Skocz do zawartości

Yuna80

Yuna80

Rekomendowane odpowiedzi

Dooobra, daj mi trochę czasu... :biggrin:  Póki co próbuję rozkminić to forum i namierzyć gdzie dodaje się foty do mojej galerii...

Nice... Jak naprawię Kawkę, to mozna gdzies śmignąć... :riding:

Jestem za....w kobiecym gronie o niebo lepiej. :smile:

Krzychu, oby to bylo ostatni raz z tym wyprzedzaniem o foto. no! rozumiemy sie?

tak jest :smile: więcej się nie powtórzy - ale miałem swoją wielką chwilę :smile: raz się udało :smile:

Edytowane przez Bambrys (wyświetl historię edycji)

Yuna ;) wzór do naśladowania dla innych forumowiczek :P jeśli chodzi o stosowanie się do "regulaminu" ;)

Powitać sympatyczną Niewiastę ;)

qxK0W5f.jpg

Witam. Mam na imię Anna, mam 33 lata, mieszkam na Teofilowie i dopiero zaczynam przygodę na dwóch kółkach :smile: W zeszłym roku po raz pierwszy w życiu wsiadłam na motocykl i od razu się zakochałam :smile: W tej chwili dosiadam Kawasaki ZXR 400 i na poczatek chyba mi wystarczy :smile: Pozdrawiam...

Dosiadam jak to zabrzmiało z ust takiej Blondynki:) Witaj:)

Oj tam, zaraz kusicielka ;) Moc ta niewielka wprawdzie, bo 65 kucy tyłka nie urywa, ale na pierwszy motocykl może być. Przynajmniej mnie mój rumak nie poniesie... :biggrin:

Jestem za....w kobiecym gronie o niebo lepiej. :smile:

truee :biggrin:

dziewczyny w okolicy tych weekendów pierwszomajowych musimy się umówić na jakieś duże babskie latanie :biggrin:

najlepiej z terrorem ulic i transparentem typu UWAGA BABY NA MOTÓRACH !!!!!!!

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Moc ta niewielka wprawdzie, bo 65 kucy tyłka nie urywa, ale na pierwszy motocykl może być. Przynajmniej mnie mój rumak nie poniesie... :biggrin:

Motocykl bardzo fajny i żwawy  więc nie ma co narzekać. Widziałem artykuły, że nawet nie jest on polecany dla początkujących.

Powitać

transparentem typu UWAGA BABY NA MOTÓRACH !!!!!!!

To zależy w jakiem składzie ale część uskutecznia babski terror na codzień. ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

To zależy w jakiem składzie   ;)

jak to w jakim ????????????????

PEŁNYM  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  :moto:  ...................................................

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

ja też chce na taki babski przelot...dla takiego towarzystwa mogę zweryfikować swe życiowe motto i zostać na chwilę feministką :smile: weźcie mnie weździe :biggrin: