Bulba Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W jakas sobate czy niedziele sobie skoczyc ? Zabierze sie grilla, wegiel, kawalek swini i heja http://goo.gl/maps/5aUY2 http://goo.gl/maps/Vo981 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) za***iście ja się piszę. lubię takie miejsca proponuję również wypad tutaj: cokolwiek tam jest - się zobaczy Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 widziałem reportaż o tym miejscu;-) Był tam jakiś event z okazji ostatniego końca świata. jedyne co tam jest to ten domek w tle i podobno jeden mieszkaniec. Znak z nazwa miejscowości był wielokrotnie kradziony wiec teraz jest przyspawany;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 tak czy tak, jadę możesz mi Vercyn moto pożyczyć nawet w tym celu 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 k**wa jak romantycznie ... jakby jechała większa ekipa to ja się pisze ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wygląda ciekawie Jestem na tak Słonce, kąpielówki i po chlustac w wodzie by się można trochę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No i sa laski zaraz obok Jak patrzylem to 65 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 tak czy tak, jadę możesz mi Vercyn moto pożyczyć nawet w tym celu dobra, ale na czarnym dajesz kawe:-D co do wypadu obie miejscowki sa niezle, w sam raz na majowkowe wypady. mad lazurowym mozna by grilla pyknac.rzucajcie terminami, caly tydzien jestem w Lodzi,dopasuje sie;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Lazurowe ok ale wg informacji w necie nie za bardzo tam z kąpielami bo jest to zbiornik z odpadami z elektrowni jakiejś w pobliżu ładnie wszystko wygląda ale kąpieli nie zalecają. Natomiast jest drugi zbiornik po prawej od tego lazurowego (wg mapy) i tam już mówią że jest ok EDIT : da się kąpać Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jestem ZA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ja również ale mogłoby być jakieś lepsze zejście nad tą wodę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Byliśmy tam dzisiaj i powiem szczerze, że miałbym duże wątpliwości aby tam wejść po pijaku, a co dopiero na trzeźwo w kąpielówkach Sama trasa do miejsca nie jest zła, ale atrakcją jest zrobienie sobie wspólnej fotki wyłącznie Ktoś służy zdjęciami? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A coś do szamania jest tam na miejscu? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Siarka tylko.. Trzeba wziąć własne sztuce...ogólnie wielkie gówno :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 To chyba dobrze zrobiliśmy uderzając na Płock, co prawda kiełbaska i kaszanka z widokiem na molo , ale zawsze 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jedyne co mi się podobało, to okoliczne trasy. Nie zbyt uczęszczane przez samochody, można czasem było odkręcić, aczkolwiek nawierzchnia w wielu miejscach pozostawia wiele do życzenia P.S. Najbardziej, to najesz się Artur w Uniejowie, a w szczególności w przydrożnej restauracji ZŁOTY RÓG, no po prostu miód... (żartowałem...takiej porcji za takie pieniądze dawno nie jadłem). 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 to chyba trza będzie poprawić w złotym młynie 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) ja polecam jeziorko Białe, nad którym dziś byłem. zdziwiły mnie totalne pustki - byłem praktycznie sam z kobitką - miejsce na grilla wolne, woda ciepła, przejrzystość świetna - można spokojnie fajnie popływać i ponurować no i trasa całkiem - bo albo autobahn'em albo traską na gostynin. a dalej to już rzut beretem no i ten grill.. mmm no i skoro nie ma co jechać na lazurowe... to, może jeszcze jakieś inne pomysły? ps. 1 foto zupełnie przypadkiem - nie że jakiś mandat czy cuś Edytowane 5 Maja 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Byliśmy tam dzisiaj i powiem szczerze, że miałbym duże wątpliwości aby tam wejść po pijaku, a co dopiero na trzeźwo w kąpielówkach Sama trasa do miejsca nie jest zła, ale atrakcją jest zrobienie sobie wspólnej fotki wyłącznie Ktoś służy zdjęciami? Proszek P.S. Najbardziej, to najesz się Artur w Uniejowie, a w szczególności w przydrożnej restauracji ZŁOTY RÓG, no po prostu miód... (żartowałem...takiej porcji za takie pieniądze dawno nie jadłem). "Suchy", zapomniałeś dodać, że zamiast (jeśli dobrze pamiętam) opiekanych ziemniaków dają frytki ... w sumie też opiekane, a zupy to mają tylko w menu - jak się po około 30 minutach przypomnisz to "za chwilę" ugotują 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tomku aleś przywalił rozdzielczością tego zdjęcia, fullhd dosłownie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ja polecam jeziorko Białe, nad którym dziś byłem. zdziwiły mnie totalne pustki - byłem praktycznie sam z kobitką Widzę po pierwszej fotce, że byleś nie moto a służbowym wozem A tak poza tym to w tym roku zamierzam częściej jeździć na Białe. W zeszłym roku się udało być raz przez cały weekend i bardzo miło wspominam. Może byśmy w ten weekend (jak nie ma żadnego fajnego zlotu bo ja po majówce nie ogarniam forum) się wybrali pograć w plażówkę, popić browara, pośmigać na moto właśnie nad Białe? Pogoda ma być co raz lepsza więc czekam na chętnych, może coś się sklei 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Bajzel jest w ten weekend 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Tomku aleś przywalił rozdzielczością tego zdjęcia, fullhd dosłownie Faktycznie trochę przesadziłem z formatem Ale Bart pisał, że może dzisiaj wrzuci coś od siebie. ====== Edytowane 6 Maja 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) "Suchy", zapomniałeś dodać, że zamiast (jeśli dobrze pamiętam) opiekanych ziemniaków dają frytki ... w sumie też opiekane, a zupy to mają tylko w menu - jak się po około 30 minutach przypomnisz to "za chwilę" ugotują a w dodatku jaka samczną ze po chwili juz niema checi na konsumpcje madzia gessler to by sie załamała jak by to zobaczyła a jak spróbowała to juz napewno Edytowane 6 Maja 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Sorki że z wami nie pojechaliśmy ale niestety Ci co z nami przyjechali pod maca w Zgierzu nie mieli ochoty a tak głupi jest się rozdzielać ale obiecuję następnym razem jak będziecie coś planować to dajcie znać na pewno polecimy a fotki super generalnie przednia ekipa pozdrawiam 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi