Pigweed Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Niniejszym uroczyście zapraszam na kolejną Łowicką Majówkę Motocyklową - 25 maja 2013 r.Część imprezy do godz 16.30 - otwarta dla wszystkich i bezpłatna.Wjazd na część główną w Nieborowie - odpłatny na zasadach wskazanych na plakacie. Ewentualny nocleg - możliwy we własnych namiotach na terenie Majówki (wliczone we wjazd), lub w pokojach Zajazdu Rozdroże. Do dyspozycji uczestników Majówki oddanych jest 50 pokojów 2-osobowych , w cenie 110 zł. za pokój. Rezerwacja pokojów - bezpośrednio w recepcji Zajazdu, pod numerami telefonu podanymi na plakacie. Przy rezerwacji należy podać, że przyjeżdża się na Majówkę.Strona Zajazdu RozdrożeW razie dodatkowych pytań - służę informacją w miarę mojej wiedzy.I jeszcze raz serdecznie zapraszam na Ziemię Łowicką. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Suchy-wolk podmiana obrazka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No tym razem obiecuję być 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Byłem w 2011 i było spoko w tym roku planuje być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Też chyba bede 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturGSX Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Hej! Co roku jest ok! Ja będę i mój kolo z Krk też! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jeśli pogoda będzie ok to pewnie wybiorę się na imprezę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jak dotarłem do końca plakatu i przeczytałem ile jest za pełny pakiet wjazdowy, oraz co za to jest za impreza... to mi ręce opadły... No sorry ludziska, ale 50 zeta za wjazd na jednodniówkę, na której nawet w programie porządnego koncertu nie ma to lekka przesada według mnie... Wiem że się dopierniczam, ale pierwszy raz zdarza mi się do tematu kosztów dowalać... tym bardziej mi przykro, że rok temu byłem zapraszany z aerografią na tą imprezę, ale nie mogłem jechać... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) No sorry ludziska, ale 50 zeta za wjazd na jednodniówkę, na której nawet w programie porządnego koncertu nie ma to lekka przesada według mnie Sam wjazd kosztuje 35 zł. (za 50 zł. jest dodatkowo koszulka i znaczek). Cóż - może ktoś uzna, że to drogo, ale wydaje mi się, że to jest taka stanardowa cena. W zeszłym roku też w Łowiczu tyle kosztowało. I na kilku podobnych okolicznych imprezach, na których w zeszłym roku byłem - również porównywalnie. Edytowane 19 Maja 2013 przez Pigweed (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Sam wjazd kosztuje 35 zł. (za 50 zł. jest dodatkowo koszulka i znaczek). Cóż - może ktoś uzna, że to drogo, ale wydaje mi się, że to jest taka stanardowa cena. W zeszłym roku też w Łowiczu tyle kosztowało. I na kilku podobnych okolicznych imprezach, na których w zeszłym roku byłem - również porównywalnie. Blacha w standardowym pakiecie dla kierowcy to jest norma, dopłacanie za nią, to trochę nie na miejscu jest... Za blachę dopłaca tradycyjnie pasażer, lub osoby które z tej czy innej przyczyny przyjechały puchą... Nie wiem jaki w Łowiczu tradycje, ale w bieszczadach i na podkarpaciu takie rozwiązanie sprawy nie ma miejsca... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Czy jakieś konkrety w tej materii ustalamy? Kto jedzie się przejechać i obejrzeć łowickie lalki a kto zostaje np na noc? 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Czy jakieś konkrety w tej materii ustalamy? Kto jedzie się przejechać i obejrzeć łowickie lalki a kto zostaje np na noc? Ja się planuje tam wybrać i w sumie to chętnie bym zanocował... 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 no ja też, bo tak nawet piwa nie będę mogła wypić 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jak pogoda dopisze wpadniemy w parę osób, ale raczej na noc nie zostaniemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 No jak dla mnie to koszty też są troche za duże,byłem na kilku zlotach i 75 zł placiłem za 3 dniowy zlot,w tym blacha,żarełko(śniadanie.obiad.kolacja,śniadanie) i dużo koncertów i atrakcji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ja jadę jestem o 10 na stacji lukoil na strykowskiej na wylocie z lodzi zapraszam wieczorem wracam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ;( Nie ma szans bym naprawił koło do 25. Bywałem na tych zlotach jako nastolatek, gdy moto było jeszcze odległym marzeniem i obiecałem sobie, że kiedyś wezmę czynny udział. Kicha... Pochodzę z Łowicza i uwielbiam to miasteczko. Polecam Złotego Prosiaka pod Nieborowem mniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) ja jadę jestem o 10 na stacji lukoil na strykowskiej na wylocie z lodzi zapraszam wieczorem wracam Jesli pogoda dopisze, jestem! Prawdopodobnie 3 lub 4 motocykle. Tyle, ze my kolo 16 spadamy do Rawy Mazowieckiej. Edytowane 23 Maja 2013 przez Bison (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Niestety pogoda nie dopisała a ja nie mogłem też być i klapa totalna :( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 co ty chcesz od pogody było zupełnie oki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 bylem pogoda dopisała EXTRA organizacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 co ty chcesz od pogody było zupełnie oki Też tak uważam. Mniej więcej od 10 rano już nie padało i cała impreza przebiegła bez deszczu. Aczkolwiek chmury dookoła faktycznie starszyly i rozumiem, że jak ktoś miał jechać z nieco oddalonej miejscowości to mógł się przestarszyć ewentualnego deszczu. Tak czy owak - byłem mile zaskoczony frekwencją i uważam, że jak na te warunki pogodowe to było OK. Mam nadzieję, że ci co byli wyjechali zadowoleni. A tych, którzy nie byli zapraszam na przyszły rok. Na pewno dam znać. Tutaj wrzucam dwa filmiki z youtube - jakby ktoś chciał obejrzeć. jak to wyglądało. Na tym drugim nawet mnie widać - od 0.27 jak blokuję skrzyzowanie na moim Hornecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) no proszę Pana co to za jednoosobowy terror uliczny i to na oczach władzy Edytowane 28 Maja 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 no proszę Pana co to za jednoosobowy terror uliczny i to na oczach władzy To chyba było ustalone z władzą Zresztą nie wiem - kazali, to stanąłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi