jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no proszę jak ładnie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Owiewki wyszly fajnie.Ja jednak czekam na relacje jak poszlo Ci z bakiem.Wydaje mi sie,ze moze byc ciezko oklejac tak obly ksztalt.Jak wyjdzie dobrze,to moze pomysle nad swoim :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Fajnie Wam to wyszło Panowie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Senx Ty to byś wpadł do Łodzi w odwiedziny 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zdolne chłopaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) a to już ja oklejałem postaram się znaleźć zdjęcia poszczególnych elementów to pokaże tu taki mało widoczny całokształt łącznie z bakiem który wyszedł licho gdyż w wyżłobieniach na nogi folia strasznie się fałdowała ale osobno dociąłem dwa kawałki szalu niema ale z daleka nie rzuca się to w oczy Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 mam opalarkę jak coś - za piwko użyczę miałem sam oklejać sety, ale oddałem do specjalisty przy okazji serwisu moto. WITAJ gdzie oddałeś części do oklejenia carbonem...? też bym pokrył kilka plastyków od swojej FZ1 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi