Marsel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) witam gorąco Takie trasy we Włoszech,a Ty w Polsce witaj witaj o tym samym pomyślałem, jednak wnioskuję, że jak to zwykle bywa kobieta przyczyną takiej anomalii Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 witam gorąco o tym samym pomyślałem, jednak wnioskuję, że jak to zwykle bywa kobieta przyczyną takiej animalii No wiem ze mamy fajne trase ale trzeba pracowac 0 Cytuj
rescuer Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Cześć Piękny motocykl. Mam nadzieję, że znajdziesz wiele fajnych tras ... choć może nie tak barwnych jak we Włoszech ... a jakość asfaltu też nie jest idealna, ale na pewno coś się znajdzie. Serdeczne pozdrowienia 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam wszyscy czekamy na cieplejsze dni i jazde na moto Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Gucio1989 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 powitac no powiem ci ze tam miales ladne drogi a tu same miny w tej Polsce;) ale co poradzic:P no jest jeszcze ladny kawłek drogi teraz od bukowca do kurowic czyli znow w moje okolice takze licze na jakies wspolne smiganko hehe dozobaczenia na drodze 0 Cytuj
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 witaj moto piękne i jak byś planował sprzedaż to jestem pierwsza w kolejce ponawiam zaproszenie koleżanki na sobotę i pozdrowienia dla Waszej trójki Wyglada na to ze sie widzimy w sobote Cala trojka bedzie Tylko jak moge wam poznac? Mamy reserwacja czy ??? 0 Cytuj
Kwaśna Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mamy reserwacja czy ??? tak mamy rezerwację - na forum Łódzkich Motocyklistów - po lewej stronie od drzwi ( stoliki przy kanapach)- 0 Cytuj
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 tak mamy rezerwację - na forum Łódzkich Motocyklistów - po lewej stronie od drzwi ( stoliki przy kanapach)- Extra 0 Cytuj
krzysiek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam Kolegę Italiano. Bukowiec to teraz metropolia się zrobiła. Co do jazdy to czemu nie. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl
AndrzejCBR Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemka, ktoś z zagranicy się znalazł i to z Italii. Super masz sprzęt. Pozdrowienia i do zobaczenia w sezonie. 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Thebestof78 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wyglada na to ze sie widzimy w sobote Cala trojka bedzie Tylko jak moge wam poznac? Mamy reserwacja czy ??? jak zobaczysz uchachaną grupę, która wygląda jak by ewidentnie się czegoś nałykała to na 99% będziemy MY 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Luki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Siemanko Tylko zanim zaczniesz ostrzej poganiać to najpierw zbierz trochę doświadczenia w jeździe po naszych drogach Mamy tu trochę inną kulturę jazdy niż we Włoszech no i drogi troszkę bardziej wymagające, szczególnie od motocyklistów Pozdrowienia i udanego sezonu. 0 Cytuj
sorek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 , kupilem go miesiac temu i chwilowo stoi zaparkowany w garazu WITAJ - ładnie masz w garażu 0 Cytuj
Sikorr Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam, naked bike roxx 1 Cytuj
esquina Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Panie Italiano, jakie Pan poruszenie zrobił na forum Miałem 2 lata "przyjemność" pracować z Włochem. Ehhh ten Włoski temperament. To były 2 ciężkie lata. Dane było mi posmakować tradycyjnej włoskiej kuchni i bardzo polubiłem. Piękny motocykl sam cały czas rozważam kupno takiej maszyny, mam nadzieje że do zobaczenia na jakimś spocie Chętnie porozmawiam o Waszej kulturze Pozdrawiam. 0 Cytuj
JASTRZAB Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witaj , fazera bardzo miło wspominam 3 sezony zjeździłem 600 , obecnie kupiłem FZ 1 :-) pozdrawiam 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812
Rekomendowane odpowiedzi