agoonzo Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Forum, to forum, z zalozenia offtop jest tu na miejscu. Jak ekipa z Wro ( w co nie watpie, bo znam kilku) jest mocna to http://maps.google.p...&mra=ls&t=m&z=8 to zaden wiekszy problem, a raczej krotka sobotnia pojezdzawka . A moze chlopaka sie jeszcze uratuje:). Mamy dobrą ekipę do latania, ale raczej nie ma opcji,żeby zebrać ludzi na taki wypad, to jest 500km i to po trasie bez winkli itp., więc ciężko tyle osób zmotywować . Cieszę się, że niektórzy z Was chcą pomóc i mają zdrowe podejście do tematu Po cóż po Mcdonaldach latać i kasę wydawać, jak można się jeszcze z takiej imprezy na coś bardzo przyzwoitego do jedzenia załapać. A jak jeszcze przyjdzie komuś do głowy blokadę zrobić, to przy odrobinie szczęścia z flaszką do domu wróci .... 3in1 - pojeździł, pojadł i popił - może tylko nie por..... ale to już inna bajka ;P dokładnie Edytowane 4 Maja 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Co prawda moto bajzel jest wtedy w lodzi ale ślub jest po południu więc jak pogoda dopisze możecie na mnie liczyć (też mam żone z Tomaszowa i wiem że to dobry wybór ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Myślę że z Aleksa też pare motorków poleci a na pewno ja z Gonią bo mamy w tym dniu 22 rocznice ślubu będzie miło pozdrawiam 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja jestem z Tomaszowa i praktycznie nigdy nie było tu takiej obstawy weselnej wiec może raz uda się zrobić coś takiego porządnego ja oczywiście się pisze i skrzyknę również tomaszowskich motocyklistów jak dobrze pójdzie to trochę nas będzie pozdrawiam i LwG 2 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja mogę przylecieć, niestety będę w Tomaszowie dostępny dopiero koło 17:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 u mnie to są dwie sprawy. a. nianie musze zorganizować b. Jest jakaś fajna trasa do Tomaszowa ?? bo jak mam prosto jechać to słabo będzie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 możesz jechać zygzakiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 u mnie to są dwie sprawy. a. nianie musze zorganizować b. Jest jakaś fajna trasa do Tomaszowa ?? bo jak mam prosto jechać to słabo będzie Jeśli chodzi o fajną trasę do Tomaszowa to zależy co masz na myśli, trasa łódź-tomaszów jest raczej nudna, ale wokół Tomaszowa można fanie polatać 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ja się piszę!! Jak tylko pogoda dopisze. Mamy jeszcze tydzień. Więc się zgadujmy gdzie i o której wylatujemy z Łodzi:). Ja będę startował z Teofilowa z ul. Traktorowej jak ktoś chce się podłączyć to zapraszam:D. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jeśli chodzi o fajną trasę do Tomaszowa to zależy co masz na myśli, trasa łódź-tomaszów jest raczej nudna, ale wokół Tomaszowa można fanie polatać To ja sobie poszukam trasy. Może być dookoła ale nie może być nudna. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzięki za odzew, mam nadzieję że pogoda dopisze i dopisze też frekwencja Pan Młody na pewno się odwdzięczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jeśli chodzi o start godzina 17 pod Kościołem to wydaje mi się, że lepiej będzie spotkać się chwilę przed 17 w innym miejscu i żebyśmy wszyscy razem całą paradą podjechali pod Kościół. Będzie lepiej to wyglądało niż jak wszyscy będą zjeżdzać się w różnych odstępach czasu. Takie moje zdanie, ale jak kto woli ... PS. proponuje stację BP na Warszawskiej jest to po drodze do Kościoła godz. np 16:45 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 jak się uda do 16 bajzel obskoczyć i pogoda dopisze chętnie się poturlam do Tomaszowa powspółczuć panu młodemu - w końcu najczęstszą przyczyną rozwodów jest małżeństwo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 najczęstszą przyczyną rozwodów jest małżeństwo... Nie prawda. Wyczytałam ostatnio w necie,iż najczęstszą przyczyną rozwodów jest facebook . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 myślę Emil że Bp będzie dobrą opcją , a ty startujesz z Łodzi czy na miejscu będziesz 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja będę już w Tomaszowie, i spotkamy sie na BP, ale jak ktoś nie wie gdzie to jest to prosze: http://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.543239,20.015438&spn=0.008181,0.01929&sll=51.543426,20.0129&sspn=0.002045,0.004823&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFdJ7EgMdqGExAQ&oq=%C5%82&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=18&z=16 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja sie pisze i zorganizuje ze soba pare maszyn:) oby tylko pogoda dopisala... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja sie pisze i zorganizuje ze soba pare maszyn:) oby tylko pogoda dopisala... no i jedną dodatkową maszynę już masz Wstać, zjeść, bajzel i ogień do Tomaszowa! Ciekawe czy Młody ogarnie... . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubson9 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja również bedę.jestem z okolic tomaszowa:-) zorganizuje tez kilka sprzętów:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ta hubert ogarnie skutery hahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) super, zapowiada sie sporo moto oby tylko pogoda dopisała super, zapowiada sie sporo moto oby tylko pogoda dopisała Co do tematu, wypadałoby mieć do kogoś miejscowego numer kom. Aby wszystko się zgrało, i w czas się połapać. Jeśli ktoś jest pewien na 100% ze będzie obecny przy dobrej pogodzie , proszę niech podeśle na PW swój nr kom. pozdrawiam Zbiras... Ps: pisze od Agoonzo z konta żeby Wam nie zaśmiecać forum LwG !!! Edytowane 10 Maja 2013 przez agoonzo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja spoko tylko coś mi ładowanie nie domaga 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jak pozwoli pogoda,to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Coś pogoda w kulki leci,nie wspomnę o moim ładowaniu 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 którędy lecicie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi