rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Czekałem, czekałem no i się doczekałem. Spełnienie moich marzeń CBR 600 F4i sport 2002 rok Edytowane 26 Marca 2013 przez Suchy-wolk zmiana nazwy tematu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Fotki trochę z kalkulatora ale coś tam widać Bardzo ładny motocykl jeśli przesiadałbym się z mojej f2 myślałbym o czymś takim. Fajne malowanie, tylko co to za tłumik? nie wiem czy mi się wydaje czy jest mały? 0 Cytuj
WojtasLDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Fajny sprzęt , pogratulować. To malowanie zawsze mi się podobało. 0 Cytuj
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Sorki za niewielkie zdjęcia. Jak zwykle coś popsułem przy zmniejszaniu zdjęć. Następne będą lepsze, obiecuje . To tłumik Blueflame Ryczy jak szalony. Owszem jest mały ale na żywo bardzo ładnie to wygląda, oczywiście kwestia gustu ( mi bardzo leży ) niespecjalnie podobają mi się wielkie armaty wystające za moto. Wg mnie tu fajny kompromis. Taki był jak kupiłem 0 Cytuj
WiktoR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 piękna, oby sie dobrze sprawowała ! 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Jeśli chodzi o tłumik to na plus, podejrzewam, że to pusta pucha:) przelot:) ale domyślam się, że dobrze ją słychać. Chociaż na przelocie tracisz trochę momentu na dole. 0 Cytuj
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Pusta, a słychać ją doskonale. Ma bardzo dużo dołu co lubię w gadaniu motunga. Tylko tyle mogę powiedzieć o tym moto bo pogoda nie pozwala pojeździć . Raz się jak dotąd przejechałem nią i to nocą po wiejskich drogach pełnych dziur i piachu ;/ Nie szybciej niż 50. Wiosno przybywaaaaaaaj 0 Cytuj
Lans Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Fajna maszyna !!! crash pady, sportowe klamki Mały komin to wielki +++++++++ !!!! 0 Cytuj
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Wydeszek tak troche podchodzi mi pod mig-a Honda piekna , pozazdrościc ,oby się spisywała na długie lata i długie dystanse 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ma bardzo dużo dołu co lubię w gadaniu motunga Uwierz, że na oryginalnym tłumiku miałbyś wiecej tego dołu. Tutaj trochę nagrabia efekt dzwiekowy;) 0 Cytuj
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Dzięki za miłe słowa. Oby się dobrze spisywała 0 Cytuj
Tolo Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ładna maszyna, teraz tylko czekać żeby się jeszcze mogło nią ładnie pośmigać 0 Cytuj
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Uwierz, że na oryginalnym tłumiku miałbyś wiecej tego dołu. Tutaj trochę nagrabia efekt dzwiekowy;)Piszac o "dole" mialem na mysli barwę brzmienia Jest zbasowana. Nie wypowiem się jak się zbiera bo nie pojeździłem nia za dużo póki co 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Aaa to fakt to prawda dól na pewno będzie fajnie zbasowany na takim tłumiku:) 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ładniutkie, stwierdzam że podobają mi się prawie wszystkie motocykle. ciepło się zrobiło jak wrażenia z pierwszych jazd 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fajne moto osobiście wole białe grafiki 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi