Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 oj kusicielki.... to są już goście od olejków, od smarowania, od bikini a mnie przypadła szlachetna i odpowiedzialna rola... będę woził transparent ... świetnie... na znak protestu zaprzestaję rymowania - Anita też mi załatwiłaś... i jeszcze piwo za to chcesz??? Za dwa browarki załatwię Ci fuchę specjalną.Idziesz na to...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Oooo, widzę, że temat się rozwija Chyba coś z tego będzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Hej sąsiadko z tym babskim wyjazdem to za***isty pomysl a z tym street terrorem to mega strzał w dyche;) trzeba utworzyć osobny temat na forum i się będziemy ustawiać na "laidies Drive" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Za dwa browarki załatwię Ci fuchę specjalną.Idziesz na to...? Anita... już ta pierwsza jest z....bista aż się boje pomyśleć o specjalnej... ale co mi tam idę w ciemno w cenie dwóch browarów ( ciekawe w co się wpakowałem ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Anita... już ta pierwsza jest z....bista aż się boje pomyśleć o specjalnej... ale co mi tam idę w ciemno w cenie dwóch browarów ( ciekawe w co się wpakowałem ) Nie dość ,że poeta to jeszcze odważny jak Zorro. Mężczyźni bierzcie przykład ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 czyżbym wyczuwał sarkazm? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 czyżbym wyczuwał sarkazm? Sarkazm...? Ależ skąd...... . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Sarkazm...? Ależ skąd...... . parafrazując znanego polityka.... w dodatku sarkastyczny sarkazm... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie dość ,że poeta to jeszcze odważny jak Zorro. Poetów w polsce nie brakuje A do tego zorro to sceptycznie bo czarny koń może ponieść za daleko i wtedy problemy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 tylko nie czarny dobrze.... zazdrośniku jeden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ale on ma białego konia Dann.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 tylko nie czarny dobrze.... zazdrośniku jeden zorro miał czarnego rumaka a nie wierchowine ale świat się zmienia i z białego fotoshop zrobi czarnego 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ale on ma białego konia Dann.... a co Wy się tak mojego konia przyczepili... biały czarny, zaraz może jeszcze powiecie że za mały albo że koślawy - czemu oficjalnie zaprzeczam, a ja powiem że nie kolor się liczy, a to jaką przyjemność sprawia ów koń rzecz jasna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 powitać koleżankę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! . Anita.... a co to za fucha specjalna bo zasnąć nie mogę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! . Buhahhahaah, płakałam czytając te wasze posty... I właśnie widzę, że chyba wcelowałam w temat A zaczęło się tak niewinnie: od zwykłego babskiego wypadziku nad wodę, a tu proszę... Konie i przyjemności... Aż strach się bać na czym się skończy. A na konie to ja mam sposób, zwłaszcza jak są narowiste: Wasze zdrówko, ziomunie Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Yuna80 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 witam serdecznie 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Anita.... a co to za fucha specjalna bo zasnąć nie mogę... Fucha bardzo konkretna.... Do wygrania talon .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Miło było poznać osobiście:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mnie rowniez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Siemka, jak widać Świat jak i Teofilów jest malutki. Po naklejce na tyle autka, wiedziałem że coś "się święci" Edytowane 2 Maja 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 witaj Anno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi