Fazerro Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam, Krystian, moja obecna maszyna ma na imię "Mrówka" i jest to czarna Yamaha FZS 1000 - Fazer Wcześniej: - Ogar 205 - Aprilia RS - Varadero 125 - Nanja 250 - CBR 1000 F - Fazer 600 - CBR 600 (do sprzedania) - Fazer 1000 (Obecna) W tym sezonie zebrała się nam fajna grupa znajomych na moto ok. 6 osób (głównie plastiki i turystyki), więc jeżeli by ktoś miał ochotę przyłączyć się to serdecznie zapraszam, ekipa grzeczna, kulturalna . Można będzie Nas spotkać Widzew - Stoki - Mileszki - Nowosolna - Tyły Della i gdzie tylko nam wpadnie do głowy śmigać .Jeżeli tylko będzie pogoda to wpadniemy 6 kwietnia na "Powitanie Wiosny" :)P.SDo sprzedania mam zadbaną CBR F4 z 2001r.Pozdrawiam i LWG! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 bry 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam kolege.. Ale imponująca kariera...pozazdrościc najbardziej Ogar 205 i cbr 1000f 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 cześć. z ciekawości jeżeli poszedłeś w litra to dlaczego fazi a nie r1 na przykład? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siema ! 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Cześć, fajna historia 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 witaj witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Cześć cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witaj Krystianie,witaj Mrówko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 YOŁ ! fajny przeskok z Nanja 250 na CBR 1000 F 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 cześć, a może to Wy przyłączycie się do Nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 powitać kolegę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Siemasz! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anit Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam, Krystian, moja obecna maszyna ma na imię "Mrówka" i jest to czarna Yamaha FZS 1000 - Fazer Wcześniej: - Ogar 205 - Aprilia RS - Varadero 125 - Nanja 250 - CBR 1000 F - Fazer 600 - CBR 600 (do sprzedania) - Fazer 1000 (Obecna) W tym sezonie zebrała się nam fajna grupa znajomych na moto ok. 6 osób (głównie plastiki i turystyki), więc jeżeli by ktoś miał ochotę przyłączyć się to serdecznie zapraszam, ekipa grzeczna, kulturalna . Można będzie Nas spotkać Widzew - Stoki - Mileszki - Nowosolna - Tyły Della i gdzie tylko nam wpadnie do głowy śmigać .Jeżeli tylko będzie pogoda to wpadniemy 6 kwietnia na "Powitanie Wiosny" :)P.SDo sprzedania mam zadbaną CBR F4 z 2001r.Pozdrawiam i LWG! Witam Ciekawa kolekcja w jakim czasie zostałeś posiadaczem motocykli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Witam Ciekawa kolekcja w jakim czasie zostałeś posiadaczem motocykli A może kolezanka by tak jakies dzień dobry bry ry... A nie tak ni gruszki pietruszki P.S swój własny temat dział powitalnia Witam Cię Edytowane 29 Marca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anit Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam A może kolezanka by tak jakies dzień dobry bry ry... A nie tak ni gruszki pietruszki Dzień dobry tu nowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Anit do powitalni zpraszamy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Powitać kolegę z Fazerem. To co, na zlot Fazera wpadniesz - wątek do odnalezienia na koleżeńskim forum Fazer'a i Thundercat'a? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi