Italiano Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ciao!!! Witam wszystkich motocyklistow i ich plecaki! Mam na imie Gianluca (Dzianluka sie czyta po polsku), rocznik 75, mieszkam w Bukowcu (k. Andrespola) i jestem oczywiscie Wlochem! Moj motor to Yamaha Fazer FZ6 2005r, kupilem go miesiac temu i chwilowo stoi zaparkowany w garazu Od kiedy mam 13 lat jezdze motorem: scooter, maxi scooter, Aprilia 125, suzuki ltz 400 i teraz skok na Yamaha. Forum znalazlem bo szukalem osob z ktorymi moge pojezdzic. Mam nadzieje ze dobrze trafilem ;-) Nie pisze dobrze po polsku ale chyba sie porozumiemy Dolacze pare zdjec mojego sprzetu (przed zakupem) Pozdrawiam i mam nadzieje ze "do zobaczenia" (wkrotce!) P.S. nie pisze tak dobrze, moja zona obok mi "troche" pomaga 0 Cytuj
Dann Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siemanko o Jakie urozmaicenie ,,witamy Dzianluka..Bukowiec to mój rewir w odśnieżaniu białego puchu Dobrze ci idzie z jezykiem Pogratulować fazerki by służyłą jak naj lepiej 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Frager Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć Gianluca! 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
jaquzie Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 nice Bike Gianluca przywitać, i pozdrowić. ps. umiesz robić dobre spaghetti? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Italiano Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bondziorno O tej godzinie to raczej buonasera ps. umiesz robić dobre spaghetti? tak i nie tylko spaghetti tylko ze jezeli potrzebujesz jakis przepis to musimy otworzyc nowy topic! LwG! 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witamy serdecznie, musisz nas kiedyś na wycieczkę do Włoch zabrać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Emil89 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć miło powitać LwG i do zobaczenia w sezonie 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Lans Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siema Świeżak !! Motocykl laleczka ! 0 Cytuj
Julka Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie pisze dobrze po polsku ale chyba sie porozumiemyNic się nie martw, idzie Ci lepiej niż niektórym Forumowiczom, dla których polski jest językiem ojczystym Siemka i do zobaczenia na trasie! 2 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Doop Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !!
Jędrzej Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Kwaśna Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 hej hej ( musiałeś o żonie napisać ??!!! ) ech, no i po Włochu ..... oczywiście, żartuję ! Witamy Ciebie i żonę . Jeżeli macie czas i ochotę to zapraszamy do Łodzianki ul.Piotrkowska 41 - spotykamy się w sobotę o godz 20 na piwko w "kilka" osób - zapewniamy wesołą zabawę - jak zwykle z FŁM !! 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 bry 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witamy serdecznie, musisz nas kiedyś na wycieczkę do Włoch zabrać Buongiorno Amministratore! Fajna trasa we Wloszech znam ... zrobilem w 2009 roku kiedy wrocilem do domu na Sycylii ... trasa jest w Toskanii ... mam w GPS i moge dawac tu jezeli jestescie zainteresowani (okolo 200km) ... Fajnie widoki przez winnicy, asfalt super i polecam Lipiec, nie super goraco i nie duzo ludzi na droge ... Tez fajna jest San Bernardino w Alpach, duzo k**we (curve po wlosku sa zakrete ), serpentyny i extra panoramy!!!! Jaka zamiana ja szukam trase tu w okolicach Lodzi ... licze zebym sie dolaczyc do Was raczej w weekendzie "Kwasna", dzieki za zaproszenie sprobuje sobote ale mamy 2 letniego dziecka i ktos musi zostac w domu ... wiec chyba tylko ja moge sie dolaczyc. Dzieki serdecznie za powitanie naprawde 0 Cytuj
Tolo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemka Yamaha super i jej poprzedni domek też niezły, taki salonowy A co do tego spaghetti to może uda się wydać motocyklową książkę kucharską 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) witaj moto piękne i jak byś planował sprzedaż to jestem pierwsza w kolejce ponawiam zaproszenie koleżanki na sobotę i pozdrowienia dla Waszej trójki Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Bambrys Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemanko Gianluca, miło powitać ... a te trasy we Włoszech.... ach... ja dwa tygodnie temu byłem w Mediolanie samochodem, wracając zajechałem nad Lago di Garda - setki rowerzystów i motocyklistów... serpentyny jezioro i widok na alpy - bajka a jak chodzi o pośmiganie w okolicach Łodzi - zawsze chętnie... niech tylko to białe g.wno zniknie ... pozdrawiam 0 Cytuj
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemanko Gianluca, miło powitać ... a te trasy we Włoszech.... ach... ja dwa tygodnie temu byłem w Mediolanie samochodem, wracając zajechałem nad Lago di Garda - setki rowerzystów i motocyklistów... serpentyny jezioro i widok na alpy - bajka a jak chodzi o pośmiganie w okolicach Łodzi - zawsze chętnie... niech tylko to białe g.wno zniknie ... pozdrawiam Ciao ciao!! No wiem o czym mowisz ... studiowalem kilka lat w Mediolanie, wiec znam okolicach U nas motor jest waznieszy niz samochod! Moja siostra mieszka w Rzymie i tylko scooterem jezdzie do roboty: czy pada deszcz czy slonce swici scooterem! i P.S. piekna Ducati masz tez ja chcialem ale zrezygnowalem ... na temat mozemy diskutowac chetnie witaj moto piękne i jak byś planował sprzedaż to jestem pierwsza w kolejce ponawiam zaproszenie koleżanki na sobotę i pozdrowienia dla Waszej trójki Na razie nawet 1m robilem motorem a ty juz "sprzedaj sprzedaj" Nie moge sie doczekac na pierwsza jazde: nowiusienka, olej, fitry i OPONY nowe Grazie grazie za zaproszenie a moze w trojke sie da 0 Cytuj
kaTTi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 witaj Gianluca,mila odmiana i napewno dobrze trafiles forum mega przyjazne...maszyna ekstra. Takie trasy we Włoszech,a Ty w Polsce witaj witaj 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi