elfeti Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na reszcie chwila wolnego czasu i słońca pozwoliła by zrobić jakieś foty. Honda NX500 Domiantor rok 1991, kolory jak na foto "disco bajlando z lat 90tych" 18 kW w dowodzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Na reszcie chwila wolnego czasu i słońca pozwoliła by zrobić jakieś foty. Honda NX500 Domiantor rok 1991, kolory jak na foto "disco bajlando z lat 90tych" 18 kW w dowodzie Uwielbiam te malowania ala "Disco Bajlando" Kurcze taka jazda w terenie musi być super Pozazdrościć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Kurcze taka jazda w terenie musi być super ta dziś po 3 dniach "leśnych prób" pierwsze upadek... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dobry filmik, dobry Dzisiaj widziałem moto na żywo w Motorwings, coś tam Ci ciekło? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Oj nie nic nie ciekło... trochę set prawy krzywy i dźwignia hamulca ale u Jakubka otrzymałem wcześniej pomoc i już proste ... to Ciebie bym rozjechał faux pas... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ta dziś po 3 dniach "leśnych prób" pierwsze upadek... jaką kamerę używałeś...? 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 i czy złapałeś chociaż tego królika ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 jaką kamerę używałeś...? Mam Contour Roam 2, nagranie jest w trybie 720 Action... jest też opcja full HD oczywiście... i czy złapałeś chociaż tego królika ? odskoczył w ostatniej chwili 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Gratulacje dla rezysera fajny montaz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To już wiem kogo spotkałem w Motorwings i komu doradzałem lepszy niż Oxford pokrowiec na moto Film niezły... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nieśmiertelny Domin Fajny sprzęcik . Jedziesz gdzie oczy poprowadzą i nie martwisz się że kończy się asfalt. Wtedy zaczyna się zabawa Muzyka w filmie jakbyś ratował świat Gratulacje sprzęta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mógłbyś ofocić mi osłonę tylnej tarczy hamulcowej (to białe pod wahaczem)? Szukam takiej do XR i poza "serwisem" nie do zdobycia, oczywiście za kosmiczne pieniądze, może od dominika by podpasowała? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Miałem NX 500 ale w "budzie" z 93roku. Nie wiedzieć czemu 500'tka objeżdżała 650'tki i latałem z chłopakami na GS'ach, CBR itp po 170km/h na Ldzań albo do Leźnicy na grilla po "myjce" w środy. Kurde to były czasy jak jeszcze stara gwardia "Myjkę" organizowała. Ehh, zawsze mi Dominik te czasy przypomina Niech służy, to dobre maszyny są. 500'tki bodajże na Austrie były robione albo Italie ze względu na dużo niższe opłaty za tą pojemność. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mógłbyś ofocić mi osłonę tylnej tarczy hamulcowej (to białe pod wahaczem)? jak tylko dziś nie zapomnę i pogoda pozwoli *stoi pod chmurką to zrobię kilka fot. 500'tki bodajże na Austrie były robione albo Italie ze względu na dużo niższe opłaty za tą pojemność. Dokładnie, moto pochodzi z Austrii tam ze względu na przepisy podatkowe wychodziły w tej pojemności. 170km/h na Ldzań albo do Leźnicy na grilla po "myjce" w środy tylko tym powyżej 120 nieźle już telepie, albo trafiam na silny boczny wiatr ale fakt 18kW które ma wpisane w dowodzie to to na pewno nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Oj tam, oj tam... Przecież to "Borsuk" jest Ulubiony sprzęt dzieciaków w DD2 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 tylko tym powyżej 120 nieźle już telepie, albo trafiam na silny boczny wiatr Albo kwestia opon. Ja tez miałem 18 kW, firmowy korek nad przepustnicą żeby się otwierała w 3/4 swojej możliwości i zaślepki/zwężki w tym gumowym wlocie powietrza do airboxu. Szybko to wywaliłem i moto szło jak powinno po tej operacji 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Filmik fajnie zrobiony Ps. Lewe lusterko czesm Ci sie nie koleboce ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No patrz Pan, koło mnie latałeś na tym filmiku Z tego miejsca gdzie się wyglebiłeś do mnie będzie z 1 km albo nawet nie 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) No patrz Pan, koło mnie latałeś na tym filmiku Pracę mam pod Strykowem więc dróg mam wiele do Łodzi Edytowane 23 Lipca 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Hania nie taka znów "mała". Bardziej "średnia", bo mała to 250 jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Hania się powoli zmienia to i trzeba update zrobić Dostała nowy kompletny napęd, stelaże pod kufry / sakwy prod. motostel.pl (przeniesione kierunki) , płytę bagażową aluminiową (mojego projektu wykonanie 90% @Jakubko) i duży bak 21L Acerbis'a i mocowanie do "łyżeczek" z obejmy do rurek 1/2 cala ... jeszcze kilka zabiegów odmładzających, botoksów, liftingów i regulacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Pamiętam jak byłem dzieciakiem i na kanzasie jeden ziomek miał dominatora. Kozacki sprzęt. Jak on wtedy na koło go brał. Ahhhh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mega fajny motocykl, wygląda jak mniejsza wersja afryki No i w końcu to Honda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Malowanie ma spoko . Fajnie to wygląda Szerokości .! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Powodzenia w zakupie nowego moto, najlepiej DL-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi