kefir Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć, nazywam się Szymek, na moto latam 6sezonów. Obecnie mieszkam w Łodzi I tutaj chce przyprowdzić swój motocykl (obecnie f3 ale na ten sezon ma być zx9r(f)więc f3 na sprzedaż). Motocykli miałem juz kilka... Nie znam nikogo kto jeździ w Łodzi na moto dlatego też tutaj sie zarejstrowałem z myślą, że kogoś takiego poznam;) Pozdrówki 0 Cytuj
Dann Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Strzała Szymek Poznać to napewno poznasz tu i to nie jedna osobe 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Kwaśna Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 cześć , zapraszamy w sobotę do Łodzianki na piwo - akurat będzie "kilka" osób 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 bry 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Emil89 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Jędrzej Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Suchy-wolk Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Hej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Bliźniak Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Marsel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Powitać w gronie 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Thebestof78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Rekomendowane odpowiedzi