Bulba Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W jakas sobate czy niedziele sobie skoczyc ? Zabierze sie grilla, wegiel, kawalek swini i heja http://goo.gl/maps/5aUY2 http://goo.gl/maps/Vo981 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) za***iście ja się piszę. lubię takie miejsca proponuję również wypad tutaj: cokolwiek tam jest - się zobaczy Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Vercyn Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 widziałem reportaż o tym miejscu;-) Był tam jakiś event z okazji ostatniego końca świata. jedyne co tam jest to ten domek w tle i podobno jeden mieszkaniec. Znak z nazwa miejscowości był wielokrotnie kradziony wiec teraz jest przyspawany;-) 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 tak czy tak, jadę możesz mi Vercyn moto pożyczyć nawet w tym celu 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Fazerro Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 k**wa jak romantycznie ... jakby jechała większa ekipa to ja się pisze ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Profesor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wygląda ciekawie Jestem na tak Słonce, kąpielówki i po chlustac w wodzie by się można trochę 0 Cytuj
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No i sa laski zaraz obok Jak patrzylem to 65 km 0 Cytuj
Vercyn Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 tak czy tak, jadę możesz mi Vercyn moto pożyczyć nawet w tym celu dobra, ale na czarnym dajesz kawe:-D co do wypadu obie miejscowki sa niezle, w sam raz na majowkowe wypady. mad lazurowym mozna by grilla pyknac.rzucajcie terminami, caly tydzien jestem w Lodzi,dopasuje sie;-) 0 Cytuj
ErR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Lazurowe ok ale wg informacji w necie nie za bardzo tam z kąpielami bo jest to zbiornik z odpadami z elektrowni jakiejś w pobliżu ładnie wszystko wygląda ale kąpieli nie zalecają. Natomiast jest drugi zbiornik po prawej od tego lazurowego (wg mapy) i tam już mówią że jest ok EDIT : da się kąpać Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ja również ale mogłoby być jakieś lepsze zejście nad tą wodę 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Byliśmy tam dzisiaj i powiem szczerze, że miałbym duże wątpliwości aby tam wejść po pijaku, a co dopiero na trzeźwo w kąpielówkach Sama trasa do miejsca nie jest zła, ale atrakcją jest zrobienie sobie wspólnej fotki wyłącznie Ktoś służy zdjęciami? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Arthur Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 A coś do szamania jest tam na miejscu? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
ErR Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Siarka tylko.. Trzeba wziąć własne sztuce...ogólnie wielkie gówno :-P 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 To chyba dobrze zrobiliśmy uderzając na Płock, co prawda kiełbaska i kaszanka z widokiem na molo , ale zawsze 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Jedyne co mi się podobało, to okoliczne trasy. Nie zbyt uczęszczane przez samochody, można czasem było odkręcić, aczkolwiek nawierzchnia w wielu miejscach pozostawia wiele do życzenia P.S. Najbardziej, to najesz się Artur w Uniejowie, a w szczególności w przydrożnej restauracji ZŁOTY RÓG, no po prostu miód... (żartowałem...takiej porcji za takie pieniądze dawno nie jadłem). 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Arthur Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 to chyba trza będzie poprawić w złotym młynie 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) ja polecam jeziorko Białe, nad którym dziś byłem. zdziwiły mnie totalne pustki - byłem praktycznie sam z kobitką - miejsce na grilla wolne, woda ciepła, przejrzystość świetna - można spokojnie fajnie popływać i ponurować no i trasa całkiem - bo albo autobahn'em albo traską na gostynin. a dalej to już rzut beretem no i ten grill.. mmm no i skoro nie ma co jechać na lazurowe... to, może jeszcze jakieś inne pomysły? ps. 1 foto zupełnie przypadkiem - nie że jakiś mandat czy cuś Edytowane 5 Maja 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
tlfabianka Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Byliśmy tam dzisiaj i powiem szczerze, że miałbym duże wątpliwości aby tam wejść po pijaku, a co dopiero na trzeźwo w kąpielówkach Sama trasa do miejsca nie jest zła, ale atrakcją jest zrobienie sobie wspólnej fotki wyłącznie Ktoś służy zdjęciami? Proszek P.S. Najbardziej, to najesz się Artur w Uniejowie, a w szczególności w przydrożnej restauracji ZŁOTY RÓG, no po prostu miód... (żartowałem...takiej porcji za takie pieniądze dawno nie jadłem). "Suchy", zapomniałeś dodać, że zamiast (jeśli dobrze pamiętam) opiekanych ziemniaków dają frytki ... w sumie też opiekane, a zupy to mają tylko w menu - jak się po około 30 minutach przypomnisz to "za chwilę" ugotują 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
ErR Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Tomku aleś przywalił rozdzielczością tego zdjęcia, fullhd dosłownie 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 ja polecam jeziorko Białe, nad którym dziś byłem. zdziwiły mnie totalne pustki - byłem praktycznie sam z kobitką Widzę po pierwszej fotce, że byleś nie moto a służbowym wozem A tak poza tym to w tym roku zamierzam częściej jeździć na Białe. W zeszłym roku się udało być raz przez cały weekend i bardzo miło wspominam. Może byśmy w ten weekend (jak nie ma żadnego fajnego zlotu bo ja po majówce nie ogarniam forum) się wybrali pograć w plażówkę, popić browara, pośmigać na moto właśnie nad Białe? Pogoda ma być co raz lepsza więc czekam na chętnych, może coś się sklei 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Szara Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Bajzel jest w ten weekend 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
tlfabianka Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Tomku aleś przywalił rozdzielczością tego zdjęcia, fullhd dosłownie Faktycznie trochę przesadziłem z formatem Ale Bart pisał, że może dzisiaj wrzuci coś od siebie. ====== Edytowane 6 Maja 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
bulwa Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) "Suchy", zapomniałeś dodać, że zamiast (jeśli dobrze pamiętam) opiekanych ziemniaków dają frytki ... w sumie też opiekane, a zupy to mają tylko w menu - jak się po około 30 minutach przypomnisz to "za chwilę" ugotują a w dodatku jaka samczną ze po chwili juz niema checi na konsumpcje madzia gessler to by sie załamała jak by to zobaczyła a jak spróbowała to juz napewno Edytowane 6 Maja 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
chylon Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Sorki że z wami nie pojechaliśmy ale niestety Ci co z nami przyjechali pod maca w Zgierzu nie mieli ochoty a tak głupi jest się rozdzielać ale obiecuję następnym razem jak będziecie coś planować to dajcie znać na pewno polecimy a fotki super generalnie przednia ekipa pozdrawiam 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi