MarcinAlfred Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) MOTOCYKLISTA mój Brat Robert w sobotę O godz.17 pod kościołem Narodzenia Najświętszej Marii Panny w Konstantynowie Łódzkim (na rogu ulicy Zgierskiej i Łódzkiej) Wszystkich chętnych zapraszam po mszy na godzinę 18Proszę o wysoką frekwencje dla obecnych poczęstunek na udanego grilla.Pozdrawiam Edytowane 20 Maja 2013 przez MarcinAlfred (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 MOTOCYKLISTA mój Brat Robert Kto zna? sobotę O godz.17 pod kościołem Narodzenia Najświętszej Marii Panny w Konstantynowie Łódzkim (na rogu ulicy Zgierskiej i Łódzkiej) Strasznie późno piszesz,coś oststnio pogoda z nami w kulki leci 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Chabas Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Strasznie późno piszesz,coś oststnio pogoda z nami w kulki leci Ale w temacie jest 8 czerwca 0 Cytuj
tlfabianka Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Uuuu do 8 czerwca, to jeszcze "szmat' czasu... nie ma chyba jeszcze serwisu, który zrobiłby symulacje pogody na miesiąc do przodu - albo nie znam i nie chcę znać, bo już prognoza na 7 dni to wróżenie z fusów). Ja, przy dobrej aurze potwierdzam swoją obecność. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
achmed Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Jeśli tylko pogoda dopiszę to jestem. Często bywam w Konstantynowie... więc nie powinno być problemów, oby tylko pogoda..... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200
Koper Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) A ja z przyjemnością zadeklaruję absencję. Może się jeszcze spotkamy na żywo, zakumplujemy i Cię za to przeproszę, ale póki co moje stanowisko jest takie, że jak ktoś w pierwszym poście troluje o obstawkę i to jeszcze dla brata podobno motocyklisty, to wolę w domu oglądać familiadę, niż robić z Siebie clowna na występy za kiełbasę Zaczęły się weselne żebry :/ @Sobol, ja nie znam (Nawet troll do powitalni nie zajrzał, tylko od razu w żebry startuje ) Edytowane 2 Maja 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
kosmaty Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Ani cześć ani dzień dobry, nic...Koper jak zawsze popieram. Polać mu Edytowane 3 Maja 2013 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Fizyk Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2013 Chiałem napisać że będę bo mam rodzinke w konstantynowie i bym odwiedził przy okazji ale dojrzałem że to pierwszy post wiec kolego zapraszamy do powitalni jak dobre obyczaje chyba na wszystkich forach motocyklowych nakazują 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Ale w temacie jest 8 czerwca 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
MarcinAlfred Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 a czym brat jezdzi???? K1200R sport Chiałem napisać że będę bo mam rodzinke w konstantynowie i bym odwiedził przy okazji ale dojrzałem że to pierwszy post wiec kolego zapraszamy do powitalni jak dobre obyczaje chyba na wszystkich forach motocyklowych nakazują Przepraszam ale jestem młodym motocyklistą i nie znam zasad forum postaram się wejść na powitalnie A ja z przyjemnością zadeklaruję absencję. Może się jeszcze spotkamy na żywo, zakumplujemy i Cię za to przeproszę, ale póki co moje stanowisko jest takie, że jak ktoś w pierwszym poście troluje o obstawkę i to jeszcze dla brata podobno motocyklisty, to wolę w domu oglądać familiadę, niż robić z Siebie clowna na występy za kiełbasę Zaczęły się weselne żebry :/ @Sobol, ja nie znam (Nawet troll do powitalni nie zajrzał, tylko od razu w żebry startuje ) Zapomniałem się przywitać gdyż jest to mój pierwszy w życiu post na forum za co przepraszam nie są to żebry tak jak kolega pisze chciałem po prostu zrobić bratu niespodziankę - zresztą on sam też się udziela na obstawach Pozdrawiam 0 Cytuj
chylon Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Nie przejmuj się do kanzasu mamy 4min więc wpadniemy niech się brat cieszy od nas będzie może 10 motorków 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Ooooo a ja musze przejechac jedynie przez skrzyżowanie,więc zawitam również . 0 Cytuj
krzysiek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Chyba przez brata Trafiłeś na FŁM To już brat sam nie mógł 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl
tlfabianka Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 Chyba przez brata Trafiłeś na FŁM To już brat sam nie mógł Pisał przecież, że chciał zrobić bratu niespodziankę... 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
Regis Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 A ja z przyjemnością zadeklaruję absencję. Może się jeszcze spotkamy na żywo, zakumplujemy i Cię za to przeproszę, ale póki co moje stanowisko jest takie, że jak ktoś w pierwszym poście troluje o obstawkę i to jeszcze dla brata podobno motocyklisty, to wolę w domu oglądać familiadę, niż robić z Siebie clowna na występy za kiełbasę Zaczęły się weselne żebry :/ @Sobol, ja nie znam (Nawet troll do powitalni nie zajrzał, tylko od razu w żebry startuje ) No i Koperek zaczyna gadać jak Człowiek No a podobno to ja jestem ten zły co się czepia za takie wpisy No ale popieram zdanie Kopera, Motocykliści to nie są zabawki na zawołanie, na obstawę ślubu trzeba zasłużyć, a nie tylko napisać na forum i już każdy leci !!! Jak ktoś chce sobie na zawołanie Motocykl wynająć, to w radio taxi bodaj że mają taką możliwość, to wynajmij sobie ze 20 i po problemie 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
MarcinAlfred Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 No i Koperek zaczyna gadać jak Człowiek No a podobno to ja jestem ten zły co się czepia za takie wpisy No ale popieram zdanie Kopera, Motocykliści to nie są zabawki na zawołanie, na obstawę ślubu trzeba zasłużyć, a nie tylko napisać na forum i już każdy leci !!! Jak ktoś chce sobie na zawołanie Motocykl wynająć, to w radio taxi bodaj że mają taką możliwość, to wynajmij sobie ze 20 i po problemie W razie potrzeby służę pomocą przy obstawie w okolicach łodzi a mój brat czyli przyszły pan młody nie raz jeździł na ślubach 0 Cytuj
Gruby124 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 jesli pogoda dopisze to mysle ze podjade 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi