bercikoski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Było tak: podjechałem na stację, chcę wrzucić luz, a tu zonk - nie dość, że nie mogę wrzucić neutrala, to jeszcze dźwignia zmiany biegów nie reaguje tak jak powinna. Odniosłem wrażenie, jakby coś się zatarło i nie można w ogóle wrzucić biegu (na klamce sprzęgła nie czułem żadnych zmian). Jakby tego było mało, Cebula przestała reagować na rozrusznik (nie było słychać żadnego cyknięcia, pyknięcia - po prostu absolutny brak reakcji na wciśnięcie startera). Zrobiłem to, co wydawało mi się w tym momencie najrozsądniejsze, czyli kupiłem kawę i odpaliłem papierosa. Okazało się, że było to świetne rozwiązanie, bo po odgaszeniu fajki i wyrzuceniu pustego kubka Cebula stwierdziła, że jednak będzie współpracować. Odpaliłem ją bez problemu, znalazł się neutral, biegi wskakiwały tak jak powinny - stał się cud pewnego razu! Niemniej jednak, objawy wydały mi się co najmniej niepokojące, w związku z czym bardzo proszę użytkowników mądrzejszych ode mnie o sugestie - cóż mogło się wydarzyć w cebulowych bebechach, że pojawiły się opisane wyżej objawy? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 zmęczyła się??? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 też chciała odpocząć, powiedziała, cytuję "pie***ole, dalej nie lecę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wodzik w skrzyni biegów mógł się zakleszczyć a to oznacza że jego życie dobiega już końca, kawka i pecik pomógł i tobie i moto bo jak spadła temperatura to wszystko sie ułozyło, spuść olej i zobacz czy nie ma w nim opiłków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Eeeeeeee moi drodzy nie macie racji po prostu cuda się zdarzają :-) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Pewno cebula chciała żebyś cały czas na niej jeździł bez przerwy Tak na prawdę to automat zmiany biegów pewno już trochę przemęczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi