JAREK-XJR Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Tylko na tym ognisku nie bedzie tych dziewczyn bo ognisko chce zrobic u mnie na dzialce i spotkac sie z wami, jeszcze raz podziekowac, troche lepiej poznac ... Cos sie do was sadzil kmiot? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Tylko na tym ognisku nie bedzie tych dziewczyn bo ognisko chce zrobic u mnie na dzialce i spotkac sie z wami, jeszcze raz podziekowac, troche lepiej poznac ...No to źle zrozumiałem. Tak czy inaczej chętnie wpadnę na ognisko, kiełbę i może co %%% Cos sie do was sadzil kmiot?Z tego co mi Romek opowiadał to bym się nie zdziwił jakby on wezwał policję. Wybitnie mu nie pasowało, że wozimy dziewczyny. Chyba poczuł zagrożenie ze strony konkurencji 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czy to była oznakowana policyjna insygnia?? bo takową mijałem kiedy wyjeżdżałem z ośrodka . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czy to była oznakowana policyjna insygnia?? bo takową mijałem kiedy wyjeżdżałem z ośrodka Dokładnie taka. Na szczęście jak chłopaków spisywali to udało mi się przemknąć obok 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Taa..sadził się coś i straszył znajomosciami z miasta.. Zrobił zdjęcie tablic rej.i spieprzyl.. Szkoda gadać. Co do ognicha to również chętnie bym wpadł.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Grill ? Jaki grill? Ja również dziękuje za fajny dzień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Kochani! Pojutrze będę się produkował na UŁ nt. pracy i pasji. Czy ktoś z was dysponuje jakimiś fotkami z wożenia dziewczyn? Na forum już nie potrafię znaleźć - może nie były wrzucane? Proszę o pomoc. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nie robiłem, nie posiadam... w zasadzie to nie przypominam sobie żadnych fotek. Ewentualnie może ktoś miał kamerkę... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Racja.. Jak zawsze coś cykam, tak z wożenia null, zero, nic.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Każdy zasuwa w jedną i w drugą aby każda miała radość to i czasu na zdjęcia nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Poradzilem sobie, cos tam wykopalem. Pragne przy okazji przypomniec o kolejnym wozeniu, ktore planuje jak zawsze na pierwsza niedziele czerwca. Tym razem wypada to 5 czerwca. Kto ma ochote i czas to zapraszam. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jak coś podjadę i pomogę ^^ robic jako szofer tylko bardziej szczegółowe informacje 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Pragne przy okazji przypomniec o kolejnym wozeniu, ktore planuje jak zawsze na pierwsza niedziele czerwca. Tym razem wypada to 5 czerwca. Niestety, ale nie tym razem Jarku. W tym czasie będę grzał szacowne dupsko w Portugalii (albo gdzie tam mnie poniesie dobra oferta w last minute ) 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ja po ko le jny raz się melduję. Taka już mała coroczna tradycja ps. Może ktoś faktycznie przytaszczy jakiś aparat, bo w sumie tyle razy jeżdziliśmy, a nie widziałem ani jednego zdjecia 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 to mogę się trochę pobawić w fotografa w trybie "AUTO" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Od niedzieli do piątku nie będzie mnie w kraju, niemniej jednak raczej uchwytny będę - w razie pytań. Już teraz jednak napisze, że tradycyjnie zbierzemy się na parkingu Karskiego/Drewnowska o 10:00-10:20 i stamtąd podjedziemy pod ośrodek. Proszę o zabranie drugiego kasku - ja mam tylko jeden w zapasie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 5 mogę przyjechać tylko problem z dodatkowym kaskiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To przyjedz, poznamy sie wreszcie. Moze Robert dodatkowe wezmie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Postaram się być + dodatkowy Hełmofon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Na to wygląda, że pogoda ponownie dopisze. Dla przypomnienia - proszę zabrać dodatkowe berety i zbiórka 10:00-10:20 na parkingu Karskiego/Drewnowska. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Z wielkim żalem, ale raczej niestety nie dołączę inne plany weekendowo wyjazdowe.. Kazik, proszę mi tam godnie reprezentować naszą markę motocykli Może jeszcze uda się podjechać na "godzinę" i przynajmniej 2 osóbki przewieźć, kombinuję. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Z wielkim żalem, ale raczej niestety nie dołączę inne plany weekendowo wyjazdowe.. Kazik, proszę mi tam godnie reprezentować naszą markę motocykli Może jeszcze uda się podjechać na "godzinę" i przynajmniej 2 osóbki przewieźć, kombinuję. heh... no ja właśnie jestem w trasie, i raczej nie dam rady podjechać , kurczę zapomniałem o dzisiejszym dniu, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jak co roku, od 8 lat, pogoda dopisala. Bylo nas pieciu- dziewczyny zadowolone, ciasto bylo, po 100 km z hakiem nawiniete. Wielkie dzieki chlopaki. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Miło było widzieć radochę na twarzach. Mam nadzieję, że nie było skarg o prędkość Jak wszystkie znaki na ziemi i niebie pozwolą to za rok też się piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 I ponownie rok zleciał i ponownie zapraszam: gdyby ktoś miał czas i ochotę uprzyjemnić nieco dzień dziecka dziewczynom z Ośrodka Wychowawczego przy ul. Drewnowskiej. Tradycyjnie pierwsza niedziela czerwca czyli 04.06.2017 pomiędzy 10 a 14. Więcej szczegółów wkrótce. Na pytania chętnie odpowiem. 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi