rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Czekałem, czekałem no i się doczekałem. Spełnienie moich marzeń CBR 600 F4i sport 2002 rok Edytowane 26 Marca 2013 przez Suchy-wolk zmiana nazwy tematu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Fotki trochę z kalkulatora ale coś tam widać Bardzo ładny motocykl jeśli przesiadałbym się z mojej f2 myślałbym o czymś takim. Fajne malowanie, tylko co to za tłumik? nie wiem czy mi się wydaje czy jest mały? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Fajny sprzęt , pogratulować. To malowanie zawsze mi się podobało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Sorki za niewielkie zdjęcia. Jak zwykle coś popsułem przy zmniejszaniu zdjęć. Następne będą lepsze, obiecuje . To tłumik Blueflame Ryczy jak szalony. Owszem jest mały ale na żywo bardzo ładnie to wygląda, oczywiście kwestia gustu ( mi bardzo leży ) niespecjalnie podobają mi się wielkie armaty wystające za moto. Wg mnie tu fajny kompromis. Taki był jak kupiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 sliczna hanka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 piękna, oby sie dobrze sprawowała ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jeśli chodzi o tłumik to na plus, podejrzewam, że to pusta pucha:) przelot:) ale domyślam się, że dobrze ją słychać. Chociaż na przelocie tracisz trochę momentu na dole. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pusta, a słychać ją doskonale. Ma bardzo dużo dołu co lubię w gadaniu motunga. Tylko tyle mogę powiedzieć o tym moto bo pogoda nie pozwala pojeździć . Raz się jak dotąd przejechałem nią i to nocą po wiejskich drogach pełnych dziur i piachu ;/ Nie szybciej niż 50. Wiosno przybywaaaaaaaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Fajna maszyna !!! crash pady, sportowe klamki Mały komin to wielki +++++++++ !!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Bardzo ładna honda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wydeszek tak troche podchodzi mi pod mig-a Honda piekna , pozazdrościc ,oby się spisywała na długie lata i długie dystanse 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ma bardzo dużo dołu co lubię w gadaniu motunga Uwierz, że na oryginalnym tłumiku miałbyś wiecej tego dołu. Tutaj trochę nagrabia efekt dzwiekowy;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dzięki za miłe słowa. Oby się dobrze spisywała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ładna maszyna, teraz tylko czekać żeby się jeszcze mogło nią ładnie pośmigać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Uwierz, że na oryginalnym tłumiku miałbyś wiecej tego dołu. Tutaj trochę nagrabia efekt dzwiekowy;)Piszac o "dole" mialem na mysli barwę brzmienia Jest zbasowana. Nie wypowiem się jak się zbiera bo nie pojeździłem nia za dużo póki co 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Aaa to fakt to prawda dól na pewno będzie fajnie zbasowany na takim tłumiku:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ładniutkie, stwierdzam że podobają mi się prawie wszystkie motocykle. ciepło się zrobiło jak wrażenia z pierwszych jazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Fajne moto osobiście wole białe grafiki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi