Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mała Hania Czyli Nx500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na reszcie chwila wolnego czasu i słońca pozwoliła by zrobić jakieś foty.

Honda NX500 Domiantor rok 1991, kolory jak na foto "disco bajlando z lat 90tych" :smile:

18 kW w dowodzie :P

Dołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafika

motorcycle.gif
Opublikowano

Na reszcie chwila wolnego czasu i słońca pozwoliła by zrobić jakieś foty.

Honda NX500 Domiantor rok 1991, kolory jak na foto "disco bajlando z lat 90tych" :smile:

18 kW w dowodzie :P

Uwielbiam te malowania ala "Disco Bajlando" :biggrin: Kurcze taka jazda w terenie musi być super ;) Pozazdrościć!

Opublikowano

Kurcze taka jazda w terenie musi być super

ta dziś po 3 dniach "leśnych prób" pierwsze upadek... ;)

motorcycle.gif
Opublikowano

Dobry filmik, dobry  :riding:

Dzisiaj widziałem moto na żywo w Motorwings, coś tam Ci ciekło?  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Oj nie nic nie ciekło... trochę set prawy krzywy i dźwignia hamulca ale u Jakubka otrzymałem wcześniej pomoc i już proste ;) ... to Ciebie bym rozjechał :P faux pas... ;)

motorcycle.gif
Opublikowano

ta dziś po 3 dniach "leśnych prób" pierwsze upadek... ;)

jaką kamerę używałeś...?

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Opublikowano

i czy złapałeś chociaż tego królika ? :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

jaką kamerę używałeś...?

Mam Contour Roam 2, nagranie jest w trybie 720 Action... jest też opcja full HD oczywiście...

i czy złapałeś chociaż tego królika ? :biggrin:

odskoczył w ostatniej chwili ;)

motorcycle.gif
Opublikowano

Gratulacje dla rezysera B) fajny montaz :smile:

Opublikowano

To już wiem kogo spotkałem w Motorwings i komu doradzałem lepszy niż Oxford pokrowiec na moto :smile:

Film niezły...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Nieśmiertelny Domin :smile: Fajny sprzęcik :smile:. Jedziesz gdzie oczy poprowadzą i nie martwisz się że kończy się asfalt. Wtedy zaczyna się zabawa :smile:

Muzyka w filmie jakbyś ratował świat  :decayed:

Gratulacje sprzęta :smile:

Opublikowano

Mógłbyś ofocić mi osłonę tylnej tarczy hamulcowej (to białe pod wahaczem)?

Szukam takiej do XR i poza "serwisem" nie do zdobycia, oczywiście za kosmiczne pieniądze, może od dominika by podpasowała?

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano

Miałem NX 500 ale w "budzie" z 93roku. Nie wiedzieć czemu 500'tka objeżdżała 650'tki i latałem z chłopakami na GS'ach, CBR itp po 170km/h na Ldzań albo do Leźnicy na grilla po "myjce" w środy. Kurde to były czasy jak jeszcze stara gwardia "Myjkę" organizowała. Ehh, zawsze mi Dominik te czasy przypomina  :moto: Niech służy, to dobre maszyny są. 500'tki bodajże na Austrie były robione albo Italie ze względu na dużo niższe opłaty za tą pojemność.

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Mógłbyś ofocić mi osłonę tylnej tarczy hamulcowej (to białe pod wahaczem)?

jak tylko dziś nie zapomnę i pogoda pozwoli *stoi pod chmurką ;) to zrobię kilka fot.

500'tki bodajże na Austrie były robione albo Italie ze względu na dużo niższe opłaty za tą pojemność.

Dokładnie, moto pochodzi z Austrii tam ze względu na przepisy podatkowe wychodziły w tej pojemności. 

170km/h na Ldzań albo do Leźnicy na grilla po "myjce" w środy

tylko tym powyżej 120 nieźle już telepie, albo trafiam na silny boczny wiatr :P ale fakt 18kW które ma wpisane w dowodzie to to na pewno nie ma ;) 

motorcycle.gif
Opublikowano

Oj tam, oj tam... Przecież to "Borsuk" jest :P Ulubiony sprzęt dzieciaków w DD2 :P 

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano

tylko tym powyżej 120 nieźle już telepie, albo trafiam na silny boczny wiatr

Albo kwestia opon. Ja tez miałem 18 kW, firmowy korek nad przepustnicą żeby się otwierała w 3/4 swojej możliwości i zaślepki/zwężki w tym gumowym wlocie powietrza do airboxu. Szybko to wywaliłem i moto szło jak powinno po tej operacji  :riding:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Filmik fajnie zrobiony :smile:

Ps. Lewe lusterko czesm Ci sie nie koleboce ? :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No patrz Pan, koło mnie latałeś na tym filmiku :smile: Z tego miejsca gdzie się wyglebiłeś do mnie będzie z 1 km albo nawet nie :smile:

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

Opublikowano (edytowane)
No patrz Pan, koło mnie latałeś na tym filmiku :smile:

Pracę mam pod Strykowem więc dróg mam wiele do Łodzi ;)

Edytowane przez elfeti (wyświetl historię edycji)
motorcycle.gif
Opublikowano

Hania nie taka znów "mała". Bardziej "średnia", bo mała to 250 jest :smile:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Hania się powoli zmienia to i trzeba update zrobić :biggrin:flm_1400833914__hanianx500.jpg

Dostała nowy kompletny napęd, stelaże pod kufry / sakwy prod. motostel.pl (przeniesione kierunki) , płytę bagażową aluminiową (mojego projektu wykonanie 90% @Jakubko) i duży bak 21L Acerbis'a i mocowanie do "łyżeczek" z obejmy do rurek 1/2 cala :P  ... jeszcze kilka zabiegów odmładzających, botoksów, liftingów i regulacji ;)

motorcycle.gif
Opublikowano

Pamiętam jak byłem dzieciakiem i na kanzasie jeden ziomek miał dominatora. Kozacki sprzęt.

Jak on wtedy na koło go brał. Ahhhh

Opublikowano

Mega fajny motocykl, wygląda jak mniejsza wersja afryki :smile: No i w końcu to Honda :riding:

fuc5jq.jpg

Opublikowano

Malowanie ma spoko .

Fajnie to wygląda :biggrin:

Szerokości .!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powodzenia w zakupie nowego moto, najlepiej DL-a ;)