chylon Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 chyba aż tak daleko nie będziemy odchodzić od motongów jak coś to może podlece do samego dłutowa jak coś się przetrze i ociepli bo na razie to mi gacie zmarzły tak jest za***iście ciepło Daniel nie ma tragedi jak już moja pani się szykuje to jest ok a ona jest zmarzlak 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Namówiliście mnie się zobaczy bedę szukał w tłumie bladego i bandita 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kostka mi schnie to pewnie z asfaltem też już lepiej jest o 11 miało być ponad 10 stopni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No w Pabianicach dobija do 11 stopni teraz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Leci ktoś z Lodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kto będzie leciał z łodzi ? to bym się podczepił ja bede lecial w lodzi z widzewa tak 11 30 i polece na aleksandów na 12 na bliska uciekam jak ktos chetnu pls telefon 668033508 adam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no Chylon z żoną, ja i ktoś jeszcze w aleksie się spotykamy na przeciwko stacji "Bliska" o 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam, bo to mój pierwszy post. Sam bym chętnie poleciał, lecz do motocyklistów się jeszcze nie zaliczam, więc nie sądzę by ktoś chciał utrzymywać moje tempo. Ciężko jest dojechać z pabianic do Dłutowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 raczej łatwo http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=pabianice&loc2=D%C5%82ut%C3%B3w%2C+&byCar=1&cId1=&sId1=&cId2=&sId2= prosta droga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Pokazuje mi 32km, nie daleko. Prawdopodobnie wpadnę jak zatankuję bo szukam jeszcze jakiegoś kompana... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 lubiany, myślę właśnie czy się przespacerować. o której i jak chciałbyś jechać? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Droga od SDH jest wręcz banalna:) "jak w morde strzelił":P Ciesze się ze jest jednak zainteresowanie Dłtutowem:) Szukajcie bordowego trampka na parkingu przed kościołem i podbijajcie do mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja bede koło 14 w dłutowie może wcześńiej 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 to ja idę puścić moją suzi na ssanie i spadam. do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tez sie wybieram. POstaram sie zdazyc na 12 do Aleksandrowa, a jak sie spoznie i nikogo juz tam nie bedzie to jade do Dlutowa. ps. zaczekajcie w ALeksie do 12.15. p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 do której przewidziana jest impreza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Do ostatniego uczestnika Będzie pewnie jak co roku muzyczka,harbatka,ciasto,kiełbaska Sympatycznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 U mnie też się nic nie zmienia. Wiec widzimy się od 13:00, na parkingu przy SDH Trzy korony, wylot na Dłutów ok 13:30. Do zobaczenia Też dołączę do Was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 13-15 podjeżdżam do Was pod SDH Trzy Korony. Do zobaczenia, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja już zatankowany czekam na wyjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja i Remi 12.45 ruszamy złodzi spod statoila na pabianickiej i lecimy pod SDH.czekajcie na nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 było za***iście zaskoczyła ich chyba ilość osób przybyłych bo było coś koło 160 tylko później te kolejki po kiełbe jak za komuny nam się udało załapać wcześniej. No i szkoda mi tego kruszowa, ale bałem się chłopaki, że ja w połowie drogi będę pchać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Był jeden pchający maszyne z prl ogara na początku pierw przejechałem dłutów i nic nie zauważyłem i dopiero wracając zauważyłem parade całkiem miło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 było za***iście zaskoczyła ich chyba ilość osób przybyłych bo było coś koło 160 tylko później te kolejki po kiełbe jak za komuny nam się udało załapać wcześniej. No i szkoda mi tego kruszowa, ale bałem się chłopaki, że ja w połowie drogi będę pchać Aż tylu motocykil się nie spodziewaliśmy to fakt ps; na pierwszym zlocie było nas do 20 sprzętów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wypad spoko dużo 4 kołowców i crosików kiełbachy nie zaliczyłem ale kruszów tak i z małymi przygodami placka a potem standardowo dell Ilość osób (motocykli) chyba organizatorów sponiewierała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi