Marsel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) witam gorąco Takie trasy we Włoszech,a Ty w Polsce witaj witaj o tym samym pomyślałem, jednak wnioskuję, że jak to zwykle bywa kobieta przyczyną takiej anomalii Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 witam gorąco o tym samym pomyślałem, jednak wnioskuję, że jak to zwykle bywa kobieta przyczyną takiej animalii No wiem ze mamy fajne trase ale trzeba pracowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Cześć Piękny motocykl. Mam nadzieję, że znajdziesz wiele fajnych tras ... choć może nie tak barwnych jak we Włoszech ... a jakość asfaltu też nie jest idealna, ale na pewno coś się znajdzie. Serdeczne pozdrowienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Powitać 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam wszyscy czekamy na cieplejsze dni i jazde na moto Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 powitac no powiem ci ze tam miales ladne drogi a tu same miny w tej Polsce;) ale co poradzic:P no jest jeszcze ladny kawłek drogi teraz od bukowca do kurowic czyli znow w moje okolice takze licze na jakies wspolne smiganko hehe dozobaczenia na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 witaj moto piękne i jak byś planował sprzedaż to jestem pierwsza w kolejce ponawiam zaproszenie koleżanki na sobotę i pozdrowienia dla Waszej trójki Wyglada na to ze sie widzimy w sobote Cala trojka bedzie Tylko jak moge wam poznac? Mamy reserwacja czy ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mamy reserwacja czy ??? tak mamy rezerwację - na forum Łódzkich Motocyklistów - po lewej stronie od drzwi ( stoliki przy kanapach)- 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 tak mamy rezerwację - na forum Łódzkich Motocyklistów - po lewej stronie od drzwi ( stoliki przy kanapach)- Extra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam Kolegę Italiano. Bukowiec to teraz metropolia się zrobiła. Co do jazdy to czemu nie. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemka, ktoś z zagranicy się znalazł i to z Italii. Super masz sprzęt. Pozdrowienia i do zobaczenia w sezonie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wyglada na to ze sie widzimy w sobote Cala trojka bedzie Tylko jak moge wam poznac? Mamy reserwacja czy ??? jak zobaczysz uchachaną grupę, która wygląda jak by ewidentnie się czegoś nałykała to na 99% będziemy MY 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Siemanko Tylko zanim zaczniesz ostrzej poganiać to najpierw zbierz trochę doświadczenia w jeździe po naszych drogach Mamy tu trochę inną kulturę jazdy niż we Włoszech no i drogi troszkę bardziej wymagające, szczególnie od motocyklistów Pozdrowienia i udanego sezonu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 , kupilem go miesiac temu i chwilowo stoi zaparkowany w garazu WITAJ - ładnie masz w garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam, naked bike roxx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Panie Italiano, jakie Pan poruszenie zrobił na forum Miałem 2 lata "przyjemność" pracować z Włochem. Ehhh ten Włoski temperament. To były 2 ciężkie lata. Dane było mi posmakować tradycyjnej włoskiej kuchni i bardzo polubiłem. Piękny motocykl sam cały czas rozważam kupno takiej maszyny, mam nadzieje że do zobaczenia na jakimś spocie Chętnie porozmawiam o Waszej kulturze Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witaj , fazera bardzo miło wspominam 3 sezony zjeździłem 600 , obecnie kupiłem FZ 1 :-) pozdrawiam 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi