Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu 14.04.2013 Dłutów

żyszk

Rekomendowane odpowiedzi

Ooooo!! jestem na pierwszym zdjęciu z Gosią )) Fajny wypad.

A ja mam foteczke jak ładnie przed milrofonem wystep prawiłąś na miejscu  kapłana   ;)

troszkę mało wyraźne ale jest  :biggrin:  :biggrin:

Ale jest jedno jeszcze lepsze w foto relacji z fb  :biggrin:

Edytowane przez Dann (wyświetl historię edycji)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Broto

17

• chylon

12

• Dann

10

• DJ Arkadius

8

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

cinek

Geeez.... na jednym zdjęciu moje dupsko jest w kadrze... akurat próbowałem opuścić stopkę pasażera nogą bo się coś zacięła (właśnie.... nie mogę jednej opuścić a drugiej podnieść.. jakieś pomysły co mogę z tym zrobić?)  i mi ktoś fote cyknął... damn

...... taaaaaaa przez tą głupotę oberwałem błotem ;p moto do mycia, spodnie do prania, buta dalej nie wyczyściłem :biggrin:

oj tam oj tam :P

niech żałują ci co nie zostali na drugą konkurencję tzn Kiełbasa na sznurku - była kupa śmiechu .

Wszystkich maszyn było 213

W sumie było bardzo sympatycznie no oprócz tego występu na mszy ale cóż nowe doświadczenia :hihi: teraz motodrom ciekawe po ile są te wejściówki a może ktoś coś wie? to proszę o info ;) a potem Zgierz zaprasza na rozpoczęcie sezonu i pyszną grochówke sprawdzimy :riding:

zgierz muszę odwiedzić zwłaszcza, ze 5 dostałem wolne :biggrin::D:D:D no i sam na blachach zgierskich jeżdze ;) 

djk3y noo kojarzę :Dsorek: no miałem zostać, ale pojechaliśmy po druga ekipe której nie znaleźliśmy, reszta pojechała do kruszowa, ja się zmyłem bo nie chciało mi się już samemu wracać ;p 

A ja mam foteczke jak ładnie przed milrofonem wystep prawiłąś na miejscu  kapłana   ;)

troszkę mało wyraźne ale jest  :biggrin:  :biggrin:

Ale jest jedno jeszcze lepsze w foto relacji z fb  :biggrin:

No proszę, to może prześlij mi to zdjęcie z "występu" bo jest grono osób, które nie wierzy, że byłam na mszy o co dopiero że brałam w niej czynny udział...hahahaha :smile:) A to z relacji na FB tylko dowodzi, że byłam w duzym szoku, że do tego doszło :smile:)) Pewnie kwestia dużej ilości świeżego powietrza :smile:)) A koleżanka Gonia też ma ułańską fantazję i pomysły...

W sumie było bardzo sympatycznie no oprócz tego występu na mszy ale cóż nowe doświadczenia :hihi: teraz motodrom ciekawe po ile są te wejściówki a może ktoś coś wie? to proszę o info ;) a potem Zgierz zaprasza na rozpoczęcie sezonu i pyszną grochówke sprawdzimy :riding:

Czy opcja plecaczek wchodzi w grę...:smile: ? Ale obiecaj, że żadne głupie pomysły już do głowy Ci nie uderzą...:smile:))