cichy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Cześć. Wyrosłem już ze swojej kurtki i nastał czas kupić coś porządnego. Podpowiedzcie mi czy dobrze celuję. Mierzyłem kilka zestawów i najbardziej podpasował mi: kurtka - gp pro - 1700zł spodnie - gp plus - 1100zł buty - sm-x plus - 1000zł Może coś lepszego znajdę w tej cenie, lub coś podobnego w niższej. Świetne ceny znalazłem na pewnej stronie (nie wiem czy mogę podać adres. W dodatku od tego co napisałem jeszcze 10% upustu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie myślałeś o kombi jednoczęściowym? czemu uparłeś się na alpine? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie chcę jednoczęściowego ze względu na wygodę Bo jak u mnie na wsi zobaczą Alpinę, to będę kozak Tak na poważnie, to nie miałem dużego wyboru w Liberty w Łodzi, a Alpina słynie z dobrej jakości produktów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wybór bardzo dobry, bez gwiazdy nie ma jazdy Ja też wolałem kupić 2 częściowy kombinezon, chociaż będzie można kurtkę na zlotach zdjąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 przereklamowane, ale tam na pewno zrobisz furore... 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 W profi jakiś czas temu były promocyjne ceny na wybrane kombinezony DAINESA. Znajomy ma alpine i jest zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 W łodzi można różnych producentów sprzęt motocyklowy kupić. HELD ma bardzo fajne produkty Sprzęt w sumie niezły ale trochę przerost formy GP pro na fazera Buciki też raczej sport i trochę męczące w zakładaniu ale bardzo fajne. Mógłbyś oszczędzić trochę bez strat w bezpieczeństwie. Jednak te znaczki ostro jeb.... po oczach dodadzą za 1000pkt do zaje..... 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 W łodzi można różnych producentów sprzęt motocyklowy kupić. HELD ma bardzo fajne produkty Sprzęt w sumie niezły ale trochę przerost formy GP pro na fazera Buciki też raczej sport i trochę męczące w zakładaniu ale bardzo fajne. Mógłbyś oszczędzić trochę bez strat w bezpieczeństwie. Jednak te znaczki ostro jeb.... po oczach dodadzą za 1000pkt do zaje..... ej ty.... masz coś do fazera.....................? Tak naprawdę to dobry wybór i jak bym miał taką kaskę na ten cel to też bym kupił alpinkę albo daineskę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Kombinezon musi być dwuczęściowy, bo w kombi nie mogę dobrać rozmiaru. Najlepiej pasuje mi kurtka-58, a spodnie-54. Co konkretniej byście polecili ? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez cichy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ej ty.... masz coś do fazera.....................? Ależ skąd. Jakbym śmiał. Wbijanie się w typowy sportowy zestaw z zaje... wielkimi znaczkami na turystyka mnie osobiście się średnio podoba ale fakt że jakość oki. LwG 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 alpinów smx+ jeszcze nie testowałem , kupiłem z miesiąc temu złych opini o nich chyba nie słyszałem w cenie tych 2700 zł możesz kupić równie dobrze 2 częsciowe kombi np berik czy arlen ness nie przepłacająć za A;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie chcę jednoczęściowego ze względu na wygodę Bo jak u mnie na wsi zobaczą Alpinę, to będę kozak Tak na poważnie, to nie miałem dużego wyboru w Liberty w Łodzi, a Alpina słynie z dobrej jakości produktów. Kierując się lansowaniem na wsi zdecydowanie alpina Ależ skąd. Jakbym śmiał. Wbijanie się w typowy sportowy zestaw z zaje... wielkimi znaczkami na turystyka mnie osobiście się średnio podoba ale fakt że jakość oki. LwG Mam takie samo zdanie, trochę to nie pasuje, autor tematu nie zaprzeczy przecież, znaczki na kombi robią wrażenie;pOgólnie rzecz biorąc firma alpinestars jest bardzo renomowaną, to jest trochę tak jak z samochodami, nie wiedząc czemu audi a4 96 rok kosztuje 8-9 tys a fiata za tą kasę kupi z 02 rocznika:) ale nie powiemy już jeżdzę audi:) pokusiłem się o takie porównanie. Zeby nie było sam jeżdze vw:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Użytkuję dwuczęściowy kombiak spod znaku gwiazdy od dwóch sezonów i jestem zadowolona. Szwy, zamki, podszewki - wszystko bez zarzutu. Widziałam kombinezony , które wyglądały po dwóch sezonach jak wyciągnięte ze śmietnika. W przypadku Alpiny nic takiego nie ma miejsca, tym bardziej, że nie dbam o niego jakoś szczególnie. Słowem, dobry wybór. A tych, którzy uważają kombinezony Alpinestarsa za motocyklowy odpowiednik dresów, po prostu olej. Tym bardziej, że zwykle sami śmigają w tekstylnych kurteczkach z Pakistanu. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 W następnym sezonie będę celował w FZ1 lub GSX-R 750, więc na pewno się przyda taki zestawik. Zerknę jeszcze na arleny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi