MarcinAlfred Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) MOTOCYKLISTA mój Brat Robert w sobotę O godz.17 pod kościołem Narodzenia Najświętszej Marii Panny w Konstantynowie Łódzkim (na rogu ulicy Zgierskiej i Łódzkiej) Wszystkich chętnych zapraszam po mszy na godzinę 18Proszę o wysoką frekwencje dla obecnych poczęstunek na udanego grilla.Pozdrawiam Edytowane 20 Maja 2013 przez MarcinAlfred (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 MOTOCYKLISTA mój Brat Robert Kto zna? sobotę O godz.17 pod kościołem Narodzenia Najświętszej Marii Panny w Konstantynowie Łódzkim (na rogu ulicy Zgierskiej i Łódzkiej) Strasznie późno piszesz,coś oststnio pogoda z nami w kulki leci 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Strasznie późno piszesz,coś oststnio pogoda z nami w kulki leci Ale w temacie jest 8 czerwca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Uuuu do 8 czerwca, to jeszcze "szmat' czasu... nie ma chyba jeszcze serwisu, który zrobiłby symulacje pogody na miesiąc do przodu - albo nie znam i nie chcę znać, bo już prognoza na 7 dni to wróżenie z fusów). Ja, przy dobrej aurze potwierdzam swoją obecność. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jeśli tylko pogoda dopiszę to jestem. Często bywam w Konstantynowie... więc nie powinno być problemów, oby tylko pogoda..... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) A ja z przyjemnością zadeklaruję absencję. Może się jeszcze spotkamy na żywo, zakumplujemy i Cię za to przeproszę, ale póki co moje stanowisko jest takie, że jak ktoś w pierwszym poście troluje o obstawkę i to jeszcze dla brata podobno motocyklisty, to wolę w domu oglądać familiadę, niż robić z Siebie clowna na występy za kiełbasę Zaczęły się weselne żebry :/ @Sobol, ja nie znam (Nawet troll do powitalni nie zajrzał, tylko od razu w żebry startuje ) Edytowane 2 Maja 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Ani cześć ani dzień dobry, nic...Koper jak zawsze popieram. Polać mu Edytowane 3 Maja 2013 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Chiałem napisać że będę bo mam rodzinke w konstantynowie i bym odwiedził przy okazji ale dojrzałem że to pierwszy post wiec kolego zapraszamy do powitalni jak dobre obyczaje chyba na wszystkich forach motocyklowych nakazują 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 a czym brat jezdzi???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ale w temacie jest 8 czerwca 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinAlfred Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 a czym brat jezdzi???? K1200R sport Chiałem napisać że będę bo mam rodzinke w konstantynowie i bym odwiedził przy okazji ale dojrzałem że to pierwszy post wiec kolego zapraszamy do powitalni jak dobre obyczaje chyba na wszystkich forach motocyklowych nakazują Przepraszam ale jestem młodym motocyklistą i nie znam zasad forum postaram się wejść na powitalnie A ja z przyjemnością zadeklaruję absencję. Może się jeszcze spotkamy na żywo, zakumplujemy i Cię za to przeproszę, ale póki co moje stanowisko jest takie, że jak ktoś w pierwszym poście troluje o obstawkę i to jeszcze dla brata podobno motocyklisty, to wolę w domu oglądać familiadę, niż robić z Siebie clowna na występy za kiełbasę Zaczęły się weselne żebry :/ @Sobol, ja nie znam (Nawet troll do powitalni nie zajrzał, tylko od razu w żebry startuje ) Zapomniałem się przywitać gdyż jest to mój pierwszy w życiu post na forum za co przepraszam nie są to żebry tak jak kolega pisze chciałem po prostu zrobić bratu niespodziankę - zresztą on sam też się udziela na obstawach Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie przejmuj się do kanzasu mamy 4min więc wpadniemy niech się brat cieszy od nas będzie może 10 motorków 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ooooo a ja musze przejechac jedynie przez skrzyżowanie,więc zawitam również . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Chyba przez brata Trafiłeś na FŁM To już brat sam nie mógł 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Chyba przez brata Trafiłeś na FŁM To już brat sam nie mógł Pisał przecież, że chciał zrobić bratu niespodziankę... 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 A ja z przyjemnością zadeklaruję absencję. Może się jeszcze spotkamy na żywo, zakumplujemy i Cię za to przeproszę, ale póki co moje stanowisko jest takie, że jak ktoś w pierwszym poście troluje o obstawkę i to jeszcze dla brata podobno motocyklisty, to wolę w domu oglądać familiadę, niż robić z Siebie clowna na występy za kiełbasę Zaczęły się weselne żebry :/ @Sobol, ja nie znam (Nawet troll do powitalni nie zajrzał, tylko od razu w żebry startuje ) No i Koperek zaczyna gadać jak Człowiek No a podobno to ja jestem ten zły co się czepia za takie wpisy No ale popieram zdanie Kopera, Motocykliści to nie są zabawki na zawołanie, na obstawę ślubu trzeba zasłużyć, a nie tylko napisać na forum i już każdy leci !!! Jak ktoś chce sobie na zawołanie Motocykl wynająć, to w radio taxi bodaj że mają taką możliwość, to wynajmij sobie ze 20 i po problemie 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinAlfred Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No i Koperek zaczyna gadać jak Człowiek No a podobno to ja jestem ten zły co się czepia za takie wpisy No ale popieram zdanie Kopera, Motocykliści to nie są zabawki na zawołanie, na obstawę ślubu trzeba zasłużyć, a nie tylko napisać na forum i już każdy leci !!! Jak ktoś chce sobie na zawołanie Motocykl wynająć, to w radio taxi bodaj że mają taką możliwość, to wynajmij sobie ze 20 i po problemie W razie potrzeby służę pomocą przy obstawie w okolicach łodzi a mój brat czyli przyszły pan młody nie raz jeździł na ślubach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 jesli pogoda dopisze to mysle ze podjade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi