Fatum Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak jak w tytule, poszukuję firmy transportowej, która zajmuje się transportem oobowym. Potrzebuje wynając autokar lub busa na przewiezeinie grupy tanecznej na turnieje (około 30 osó . Terminy: 11 maja - Opoczno, 26 maja - Kielce, 21 czerwca - Siedlce. Jeżeli macie kogos znajomego działającego w tej branży to prosze o kontakt. Pozdrawiam Fatum Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Fatum (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 firma euro bus jesienin koło Brzezin polecam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Komunikacja Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 firma euro bus jesienin koło Brzezin Polecam, mają wydaną u mnie licencję na wykonywanie krajowego transportu drogowego osób. Bardzo rzetelna firma. Najlepiej skontaktować się ze współwłaścicielem Sebastianem Kłąb - tel. kontaktowy 0 607 167 121 Ewentualnie dam namiary na innych przewoźników. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi