Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 oj kusicielki.... to są już goście od olejków, od smarowania, od bikini a mnie przypadła szlachetna i odpowiedzialna rola... będę woził transparent ... świetnie... na znak protestu zaprzestaję rymowania - Anita też mi załatwiłaś... i jeszcze piwo za to chcesz??? Za dwa browarki załatwię Ci fuchę specjalną.Idziesz na to...? 1 Cytuj
Yuna80 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Oooo, widzę, że temat się rozwija Chyba coś z tego będzie... 0 Cytuj
Aśka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Hej sąsiadko z tym babskim wyjazdem to za***isty pomysl a z tym street terrorem to mega strzał w dyche;) trzeba utworzyć osobny temat na forum i się będziemy ustawiać na "laidies Drive" 0 Cytuj
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Za dwa browarki załatwię Ci fuchę specjalną.Idziesz na to...? Anita... już ta pierwsza jest z....bista aż się boje pomyśleć o specjalnej... ale co mi tam idę w ciemno w cenie dwóch browarów ( ciekawe w co się wpakowałem ) 1 Cytuj
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Anita... już ta pierwsza jest z....bista aż się boje pomyśleć o specjalnej... ale co mi tam idę w ciemno w cenie dwóch browarów ( ciekawe w co się wpakowałem ) Nie dość ,że poeta to jeszcze odważny jak Zorro. Mężczyźni bierzcie przykład ! 1 Cytuj
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 czyżbym wyczuwał sarkazm? 0 Cytuj
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 czyżbym wyczuwał sarkazm? Sarkazm...? Ależ skąd...... . 0 Cytuj
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Sarkazm...? Ależ skąd...... . parafrazując znanego polityka.... w dodatku sarkastyczny sarkazm... 0 Cytuj
Dann Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie dość ,że poeta to jeszcze odważny jak Zorro. Poetów w polsce nie brakuje A do tego zorro to sceptycznie bo czarny koń może ponieść za daleko i wtedy problemy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 tylko nie czarny dobrze.... zazdrośniku jeden 1 Cytuj
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ale on ma białego konia Dann.... 1 Cytuj
Dann Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 tylko nie czarny dobrze.... zazdrośniku jeden zorro miał czarnego rumaka a nie wierchowine ale świat się zmienia i z białego fotoshop zrobi czarnego 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ale on ma białego konia Dann.... a co Wy się tak mojego konia przyczepili... biały czarny, zaraz może jeszcze powiecie że za mały albo że koślawy - czemu oficjalnie zaprzeczam, a ja powiem że nie kolor się liczy, a to jaką przyjemność sprawia ów koń rzecz jasna 1 Cytuj
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! . 1 Cytuj
chylon Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 powitać koleżankę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! . Anita.... a co to za fucha specjalna bo zasnąć nie mogę... 1 Cytuj
Yuna80 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! . Buhahhahaah, płakałam czytając te wasze posty... I właśnie widzę, że chyba wcelowałam w temat A zaczęło się tak niewinnie: od zwykłego babskiego wypadziku nad wodę, a tu proszę... Konie i przyjemności... Aż strach się bać na czym się skończy. A na konie to ja mam sposób, zwłaszcza jak są narowiste: Wasze zdrówko, ziomunie Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Yuna80 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
JASTRZAB Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 witam serdecznie 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812
Anita Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Anita.... a co to za fucha specjalna bo zasnąć nie mogę... Fucha bardzo konkretna.... Do wygrania talon .... 1 Cytuj
jabioka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
AndrzejCBR Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Miło było poznać osobiście:) 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Siemka, jak widać Świat jak i Teofilów jest malutki. Po naklejce na tyle autka, wiedziałem że coś "się święci" Edytowane 2 Maja 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Rekomendowane odpowiedzi