Skocz do zawartości

Yuna80

Yuna80

Rekomendowane odpowiedzi

oj kusicielki.... to są już goście od olejków, od smarowania, od bikini a mnie przypadła szlachetna i odpowiedzialna rola... będę woził transparent ... świetnie... na znak protestu zaprzestaję rymowania - Anita też mi załatwiłaś... i jeszcze piwo za to chcesz???

Za dwa browarki załatwię Ci fuchę specjalną.Idziesz na to...? :decayed:

Hej sąsiadko :biggrin: z tym babskim wyjazdem to za***isty pomysl ;) a z tym street terrorem to mega strzał w dyche;) trzeba utworzyć osobny temat na forum i się będziemy ustawiać na "laidies Drive"  :biggrin:

Za dwa browarki załatwię Ci fuchę specjalną.Idziesz na to...? :decayed:

Anita... już ta pierwsza jest z....bista aż się boje pomyśleć o specjalnej... ale co mi tam idę w ciemno w cenie dwóch browarów ( ciekawe w co się wpakowałem )

Anita... już ta pierwsza jest z....bista aż się boje pomyśleć o specjalnej... ale co mi tam idę w ciemno w cenie dwóch browarów ( ciekawe w co się wpakowałem )

Nie dość ,że poeta to jeszcze odważny jak Zorro.

Mężczyźni bierzcie przykład ! :biggrin:

Nie dość ,że poeta to jeszcze odważny jak Zorro.

Poetów w polsce nie brakuje  ;)

A do tego zorro to sceptycznie  :decayed:

bo czarny koń może ponieść za daleko i wtedy problemy  :hihi:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

tylko nie czarny dobrze.... zazdrośniku jeden

zorro miał czarnego rumaka a nie wierchowine  :decayed:

ale świat się zmienia i z białego fotoshop zrobi czarnego  :hihi:  :whistling:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Ale on ma białego konia Dann.... :whistling::hihi:

a co Wy się tak mojego konia przyczepili... biały czarny, zaraz może jeszcze powiecie że za mały albo że koślawy - czemu oficjalnie zaprzeczam, a ja powiem że nie kolor się liczy, a to jaką przyjemność sprawia :smile: ów koń rzecz jasna

Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! :biggrin: .

Anita.... a co to za fucha specjalna bo zasnąć nie mogę... :sleep3:

Uuuuu Ania czy Ty widzisz co się w tym temacie dzieje.....?Opalanie,bikini,olejki.....teraz konie i przyjemności....Normalnie szał!!!! :biggrin: .

Buhahhahaah, płakałam czytając te wasze posty... :laugh2: I właśnie widzę, że chyba wcelowałam w temat :smile: A zaczęło się tak niewinnie: od zwykłego babskiego wypadziku nad wodę, a tu proszę... Konie i przyjemności... Aż strach się bać na czym się skończy. A na konie to ja mam sposób, zwłaszcza jak są narowiste: :whip:

Wasze zdrówko, ziomunie :cheers:

Edytowane przez Yuna80 (wyświetl historię edycji)

witam serdecznie

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

• 2 tygodnie później...

Siemka, jak widać Świat jak i Teofilów jest malutki. Po naklejce na tyle autka, wiedziałem że coś "się święci"  :P

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel