Mario Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Tradycyjnie, jestem. A pogodę zamówiłeś ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Podłącze się do tematu i jeżeli czas pozwoli również się zjawie Nigdy jeszcze nie byłem to najwyższa pora i Garnuszek zabiorę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Ja właśnie odpadam bo jadę na pogotowie po Gips na rękę po wczorajszej nocnej jeździe pod Auchan i tamtejszym ślizgu 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Ja właśnie odpadam bo jadę na pogotowie po Gips na rękę po wczorajszej nocnej jeździe pod Auchan i tamtejszym ślizgu uuu, a ja właśnie chciałem się pytać kiedy kolejne jazdy między pachołkami planujesz... Ale ślizg miałeś właśnie przy tym ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) nie, na nocnym lataniu. Dokładnie na parkingu Auchan-a, był zlot BM i W i tak ie zaparzyłem podczas dosc szybkiej jazdy że nie zauważyłem DEBILE z ochrony rozwiesili taśmy odgradzającą parking. Po połączeniu 25 km/h + duży przechył podczas skrętu + taśma która zauważył niemal w ostatnim momencie = złamanie paliczka kciuka i uwaga teraz ... „złamanie-wzdłużne-skośne" na RTG wygląda: http://imgur.com/a/jqZmZ Edytowane 14 Maja 2017 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jak nic nie wypadnie to się pojawię.Wreszcie trza się gdzieś pokazać .Chełm dodatkowy potrzebny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxStone Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jak dokupię siodło pasażera, to podjadę. Na chwilę obecną mam "solówkę" z bagażnikiem na tylnym błotniku. Max 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 DEBILE z ochrony I po co zaraz rzucasz epitetami, inna osoba mogłaby powiedzieć że jakiś debil nie patrzył gdzie jedzie i w ten sposób robi się bicie piany. Ja przyglebiłem w niedzielę na leśnej drodze i nie mam pretensji do tej kałuży która mnie załatwiła tylko do siebie że przeszarżowałem. Wracaj do zdrowia i więcej luzu. Pozdro. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Wyluzowalem , to była forma odreagowania która przyniosła efekt, jeszcze tylko dwa tygodnie w gipsie mam nadzieje .... 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 A04 wracaj szybko do zdrowia i się nie przejmuj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 To raczej Andrzej się powinien nie martwić... się wyklepie :-) 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Śledzę temat, jeżeli tylko będę w Łodzi to podjadę 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Jak się uda to pomogę,a co z dojazdem każdy indywidualnie czy jakaś zbiórka wcześniej i wjazd grupą :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Tradycyjnie 10:00-10:20 na parkingu Karskiego/Drewnowska i stamtad rezem na Drewnowska 151. Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jak kto ma, to drugi garnek niech weźmie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 W imieniu dziewczyn i swoim bardzo dziękuję tym co przybyli i poświęcili czas. Było bardzo przyjemnie. Z pogodą wstrzeliliśmy się idealnie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Cieszę się ,że mogłem pomóc, mam nadzieję,że pasażerki zadowolone. Ciasto rewelacja,było pyszne .Z pogodą faktycznie udało się na styk. Edytowane 4 Czerwca 2017 przez daro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Z powodów różnych w tym roku nie udało się zrobić "Dnia Dziecka" - pierwszy raz od 10 lat. Mam zatem pytanie czy 16 lub 23 września znalazłby się ktoś, kto pomógłby mi tę zaległość nadrobić? Akurat te dwie niedziele są niehandlowe więc ruch na Drewnowskiej byłby mniejszy, a i pogoda we wrześniu często bywa bardzo ładna. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi