Dann Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Ooooo!! jestem na pierwszym zdjęciu z Gosią )) Fajny wypad. A ja mam foteczke jak ładnie przed milrofonem wystep prawiłąś na miejscu kapłana troszkę mało wyraźne ale jest Ale jest jedno jeszcze lepsze w foto relacji z fb Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Geeez.... na jednym zdjęciu moje dupsko jest w kadrze... akurat próbowałem opuścić stopkę pasażera nogą bo się coś zacięła (właśnie.... nie mogę jednej opuścić a drugiej podnieść.. jakieś pomysły co mogę z tym zrobić?) i mi ktoś fote cyknął... damn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Broto to Ty jechałeś na granatowym bandycie zaraz za enduro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ...... taaaaaaa przez tą głupotę oberwałem błotem ;p moto do mycia, spodnie do prania, buta dalej nie wyczyściłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jechaliśmy obok siebie prawie do końca trasy. Byłem z żonką po przeciwnej stronie, niebieska Kawa z dwoma kominami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ...... taaaaaaa przez tą głupotę oberwałem błotem ;p moto do mycia, spodnie do prania, buta dalej nie wyczyściłem oj tam oj tam niech żałują ci co nie zostali na drugą konkurencję tzn Kiełbasa na sznurku - była kupa śmiechu . Wszystkich maszyn było 213 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 było miło dzieki za towarzystwo i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W sumie było bardzo sympatycznie no oprócz tego występu na mszy ale cóż nowe doświadczenia teraz motodrom ciekawe po ile są te wejściówki a może ktoś coś wie? to proszę o info a potem Zgierz zaprasza na rozpoczęcie sezonu i pyszną grochówke sprawdzimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zgierz muszę odwiedzić zwłaszcza, ze 5 dostałem wolne :D:D:D no i sam na blachach zgierskich jeżdze djk3y noo kojarzę :Dsorek: no miałem zostać, ale pojechaliśmy po druga ekipe której nie znaleźliśmy, reszta pojechała do kruszowa, ja się zmyłem bo nie chciało mi się już samemu wracać ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A ja mam foteczke jak ładnie przed milrofonem wystep prawiłąś na miejscu kapłana troszkę mało wyraźne ale jest Ale jest jedno jeszcze lepsze w foto relacji z fb No proszę, to może prześlij mi to zdjęcie z "występu" bo jest grono osób, które nie wierzy, że byłam na mszy o co dopiero że brałam w niej czynny udział...hahahaha ) A to z relacji na FB tylko dowodzi, że byłam w duzym szoku, że do tego doszło )) Pewnie kwestia dużej ilości świeżego powietrza )) A koleżanka Gonia też ma ułańską fantazję i pomysły... W sumie było bardzo sympatycznie no oprócz tego występu na mszy ale cóż nowe doświadczenia teraz motodrom ciekawe po ile są te wejściówki a może ktoś coś wie? to proszę o info a potem Zgierz zaprasza na rozpoczęcie sezonu i pyszną grochówke sprawdzimy Czy opcja plecaczek wchodzi w grę... ? Ale obiecaj, że żadne głupie pomysły już do głowy Ci nie uderzą...)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 mam pytanie z innej beczki:) jak wjechaliśmy na plac zlotu to z głośników ktoś zapodał fajny kawałek... zna ktoś tytuł?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 znalazłem w necie sporo fotek http://www.facebook.com/media/set/?set=a.247455708732680.1073741825.150033555141563&type=1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 fotki fajne 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 I gdyby komuś było mało fotek to tu jeszcze "kilka" )) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.459821890759289.1073741831.388284087913070&type=1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi