Aidekk Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Otóż pierwsza niedziela czerwca to 07.06.2015, a nie 06.06 No i bardzo dobrze, bo 6.06 by mnie nie było a tak się załapię 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Cieszę się. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Juśka Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 "yamaha R1", to wszystkie wsiądą - oj, wymagające dziewczyny są 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Wkradł się mały błąd w dacie imprezy. Otóż pierwsza niedziela czerwca to 07.06.2015, a nie 06.06 Poprawiłem datę w twoim poście na poprzedniej stronie, żeby nikt się nie pomylił. Umieszczę też u siebie na fejsie, może przyciągnę paru motonitów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Super. Dziękuję. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Bede wdzieczny. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Kazik96 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Myślę że też będę, GS będą dwa jeden duży drugi mały Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jutro podam koordynaty. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Koordynaty takie same jak co roku: miejsce: zbiórka na parkingu przy rogu ulic Karskiego i Drewnowskiej - tam gdzie składowany jest zimą śnieg; czas: 10:00-10:20 przebieg: z parkingu do ośrodka, tam krótki apel i życzenia wszystkiego dobrego, wożonko, kawa, herbata, ciasto lub kawa, herbata, ciasto, wożonko... PROSZĘ ZABRAĆ DRUGI KASK DLA DZIEWCZYN. BEZ KASKU ŻADNA Z DZIEWCZYN NIE POJEDZIE. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
jaquzie Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 jak ktoś ma więcej kasków, niech bierze.. ja nie mam 2 bo kobita mi nie daje (kasku, żeby nie było) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Bulba Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 U mnie sytuacja jest identyczna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
JAREK-XJR Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Może ktoś z was zna kogoś ze szkoły jazdy i mógłby pożyczyć na niedzielę. J dwa dodatkowe powinienem mieć ale widzę, że to może być mało. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Super. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zapowiada sie niezla patelnia. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Tomek K71 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tyle motorów ... ... dziewczyn starczy??? 1 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Najwyzej bedziemy wozic sie nawzajem. ;-) 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
bułgar Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 No ja też przybędę, po raz pierwszy ale będę Najwyżej będę robił puste przeloty jak żadna panna nie będzie chciała ze mną pojechać.. 0 Cytuj
Juśka Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Najwyzej bedziemy wozic sie nawzajem. ;-) - to byłby piękny widok Mogę pożyczyć jeden damski kask bo posiadam 2 i z jednego już nie korzystam tylko ktoś musi po niego podjechać do mnie (Chojny) i go odtransportować później. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 No, ciasto juz czeka. W imieniu moich dwoch, ktore piekly, podopiecznych prosze o wyrozumialosc, bo mowia, ze idealnie im to ciasto nie wyszlo. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Kazik96 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzięki panowie za super dzień, myślę że dziewczynom też się podobało 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) To ja wszystkim dziekuje. Szczegolnie tym, co to jeszcze nas policyja przy wyjezdzie z bramy sprawdzala. Nie, oczywiscie OGROMNE DZIEKUJE ode mnie i dziewczyn dla wszystkich bez wyjatku. Bardzo im sie podobalo. Wlasnie mam dzis nocke w pracy i niektore jeszcze wzdychaja do czarnego moto i kierowcy bialej beemki. :-) Edytowane 7 Czerwca 2015 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wlasnie mam dzis nocke w pracy i niektore jeszcze wzdychaja do czarnego motoNo bo przecież każdy wie, że czarny jest najszybszy A dziewczynom możesz powiedzieć, że będę na wspomnianym przez Ciebie grillu, o ile inne plany np wakacje nie będą kolidować 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
bułgar Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Patrz..a o czerwonym to już nic nie wspomniały.. JAREK-XJR oprócz policji, to mieliśmy z Robertem jeszcze akcję z tym "panem",który był niezadowolony że z panną się nie spotkał.. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi