WiktoR Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nowy nabytek, Kawasaki zx600r rocznik 98 w według mnie najlepszym malowaniu dla tego motocykla. Jeszcze dobrze nie stestowana, a foto robione na szybko na parkingu. Więcej info i zdjec w najblizszym czasie Mile widziane komentarze i rady osob, którzy mają/mieli doczynienia z tym modelem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Solidna "stara" konstrukcja Jedyne słuszne malowanie w tym modelu (nie licząc rocznika 95) Jedyna słuszna marka Generalnie czeka Cie przyjemna jazda i raczej brak jakiś dokuczliwych usterek, pod warunkiem, że była traktowana z umiarem, bo niestety kawki bardzo często trudny żywot mają Oczywiście mogą się pojawić komentarze, że rama CI pęknie bo w tych modelach pękały itp:) Osobiście widziałem 2 pęknięte, jedna po dzwonie a druga po "wbijaniu gwoździ" ile wlezie więc bez obaw. P.S. Załóż czarna szybkę i wyrzuć tylny chlapacz a na pewno zyska na wyglądzie. Do tego modelu są też bardzo ładnie skrojone błotniki tylne połączone z osłona łańcucha ( mniej syfu leci na amor z koła). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 można powiedzieć że siostra http://motocykle-lodz.pl/topic/640-kawasaki-zx6r-g2-1999r/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Myślę, że ten egzemplarz też łatwo w życiu nie miał, ale póki co po kilku dniach użytkowania jeszcze (tfu tfu) psikusa nie sprawiła. A wszelkie zabiegi upiększające to z czasem, na razie chce ją postawić na nogi mechanicznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kawy sa piekne LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kawy sa piekne LwG Święte słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 właśnie, wielka szkoda że nie wiadomo jaki miały żywot Ale naprawdę ładna, nie powiedziałbym że to taki rocznik. zaczynam po mału się przekonywać do kawki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 NIe ma to jak Kawa;) Niech Ci służy i miłej jazdy życzę LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 NIe ma to jak Kawa;) Niech Ci służy i miłej jazdy życzę LwG Dzieki wielkie! własnie, oby się dobrze sprawowała LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fajna kawcia miałem trochę młodszą i bardzo miło ją wspominam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kawa z rana jak śmietana :D Za zieloną kawkę zawsze piwko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kawa z rana jak śmietana :biggrin: Za zieloną kawkę zawsze piwko Trzymam za słowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ładna Kawa w Ładnym malowaniu LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja jeszcze kawy nie miałem , ale może.... kto wie , ładne malowanie 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Miałem ten model jak i następny(j) bardzo przyjemny miło wspominam. Ładna sztuka i niech się sprawuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 wczoraj na żywo mogliśmy porównać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bardzo fajnie wygląda, zadowolenia z niej życzę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Teraz możesz wstać rano i powiedzieć sobie - "ta Kawa budzi mnie" Miałem okazje przejechać sie takim sprzetem i własciciel zawsze mówi że to najbardziej turystyczny ze wszystkich sportowców. Szybka i wygodna maszyna, niech sie sprawuje!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzieki Panowie, dokładnie oby sie sprawowała ! Dozobaczyska na trasie LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi