Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gorąco

o tym samym pomyślałem, jednak wnioskuję, że jak to zwykle bywa kobieta przyczyną takiej animalii ;)

No wiem ze mamy fajne trase ale trzeba pracowac :smile:

Opublikowano

Cześć :smile: Piękny motocykl. Mam nadzieję, że znajdziesz wiele fajnych tras ... choć może nie tak barwnych jak we Włoszech ... a jakość asfaltu też nie jest idealna, ale na pewno coś się znajdzie. Serdeczne pozdrowienia

Opublikowano

Powitać  :riding:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

powitac no powiem ci ze tam miales ladne drogi a tu same miny w tej Polsce;) ale co poradzic:P   no jest jeszcze ladny kawłek drogi teraz od bukowca do kurowic czyli znow w moje okolice takze licze na jakies wspolne smiganko hehe dozobaczenia na drodze

Opublikowano

witaj 

moto piękne i jak byś planował sprzedaż to jestem pierwsza w kolejce :smile:

ponawiam zaproszenie koleżanki na sobotę i pozdrowienia dla Waszej trójki :smile:

Wyglada na to ze sie widzimy w sobote :smile: Cala trojka bedzie :smile:

Tylko jak moge wam poznac? :blink:

Mamy reserwacja czy ???

Opublikowano

Mamy reserwacja czy ???

tak mamy rezerwację - na forum Łódzkich Motocyklistów - po lewej stronie od drzwi (  stoliki przy kanapach)- :biggrin:

Opublikowano

tak mamy rezerwację - na forum Łódzkich Motocyklistów - po lewej stronie od drzwi (  stoliki przy kanapach)- :biggrin:

Extra :P

Opublikowano

Witam Kolegę Italiano. Bukowiec to teraz metropolia się zrobiła. Co do jazdy to czemu nie.

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

Opublikowano

Siemano

Opublikowano

Siemka, ktoś z zagranicy się znalazł i to z Italii. Super masz sprzęt. Pozdrowienia i do zobaczenia w sezonie.

Opublikowano

Wyglada na to ze sie widzimy w sobote :smile: Cala trojka bedzie :smile:

Tylko jak moge wam poznac? :blink:

Mamy reserwacja czy ???

jak zobaczysz uchachaną grupę, która wygląda jak by ewidentnie się czegoś nałykała to na 99% będziemy MY :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Siemanko :smile: Tylko zanim zaczniesz ostrzej poganiać to najpierw zbierz trochę doświadczenia w jeździe po naszych drogach :smile: Mamy tu trochę inną kulturę jazdy niż we Włoszech no i drogi troszkę bardziej wymagające, szczególnie od motocyklistów :smile: Pozdrowienia i udanego sezonu.

Opublikowano

, kupilem go miesiac temu i chwilowo stoi zaparkowany w garazu

WITAJ  -  ładnie masz w garażu :whistling: 

Opublikowano

Witam,

naked bike roxx  :moto:  :biggrin:

Opublikowano

Panie Italiano, jakie Pan poruszenie zrobił na forum :smile: Miałem 2 lata "przyjemność" pracować z Włochem. Ehhh ten Włoski temperament. To były 2 ciężkie lata. Dane było mi posmakować tradycyjnej włoskiej kuchni i bardzo polubiłem. Piękny motocykl sam cały czas rozważam kupno takiej maszyny, mam nadzieje że do zobaczenia na jakimś spocie ;) Chętnie porozmawiam o Waszej kulturze ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Witaj , fazera bardzo miło wspominam 3 sezony zjeździłem 600 , obecnie kupiłem FZ 1 :-)  pozdrawiam

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812