Kamcia Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jadą jakieś dziewczyny?:D Ja raczej polecę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) raczej jadą o ile sprzęt nie nawali po dłuugiej zimie Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez sara (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To co ustalamy jakieś miejsce zbiórki? Wydaje mi się, że lepsza droga będzie Piotrów Sulejów Opoczno wiec zbiórka na CZMP godzina 10 ? małe gadu gadu i lecimy. Pojadą Ci co nie zachlają w sobote:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Polecam pod Opocznem Karczmę w Parczówku !! ładne miejsce i jedzenie ok !! albo Cichy Dworek za Opocznem w Mroczkowie w stronę Radomia po prawej stronie - tam jedzenie jest super! Pierś z kurczaka w sosie kurkowym - pyszne!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To poprowadzisz:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMaster Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) mam nadzieję, że zbierze się banda taka jak w zeszłym roku: Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez MarcinMaster (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 oba zloty są bardzo fajne i na obu chlopaki dają rade na plus z organiuzacją, sam sie zastanawiam cały czas gdzie sie wybrac... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jaquzie dobrze zauważył, że odległość między nimi jest na tyle mała, że jak sobie odpuścicie paradę w opocznie, to zdążycie obskoczyć oba ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 to może tak: o 10 się złapiemy i polecimy do opoczna, zobaczymy co jest, potem skoczymy do Bełchatowa, a w międzyczasie czy już po, skoczymy gdzieś na żarełko/nad wodę etc - wolna wola 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a może najpierw do Bełchatowa a później do EOP ? Ja jadę najpierw do Domu Dziecka ale chętnie do Opoczna bym zajechała - moglibyśmy się tam spotkać i pokazałabym Wam parę ładnych miejsc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja wiem ze opoczno jest gwarantowane i udane agata z checia mozemy poleciec jezeli utrzymasz predkosc przelotowa 170 hehe a tak na powaznie to jazda bedzie raczej spokojna No wałsnie tak myslę, ze zostane z tyłu.. hen hen daleko 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a może najpierw do Bełchatowa a później do EOP ? Ja jadę najpierw do Domu Dziecka ale chętnie do Opoczna bym zajechała - moglibyśmy się tam spotkać i pokazałabym Wam parę ładnych miejsc bez sensu moim zdaniem jechac na obie imprezy, ale na upartego jesli juz to najpierw Opoczno bo jest 2 godz wczesniej... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 kazdy ma swoje zdanie wiec kazdy zrobi to, na co ma chec. zyjemy w wolnym kraju nic na sile, i nic na upartego. ale to chyba oczywiste? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 kazdy ma swoje zdanie ;)wiec kazdy zrobi to, na co ma chec. zyjemy w wolnym kraju ;)nic na sile, i nic na upartego. ale to chyba oczywiste? oczywiscie ze oczywiste... dlatego wczesniej napisałem "moim zdaniem..." 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 rozumiem Cię, ale napisałeś również "na upartego" - dlatego napisałem "nic na sile, i nic na upartego" - no bo to nie o to przecież chodzi 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 GDZIE I O KTÓREJ GODZINIE ZBIÓRKA NA OPOCZNO.....? 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jedzie ktoś z okolic Brzezin;;p? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Gdyby kogoś pogoda zniechęciła do niedzielnej wycieczki, to przypominam, że od 11 można wpadać na grilla i zabawy do Domu Dziecka nr 2 przy Aleksandrowskiej 137! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Z chęcią dołączę jeśli można Ponawiam pytanie: GDZIE I O KTÓREJ GODZINIE ZBIÓRKA NA OPOCZNO.....? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A leci ktoś tak żeby być w Opocznie trochę przed 13? na pokazy, chwilę się pokręcić i zawijka na Smardzewice (np. taka traska http://goo.gl/maps/GcyF9) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Byłem na zlocie fajna atmosfera, msza, pokazy i wszyscy się ładnie rozjechali bez tłoków. Poniżej wrzucam filmik z pokazów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Potwierdzam udany zlot a do tego grochóweczka pierwsza klasa 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Kurde a ja poszedłem na pizze:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi