Olo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tak jak w temacie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/probnik-cisnienia-sprezania-benzyna-lodz-i3093164383.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W tym sklepie jak chcecie coś kupować to zamawiajcie na allegro i jedźcie po odbiór osobisty do sklepu, jak cos kupowałem od tego faceta to sprzedał mi drożej niż na allegro, niby niedużo bo chyba 10zł ale to zawsze coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Kamil, maila napisałem do niego, że chce kupić i zamiast 99 to 100 policzył Do pomiaru trzeba odciąć dopływ paliwa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 To policzył normalnie NIetrzeba odcinać paliwa, wyciagasz fajke, wykrecasz swiece, wkrecasz końcówke z manometrem i "próbujesz zapalić motor" ( tak żeby kilka razy zakręcił) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wyjąłem wężyk od podciśnienia do baku, nie chciałem żeby do manometru dostała się wacha Silnik rozgrzałem przez 3 min na postoju i pomiar wyszedł 11,9 bara 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wynik chyba dobry, poszukaj gdzieś w necie serwisówki do cbrki i sprawdź jaka powinna być prawidłowa kompresja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 To Ty kupowałeś we wtorek koło 15ej na Szczecińskiej ten manometr ? Jak tak to się minęliśmy w sklepie, ktoś kupował właśnie do motocykli przy mnie. Jak by co drugi taki sklep, znacznie tańszy, z narzędziami jest na Gdańskiej 65. Dla potomnych, bo widzę że już kupiłeś ;-) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Możliwe, była wtedy tak +/-15:30 jak wchodziłem to wychodziłeś? Za 37zł są Przędzalnianej tylko, że samą gumą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Świat jest mały 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi