Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

łajza@ann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam wszystkim jestem Łajza kilku z was poznałem na żywo. Jestem lewą ręką Regisa (kto był w domu dziecka wie o co chodzi)

dostałem odgórne polecenie od skarbnika by się zarejestrować więc jestem :smile: pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wkrótce :smile: 

szczególne pozdrowienia dla ludzi którzy byli dziś w DD2 :smile:

łajza & Ann

Opublikowano

Witam,  oficjalnie :smile:

Po nieba błękicie za*******am przez życie.

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Witaj :decayed:

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

Opublikowano

Powitać

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

dostałem odgórne polecenie od skarbnika by się zarejestrować więc jestem

To masz przestarzałe dane, bo nie jestem już skarbnikiem tylko sekretarzem od jakichś kilku miesięcy :biggrin:

Tak czy inaczej witamy na forum :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

siemanko

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Opublikowano

Cześć Braciak :P No to teraz masz wreszcie cel w życiu porządny, nie będę się powtarzał, ale podpisuję się pod tym, co Ci Yumii powiedziała w DD2 dzisiaj... już Ty dobrze wiesz o co mi chodzi....

A tak bez OT, Witaj w ekipie wreszcie :biggrin: 

P.S., Aidekk, masz problem do Łajzy, to masz i do mnie, wyjdziesz do niego, to i do mnie... zadymiarzu :P Hehehhehehehehheheheheh A tak do reszty, I Ja i Aidekk wiemy o co chodzi i to nie jest kłótnia między nami, więc bez głupich wpisów, po prostu sobie jaja robimy :P....

Łajza... kawał numer 15 :P 

I Oby więcej takich ludzi tutaj.... Acha, BlueSkye, przepraszam że na ciebie najeżdżałem, Młody, dzisiaj pokazałeś że źle cię kiedyś oceniłem i że jesteś wart więcej niż myślałem... mam nadzieję że dalej będziesz szedł tą drogą i że w głowie i w serduchu, to się chłopaku nie zmienisz.... I tego ci szczerze życzę. 

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano

Witaj :smile:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano

Siemanko :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

Witaj ;) Ładny masz avatarek, podziękuj artyście fotografikowi z DD2 

Opublikowano

Salat.... rozwaliłeś nas na części pierwsze teraz :biggrin:...

P.S. Dawaj zdjęcia z DD2 do galerii...

\

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano

Siema Łajzo :biggrin:

Fajny nick :biggrin: Kto Ci taką ksywke nadał? Matka, żona, teściowa... ? :biggrin: