Skocz do zawartości

Opoczno 28 Kwietnia

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

To co ustalamy jakieś miejsce zbiórki? Wydaje mi się, że lepsza droga będzie Piotrów Sulejów Opoczno wiec zbiórka na CZMP godzina 10 ? małe gadu gadu i lecimy. Pojadą Ci co nie zachlają w sobote:)

Polecam pod Opocznem Karczmę w Parczówku !! ładne miejsce i jedzenie ok !! albo Cichy Dworek za Opocznem w Mroczkowie w stronę Radomia po prawej stronie - tam jedzenie jest super! Pierś z kurczaka w sosie kurkowym - pyszne!!! :smile:

to może tak: o 10 się złapiemy i polecimy do opoczna, zobaczymy co jest, potem skoczymy do Bełchatowa, a w międzyczasie czy już po, skoczymy gdzieś na żarełko/nad wodę etc - wolna wola ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

a może najpierw do Bełchatowa a później do EOP ? Ja jadę najpierw do Domu Dziecka ale chętnie do Opoczna bym zajechała - moglibyśmy się tam spotkać i pokazałabym Wam parę ładnych miejsc :biggrin:

ja wiem ze opoczno jest gwarantowane i udane :smile: agata z checia mozemy poleciec jezeli utrzymasz predkosc przelotowa 170 :smile:

:P hehe a tak na powaznie to jazda bedzie raczej spokojna

No wałsnie tak myslę, ze zostane z tyłu.. hen hen daleko :laugh2:

Jestem mila i uprzejma :laugh2:

a może najpierw do Bełchatowa a później do EOP ? Ja jadę najpierw do Domu Dziecka ale chętnie do Opoczna bym zajechała - moglibyśmy się tam spotkać i pokazałabym Wam parę ładnych miejsc :biggrin:

bez sensu moim zdaniem jechac na obie imprezy, ale na upartego jesli juz to najpierw Opoczno bo jest 2 godz wczesniej...

kazdy ma swoje zdanie ;)

wiec kazdy zrobi to, na co ma chec. zyjemy w wolnym kraju ;)

nic na sile, i nic na upartego. ale to chyba oczywiste?

kazdy ma swoje zdanie ;)wiec kazdy zrobi to, na co ma chec. zyjemy w wolnym kraju ;)nic na sile, i nic na upartego. ale to chyba oczywiste?

oczywiscie ze oczywiste...  dlatego wczesniej napisałem "moim zdaniem..."

rozumiem Cię, ale napisałeś również "na upartego" - dlatego napisałem "nic na sile, i nic na upartego" - no bo to nie o to przecież chodzi ;)

GDZIE I O KTÓREJ GODZINIE ZBIÓRKA NA OPOCZNO.....?

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Gdyby kogoś pogoda zniechęciła do niedzielnej wycieczki, to przypominam, że od 11 można wpadać na grilla i zabawy do Domu Dziecka nr 2 przy Aleksandrowskiej 137! ;)

Byłem na zlocie fajna atmosfera, msza, pokazy i wszyscy się ładnie rozjechali bez tłoków. Poniżej wrzucam filmik z pokazów

Potwierdzam udany zlot ;) a do tego grochóweczka pierwsza klasa ;)

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...