ;)

To ja sobie poszukam trasy. Może być dookoła ale nie może być nudna.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Jeśli chodzi o start godzina 17 pod Kościołem to wydaje mi się, że lepiej będzie spotkać się chwilę przed 17 w innym miejscu i żebyśmy wszyscy razem całą paradą podjechali pod Kościół. Będzie lepiej to wyglądało niż jak wszyscy będą zjeżdzać się w różnych odstępach czasu. Takie moje zdanie, ale jak kto woli ... 

PS. proponuje stację BP na Warszawskiej jest to po drodze do Kościoła godz. np 16:45

jak się uda do 16 bajzel obskoczyć i pogoda dopisze chętnie się poturlam do Tomaszowa powspółczuć panu młodemu - w końcu najczęstszą przyczyną rozwodów jest małżeństwo...

najczęstszą przyczyną rozwodów jest małżeństwo...

Nie prawda. Wyczytałam ostatnio w necie,iż najczęstszą przyczyną rozwodów jest facebook :decayed: .

Ja sie pisze i zorganizuje ze soba pare maszyn:) oby tylko pogoda dopisala...

no i jedną dodatkową maszynę już masz :smile: Wstać, zjeść, bajzel i ogień do Tomaszowa!  :riding: Ciekawe czy Młody ogarnie...  :drunk: .  :whistling:

super, zapowiada sie sporo moto :smile: oby tylko pogoda dopisała

super, zapowiada sie sporo moto :smile: oby tylko pogoda dopisała

Co do tematu, wypadałoby mieć do kogoś miejscowego numer kom. Aby wszystko się zgrało, i w czas się połapać. Jeśli ktoś jest pewien na 100% ze będzie obecny przy dobrej pogodzie , proszę niech podeśle na PW  swój nr kom. pozdrawiam Zbiras...

Ps: pisze od Agoonzo z konta żeby Wam nie zaśmiecać forum LwG !!!

Edytowane przez agoonzo (wyświetl historię edycji)