krzysiek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl
stanio Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 lecim krzychu ktora droga lecisz? moze polecimy razem 0 Cytuj
krzysiek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nie będę jechał sam. Na pewno przez Ujazd. . Będziemy w kontakcie 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl
Szara Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Kto jeszcze się wybiera? Pojechałabym 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
suzuki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Co wybrać Bełchatów czy Opoczno? 0 Cytuj
stanio Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ja wiem ze opoczno jest gwarantowane i udane agata z checia mozemy poleciec jezeli utrzymasz predkosc przelotowa 170 hehe a tak na powaznie to jazda bedzie raczej spokojna 0 Cytuj
rudi0018 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Właśnie, w tym samym dniu jest Bełchatów. I teraz pytanie, który zlot wybrać? Bełchatów jest niby udane. ; ) 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki
suzuki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Z zapowiedzi wynika ze lepsze będzie Opoczno 0 Cytuj
krzysiek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dla tych co w Opocznie jeszcze nie byli. Msza jest przed kościołem na placu targowym a ksiądz święci sprzęta z jadącego motocykla. Impreza jest ciekawsza niż w Bełchatowie. Droga fajna. No i grochówka mniam mniam. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl
Koper Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Szczerze przyznam, że z tego co pamiętam, to z "super imprezy" w Opocznie co najmniej połowa zwiała mniejszymi grupkami zaraz po mszy, bo nie chciało im się brać udziału w paradzie, a na jedzenie woleli szukać innych lokalizacji. Na chwalonym równie intensywnie zakończeniu w Bełchatowie część (w tym i ja) nie czekając na mszę zwiała na winkle, a na równie mocno wyczekiwanych "pokazach i innych atrakcjach" spędziła z 15 minut, aby w mniejszych grupkach skoczyć na wiatraki czy też jedzonko. W praktyce z 60 motocyklowej ekipy po pół godzinie wyczekiwanych stuntowych pokazów ciężko było w tłumie wypatrzeć kogoś z forum. Ani o to pretensji nie mam, ani mi to przykrości nie sprawia. Tak tylko piszę, żeby ci co byli sobie przypomnieli jak te wszystkie atrakcje podziwiali w praktyce 1 Cytuj
Szara Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dla tych co w Opocznie jeszcze nie byli. Msza jest przed kościołem na placu targowym a ksiądz święci sprzęta z jadącego motocykla. Impreza jest ciekawsza niż w Bełchatowie. Droga fajna. No i grochówka mniam mniam. W takim razie Opoczno Choć ja i tak z mszy nic nie wyniosę. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
krzysiek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Też wtedy pojechałem na winkle. Równie dobrze umówiona grupa może jechać gdzie chce a Ci co chcą po Bożemu na rozpoczęcie. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl
chylon Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 myślę że jak mi się uda namówić ekipę to też polecimy na Opoczno 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Emil89 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 znam okolicę wiec jak coś to mogę poprowadzić do Opoczna 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
AndrzejCBR Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Chyba się skusze i polecę na Opoczno w Bełchatowie byłem dwa razy a w Opocznie nie, mimo, że to 30km od mojego rodzinnego domu:) to skąd lecimy? 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ja wiem ze opoczno jest gwarantowane i udane agata z checia mozemy poleciec jezeli utrzymasz predkosc przelotowa 170 hehe a tak na powaznie to jazda bedzie raczej spokojna 170km/h to bardzo spokojna jazda ... Kusicie tym Opocznem 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
jaquzie Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opoczno w skrócie z 2012 jak poniżej - można sobie porównać, bo pewnie będzie podobnie (czyli b.długa parada, za***iste kolejki do żarcia, i jakieś pokazy. Z plusów - to zawsze okazja na spacer na 2oo, lub by spotkać się w większym gronie i pogadać o pierdołach ). 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Fazerro Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jaquzie a Ty gdzie lecisz bełch czy opoczno? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
jaquzie Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opoczno sobie w tym roku daruję. Jeśli nie będzie jakiegoś lepszego planu, pewnie Bełchatów, aczkolwiek jeśli już - pewnie będzie tylko punktem przelotowym w tym dniu 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Kaczmar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Rok temu Bełchatów w tym chyba do Opoczna polece 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ew. zrobić objazdówkę, Opoczno, Bełchatów, i inne po drodze... jakieś papu smaczne etc. odległości są małe, więc... 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Fazerro Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Narysuj mi to to może też się będę pisał ;)Jak masz jeszcze miejsce wolne 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Arthur Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Właśnie, w tym samym dniu jest Bełchatów. I teraz pytanie, który zlot wybrać? Bełchatów jest niby udane. ; ) Ja mam płytki z Opoczna i jestem zadowolony 2 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak dla mnie nudy, może w tym roku się poprawi, ale w ubiegłym roku najlepszy to był przejazd kilkudziesięciu motocykli przez te ok.100km - to było fajne przeżycie, a nie stanie pod Kościołem w skwarze na małym placyku. Od razu polecieliśmy z chłopakami na lody - szkoda, bo fajna traska, ale klimat cienki. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi