Skocz do zawartości

Dzień Dziecka Dla Dziewczyn Z Ośrodka Wychowawczego.

JAREK-XJR

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko na tym ognisku nie bedzie tych dziewczyn bo ognisko chce zrobic u mnie na dzialce i spotkac sie z wami, jeszcze raz podziekowac, troche lepiej poznac ...

No to źle zrozumiałem. Tak czy inaczej chętnie wpadnę na ognisko, kiełbę i może co %%% :P

Cos sie do was sadzil kmiot?

Z tego co mi Romek opowiadał to bym się nie zdziwił jakby on wezwał policję. Wybitnie mu nie pasowało, że wozimy dziewczyny. Chyba poczuł zagrożenie ze strony konkurencji ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Czy to była oznakowana policyjna insygnia?? :biggrin: bo takową mijałem kiedy wyjeżdżałem z ośrodka ;).

Czy to była oznakowana policyjna insygnia?? bo takową mijałem kiedy wyjeżdżałem z ośrodka

Dokładnie taka. Na szczęście jak chłopaków spisywali to udało mi się przemknąć obok :P

Taa..sadził się coś i straszył znajomosciami z miasta.. Zrobił zdjęcie tablic rej.i spieprzyl.. Szkoda gadać. Co do ognicha to również chętnie bym wpadł.. :biggrin:

• 11 miesięcy temu...

Kochani! Pojutrze będę się produkował na UŁ nt. pracy i pasji.

Czy ktoś z was dysponuje jakimiś fotkami z wożenia dziewczyn? Na forum już nie potrafię znaleźć - może nie były wrzucane?

Proszę o pomoc.

Nie robiłem, nie posiadam... w zasadzie to nie przypominam sobie żadnych fotek. Ewentualnie może ktoś miał kamerkę...

Racja.. Jak zawsze coś cykam, tak z wożenia null, zero, nic..

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Każdy zasuwa w jedną i w drugą aby każda miała radość to i czasu na zdjęcia nie było :P

Poradzilem sobie, cos tam wykopalem.

Pragne przy okazji przypomniec o kolejnym wozeniu, ktore planuje jak zawsze na pierwsza niedziele czerwca. Tym razem wypada to 5 czerwca.

Kto ma ochote i czas to zapraszam.

Jak coś podjadę i pomogę ^^ robic jako szofer tylko bardziej szczegółowe informacje

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Pragne przy okazji przypomniec o kolejnym wozeniu, ktore planuje jak zawsze na pierwsza niedziele czerwca. Tym razem wypada to 5 czerwca.

Niestety, ale nie tym razem Jarku. W tym czasie będę grzał szacowne dupsko w Portugalii (albo gdzie tam mnie poniesie dobra oferta w last minute :biggrin: )

Ja po ko le jny raz się melduję.

Taka już mała coroczna tradycja :moto:

ps.

Może ktoś faktycznie przytaszczy jakiś aparat, bo w sumie tyle razy jeżdziliśmy,

a nie widziałem ani jednego zdjecia :whistling:

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

• 2 tygodnie później...

Od niedzieli do piątku nie będzie mnie w kraju, niemniej jednak raczej uchwytny będę - w razie pytań.

Już teraz jednak napisze, że tradycyjnie zbierzemy się na parkingu Karskiego/Drewnowska o 10:00-10:20 i stamtąd podjedziemy pod ośrodek.

Proszę o zabranie drugiego kasku - ja mam tylko jeden w zapasie.

• 2 tygodnie później...

Z wielkim żalem, ale raczej niestety nie dołączę :sad2: inne plany weekendowo wyjazdowe.. Kazik, proszę mi tam godnie reprezentować naszą markę motocykli :smile:

Może jeszcze uda się podjechać na "godzinę" i przynajmniej 2 osóbki przewieźć, kombinuję.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Z wielkim żalem, ale raczej niestety nie dołączę :sad2: inne plany weekendowo wyjazdowe.. Kazik, proszę mi tam godnie reprezentować naszą markę motocykli :smile:

Może jeszcze uda się podjechać na "godzinę" i przynajmniej 2 osóbki przewieźć, kombinuję.

heh... no ja właśnie jestem w trasie, i raczej nie dam rady podjechać :sad2:, kurczę zapomniałem o dzisiejszym dniu,

Miło było widzieć radochę na twarzach. Mam nadzieję, że nie było skarg o prędkość :moto:

Jak wszystkie znaki na ziemi i niebie pozwolą to za rok też się piszę :smile:

• 11 miesięcy temu...

I ponownie rok zleciał i ponownie zapraszam: gdyby ktoś miał czas i ochotę uprzyjemnić nieco dzień dziecka dziewczynom z Ośrodka Wychowawczego przy ul. Drewnowskiej.

Tradycyjnie pierwsza niedziela czerwca czyli 04.06.2017 pomiędzy 10 a 14.

Więcej szczegółów wkrótce.

Na pytania chętnie odpowiem.