gładki Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No coś Ty rodzicielce żałujesz przecież jazdy się nie zapomina No coś Ty rodzicielce żałujesz przecież jazdy się nie zapomina Chyba wygodniej jak na wirażce ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No coś Ty rodzicielce żałujesz przecież jazdy się nie zapomina Chyba wygodniej jak na wirażce ? Dla mamy motocykl ewidentnie za duży i za ciężki Na virago to lubiła sobie pojeździć Co do wygody to jest troszkę lepiej bo XV535 była na mnie zdecydowanie za mała (185cm wzrostu mam). A szeroka kanapa w BMW to majstersztyk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Świetnie wygląda! Taki "prawdziwy" motocykl, jak za dawnych czasów - niech Ci sie dobrze jeżdzi! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Zgadza się, troszkę waży ale jazda to sama przyjemność , 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ile ta bestja pali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Takie nietuzinkowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ona szaleje za takimi maszynami Musiała wsiąść na Baśkę i się przymierzyć. Nawet chciała się przejechać ale strach dawać. Mama jest już na motocyklowej emeryturze Daj matce się kopsnąć!!! Ona Cię nosiła w brzuchu i musiała Cię przepchnąć boleśnie przez....yyy... no... ten... Daj się kobiecie przejechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ile ta bestja pali Jeszcze nie wiem Ale według danych michallicy to jakieś 5,5-6l w mieście. Podpytam go jeszcze Daj matce się kopsnąć!!! Ona Cię nosiła w brzuchu i musiała Cię przepchnąć boleśnie przez....yyy... no... ten... Daj się kobiecie przejechać Już zdrowie mamie nie pozwala. Nawet jako pasażerkę będzie trudno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kolega ma 1150 taką jak polcja to w trasie nawet 4.5 litra wychodziła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Cudo ! Edytowane 5 Marca 2014 przez Zielony (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pali 4,4 -4,8 , żeby spaliła pona 5 to trzba dobrze gonic po trasie :-) Niech sie kamilowi dobrze lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 CO BY MOJA BESTJA TYLKO 5 BRAŁA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pali 4,4 -4,8 , żeby spaliła pona 5 to trzba dobrze gonic po trasie :-) Niech sie kamilowi dobrze lata Moja podobnie i troszkę większa chociaż w prosty sposób można je podrasować , wystarczy wyjąć jeden ze styczników pod kanapą od sterowania ale w tedy spalanie to 7.5-8l no i idzie jak ,,ścigawa '' tylko po co? z tego co czytałem to w r1100r jest wykorzystane 60%mocy dlatego są takie żywotne a moment obrotowy i tak jest zarąbisty co dla mnie jest podstawą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Sezon w sumie rozpoczęty i czas przygotować maszynę na dalsze trasy. Dodać kufer centralny, manetki i jakąś instalację do GPSu. Świeże zdjęcia nieubranej Baśki Miesiąc jazdy i 600km zrobione. Powoli oswajam się z nią W czwartek jak jechaliśmy grupą od hali sportowej aleją Włókniarzy to trochę nie dawała rady Mam wrażenie że się zagrzała czy coś i musiałem odpuścić dalszą drogę. Generalnie to mam wrażenie, że coś zaczęło w niej szumieć nie tak jak powinno. Niech sie kamilowi dobrze lata Michallica musisz zabrać ją na przejażdżkę i sprawdzić czy wszystko ok. Jestem strasznie przewrażliwiony po poprzednim motocyklu, że coś się może posypać. Edytowane 21 Marca 2014 przez meldamen (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Sezon w sumie rozpoczęty i czas przygotować maszynę na dalsze trasy. Dodać kufer centralny, manetki i jakąś instalację do GPSu. Świeże zdjęcia nieubranej Baśki Sprawdzone i wszystko jest w najlepszym porządku BMW ogólnie jest kakafonia różnych dziwnych dźwieków a po gonitwie z Hayabusami i innymi tego typu, po prostu mogła być zmeczona hehe Nie do tego jest Baśka hehe i wręcz tego nie lubi Miesiąc jazdy i 600km zrobione. Powoli oswajam się z nią W czwartek jak jechaliśmy grupą od hali sportowej aleją Włókniarzy to trochę nie dawała rady Mam wrażenie że się zagrzała czy coś i musiałem odpuścić dalszą drogę. Generalnie to mam wrażenie, że coś zaczęło w niej szumieć nie tak jak powinno. Michallica musisz zabrać ją na przejażdżkę i sprawdzić czy wszystko ok. Jestem strasznie przewrażliwiony po poprzednim motocyklu, że coś się może posypać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Według michallicy z moto jest wszystko okej Tylko ja jestem przewrażliwiony Dzisiaj założony kufer centralny Gniazdo USB i pierwsze próby założenia podgrzewanych manetek. Okazało się, że brakuje milimetrów aby prawa weszła na rolgaz. Rozwiązanie siłowe pomogło i manetka na miejscu. Nie pękła Ale za to zgubiłem cholerny odważnik z kierownicy nie dokręciłem go Efekt Edytowane 26 Marca 2014 przez meldamen (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ołubek Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Pytanko mam - pasażerowi wygodnie na BMW R850R? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Bardzo zacna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Cześć Kolego! Z racji, że ostatni post z dość dawna był dodany - masz jeszcze w swoim posiadaniu BMW R850R 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 6 godzin temu, Radsoon napisał: Cześć Kolego! Z racji, że ostatni post z dość dawna był dodany - masz jeszcze w swoim posiadaniu BMW R850R Od 2015 roku maszyna jeździ po Szczecinie. Teraz rozbijam się varadero 1000 xl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radsoon Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Kurde, mam R1100R i liczyłem na jakieś fajne dodatki, które może byś miał - odkupiłbym coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Eeee to widzę że w końcu Boxer kupiony, gratulacje, niech się sprawuje👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi