Piotr Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 niestety Ci co z nami przyjechali pod maca w Zgierzu nie mieli ochoty mnie nikt nie pytał :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 troszkę słabe ale telefonem pstrykane;p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 sebol, ta panorama za***ista ! szkoda że nie powiedziałeś że masz taką opcję bo bysmy się jakoś ustawili 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 fajny widok 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Fotki jak i ekipa zajefajna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Pare fotek z wyjazdu Edytowane 6 Maja 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Ogarnąłem się i proszę: teraz Suchy robi kupę I jeszcze jedno, nie z wycieczki ale nie mogłem się powstrzymać Pozdrawiam Edytowane 9 Maja 2013 przez bart (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ostatnie wymiata 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ostatnie wymiata Masiek zadowolony bo wyszedł nad stół Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Poza dwoma ostatnimi zdjęciami - wszystko klarowne. Było super I jeszcze jedno, nie z wycieczki ale nie mogłem się powstrzymać Zaraz się nie powstrzymam, żeby Ci dać klapsa... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi