Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jadą jakieś dziewczyny?:biggrin::D

Ja raczej polecę :smile:

Opublikowano

To co ustalamy jakieś miejsce zbiórki? Wydaje mi się, że lepsza droga będzie Piotrów Sulejów Opoczno wiec zbiórka na CZMP godzina 10 ? małe gadu gadu i lecimy. Pojadą Ci co nie zachlają w sobote:)

Opublikowano

Polecam pod Opocznem Karczmę w Parczówku !! ładne miejsce i jedzenie ok !! albo Cichy Dworek za Opocznem w Mroczkowie w stronę Radomia po prawej stronie - tam jedzenie jest super! Pierś z kurczaka w sosie kurkowym - pyszne!!! :smile:

Opublikowano

oba zloty są bardzo fajne i na obu chlopaki dają rade na plus z organiuzacją, sam sie zastanawiam cały czas gdzie sie wybrac...

Opublikowano

Jaquzie dobrze zauważył, że odległość między nimi jest na tyle mała, że jak sobie odpuścicie paradę w opocznie, to zdążycie obskoczyć oba ;P

Opublikowano

to może tak: o 10 się złapiemy i polecimy do opoczna, zobaczymy co jest, potem skoczymy do Bełchatowa, a w międzyczasie czy już po, skoczymy gdzieś na żarełko/nad wodę etc - wolna wola ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

a może najpierw do Bełchatowa a później do EOP ? Ja jadę najpierw do Domu Dziecka ale chętnie do Opoczna bym zajechała - moglibyśmy się tam spotkać i pokazałabym Wam parę ładnych miejsc :biggrin:

Opublikowano

ja wiem ze opoczno jest gwarantowane i udane :smile: agata z checia mozemy poleciec jezeli utrzymasz predkosc przelotowa 170 :smile:

:P hehe a tak na powaznie to jazda bedzie raczej spokojna

No wałsnie tak myslę, ze zostane z tyłu.. hen hen daleko :laugh2:

Jestem mila i uprzejma :laugh2:

Opublikowano

a może najpierw do Bełchatowa a później do EOP ? Ja jadę najpierw do Domu Dziecka ale chętnie do Opoczna bym zajechała - moglibyśmy się tam spotkać i pokazałabym Wam parę ładnych miejsc :biggrin:

bez sensu moim zdaniem jechac na obie imprezy, ale na upartego jesli juz to najpierw Opoczno bo jest 2 godz wczesniej...

Opublikowano

kazdy ma swoje zdanie ;)

wiec kazdy zrobi to, na co ma chec. zyjemy w wolnym kraju ;)

nic na sile, i nic na upartego. ale to chyba oczywiste?

Opublikowano

kazdy ma swoje zdanie ;)wiec kazdy zrobi to, na co ma chec. zyjemy w wolnym kraju ;)nic na sile, i nic na upartego. ale to chyba oczywiste?

oczywiscie ze oczywiste...  dlatego wczesniej napisałem "moim zdaniem..."

Opublikowano

rozumiem Cię, ale napisałeś również "na upartego" - dlatego napisałem "nic na sile, i nic na upartego" - no bo to nie o to przecież chodzi ;)

Opublikowano

GDZIE I O KTÓREJ GODZINIE ZBIÓRKA NA OPOCZNO.....?

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Opublikowano

jedzie ktoś z okolic Brzezin;;p?

Opublikowano

Gdyby kogoś pogoda zniechęciła do niedzielnej wycieczki, to przypominam, że od 11 można wpadać na grilla i zabawy do Domu Dziecka nr 2 przy Aleksandrowskiej 137! ;)

Opublikowano

Z chęcią dołączę jeśli można  :biggrin: 
Ponawiam pytanie: 

GDZIE I O KTÓREJ GODZINIE ZBIÓRKA NA OPOCZNO.....?

Opublikowano

A leci ktoś tak żeby być w Opocznie trochę przed 13? na pokazy, chwilę się pokręcić i zawijka na Smardzewice (np. taka traska http://goo.gl/maps/GcyF9)

Opublikowano

Byłem na zlocie fajna atmosfera, msza, pokazy i wszyscy się ładnie rozjechali bez tłoków. Poniżej wrzucam filmik z pokazów

Opublikowano

Potwierdzam udany zlot ;) a do tego grochóweczka pierwsza klasa ;)

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

Kurde a ja poszedłem na pizze:/