Piotr Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 niestety Ci co z nami przyjechali pod maca w Zgierzu nie mieli ochoty mnie nikt nie pytał :-/ 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 troszkę słabe ale telefonem pstrykane;p 2 Cytuj
ErR Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 sebol, ta panorama za***ista ! szkoda że nie powiedziałeś że masz taką opcję bo bysmy się jakoś ustawili 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 fajny widok 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
żółwik Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Pare fotek z wyjazdu Edytowane 6 Maja 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
bart Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Ogarnąłem się i proszę: teraz Suchy robi kupę I jeszcze jedno, nie z wycieczki ale nie mogłem się powstrzymać Pozdrawiam Edytowane 9 Maja 2013 przez bart (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 ostatnie wymiata 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
bart Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 ostatnie wymiata Masiek zadowolony bo wyszedł nad stół Pozdrawiam 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Poza dwoma ostatnimi zdjęciami - wszystko klarowne. Było super I jeszcze jedno, nie z wycieczki ale nie mogłem się powstrzymać Zaraz się nie powstrzymam, żeby Ci dać klapsa... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi