Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak będziesz kiedy w Łodzi np pod centralem to zobaczę te twoje chińczyki, porównam do Zippowskich.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

koledze od sv-ki podrzucilem  do regeneracji tarcze Ciekawe czyśmigał już zapytajcie

Chyba moje zdanie nie ma znaczenia, ale jeśli mam być szczery to mając organoleptyczne doświadczenie w tym temacie, chyba zdecydowałbym się na to co zrobiłem niż na chińskie tarcze.. Tym bardziej, że używasz motocykla na torze, gdzie szukanie oszczędności równa się chyba z gorszymi wynikami, 

Opublikowano

paru znajomych oddawało do przenitowania i zwykle kończyło się po ostrym przyhamowaniu nawrotem choroby

przeczytałem masę relacji na temat tych tarcz i wszyscy co je mają chwalą a Ci co nigdy nawet na nich nie jeździli najgłośniej płaczą że lipa ,

wbrew pozorom świat się tak poprzewracał że często rzemiosło ryżojadów nie różni sie niczym od "markowego " dam na ten przykład ( bo jak wbijam sobie właśnie ze na maturze którą jutro pisze trzeba wszystko poprzeć przykładami  :biggrin:)  klamki hamulcowe chinskie z  jebaja które nie róznią się niczym od tych z Womet Tech oczywiście oprócz logo kosztują 3 razy tyle

a śmigam sobie tylko amatorsko  dla relaksu i zabawy

Opublikowano

Klamki to wiadomo że grawerkę będą miały taką za jaką importer zapłaci :smile:

Co do tarcz to tak jak pisałem...Ze względu na to co widziałem to bym nie założył ale z drugiej str zaaaaa oceanem sporo motocykli na tym jeździ z tym, że styl jazdy tam też inny a tarcze zmieniane głównie ze względu na ich wzornictwo.

Jeżeli mowa o chińskiej jakości to też różnie bywa. 80% jakości w tym przypadku zależy od materiałów jakie zostaną użyte przez dana fabrykę, wiec nie można powiedzieć ze każdy chiński produkt to bubel.

Opublikowano (edytowane)

chińskie tarcze są z tej samej stali niskowęglowej ( Su coś tam) co choć by Hiszpańskie NG

tyle że ani NG ani chinczyki nie podają zawartości węgla

temat zawieszam na 3 dni :biggrin: do czwartku mam o czym myśleć ;)

Edytowane przez Majka11 (wyświetl historię edycji)