Sadriss Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mam ambitny plan zmiany opon. Polecacie jakiś zakład gdzie mi przełożą opony oraz zdejmą zamontują koła? Wskazane jak najbliżej julianowa.Aha, patent na przewiezienie opon motorem też byłby wskazany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Słyszałem, że u Stoll'a robią dobrze i tanio, a przede wszystkim szybko. MM RIDER Agata Stoll Al. Włókniarzy 38 91-348 Łódź tel./fax: 42 651-57-07 e-mail: salon@mmrider.pl www.mmrider.suzuki.pl Co do "patentu", to nie radzę kombinować, bo ktoś na Ciebie naskarży albo spotkasz drogówkę i zapłacisz mandat. Bo do plecaka raczej nie zmieścisz . 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Słyszałem, że u Stoll'a robią dobrze i tanio, a przede wszystkim szybko. MM RIDER Agata Stoll Al. Włókniarzy 38 91-348 Łódź tel./fax: 42 651-57-07 e-mail: salon@mmrider.pl www.mmrider.suzuki.pl Co do "patentu", to nie radzę kombinować, bo ktoś na Ciebie naskarży albo spotkasz drogówkę i zapłacisz mandat. Bo do plecaka raczej nie zmieścisz . Dobry patent na przewożenie opon motorem, jeżeli dasz radę oczywiście to załóż je na siebie np. tak jak Michelin. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dobry patent na przewożenie opon motorem, jeżeli dasz radę oczywiście to załóż je na siebie np. tak jak Michelin. Hahahah, za***isty patent muszę przyznać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Na mnie to wejda tylko rowerowe 26" i to też jak wezme oddech. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Zrób tak:Zwiąż dobrze opony ze sobą sznurkiem. Znajdź jakieś stare pasy od samochodu, albo grubszą linkę i przywiąż ją do opon tak, aby stworzył się taki jakby plecak. W tym patencie grunt, żeby dało się z tym na plecach chwilę wytrzymać, żeby się za bardzo nie wrzynało.PozdrawiamRafał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 na początku sezonu wymieniałem opony właśnie w MM. a dotarłem tam z oponami na plecach coś w stylu gumowego, okrągłego plecaczka. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Byłem tam to powiedzieli, że nie zmieniają i powiedzieli żebym gdzieś poszedł do gumiarza na Pojezierską. Znacie inne miejsca gdzie przyjadę z kołem i wymienią oponę? Taki serwis na necie znalazłem http://rut-mar-company.eu/ był ktoś? 30zł z wyważeniem to dobra cena? Edytowane 7 Listopada 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 olo patrz niżej na taki link ... 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jakubko, zapomniałem o Tobie W najbliższym czasie jak zdejmę koło to napiszę PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja u Kubusia zmieniłem 4 gumy w aucie z przekładką na felgi - zważywszy na ilość złomu jaki tam stał to robota na prawdę szybka. Dzięki jeszcze raz za wciśnięcie mnie w ten burdel Kuba! Cenowo też atrakcyjnie Olo, co do Rut-Maru to chłopaki robią ok ale musisz cisnąc z terminem, lepiej umawiać się na konkretny bo jak zostawisz tam moto to stać potrafi długo. Co do samych opon nie powinno być problemu. Ja często tam zajeżdżam z racji że u nich jest serwis Zippa. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jakubko, a w vfr-ce mojej tył dasz rade wyważyć ? przednią mam wyważoną, lecz ciekaw jestem jak wygląda tył czy nie ma bicia. Z mojej opbserwacji nie była wyważana tylnia nigdy. Jak wyglada taki temat ? 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi