Szara Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 W Zduńskiej-Woli bedzie 6 piknk motocyklowy. Skopiowane ze strony: Wjazd 25 zl/osoby. W tym: Znaczek, Piciu, Kiełbasa, Żurek w niedzielę na rozjazd. Parada godz. 14:30. Ognisko, Koncerty m.in. BLUE HAZE. Pole namiotowe free, Piknikowy Klimat. Zapraszamy wszystkich niezależnie od wieku, płci, przynależności klubowej czy posiadanego sprzętu. Więcej informacji na facebooku: MOTOCYKLISCI-ZDW. "f*ck POLITICS-LET'S GO RIDE !!!" https://www.facebook.com/#!/events/146351565545172/ Kto się wybiera?? 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Może w niedzielę się wybiorę ale w sobotę zdecydowanie lepszą opcją jest Moszczenica. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Też uważam, że Moszczenica będzie lepsza. A z tego typu zlotów które Agata proponuje bardzo gorąco polecam Zlot u Żelaznego za Skierniewicami. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturGSX Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A kiedy w tym roku jest ten u Żelaznego? Nie odbył się już czasem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 pewnie w maju/czerwcu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Byłem w tamtym roku i zamierzałem jechać tez w tym roku:)Ale trzeba sie jeszcze zastanowic:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Właśnie kombinuję czy będę w Łodzi żeby się wybrać... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 wpadnę na chwilkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 odpadam,jade na Moszczenice a później świętuje zakończenie matur Ale mam nadzieje zę zdacie relacje jak było ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy992 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To się od 12 w sobotę zaczyna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A ja lecę na Zduńską jak jakaś burza nie dowali wodą z nieba od rana, ale lecę najpierw do Łasku zahaczyć o rodzinę i znajomych czopków. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 do zobaczenie w Zduni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Hmm a ja mam wątpliwości czy chce wydać 50pln jak pojadę z młodą. Niby niewiele ale z drugiej strony to zawsze prawie 10l paliwa 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A kiedy w tym roku jest ten u Żelaznego? Nie odbył się już czasem? 29 czerwca 2013, wystarczy wygooglać: http://www.zelazny-orzel.pl/pl/wydarzenia/aktualnosci/ii-zlot-u-zelaznego 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi