Marsel Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Na pewno w stronę błekitnego śmigła Nie inaczej , jakiś zwierzęcy magnetyzm przyciąga, ale to za jakiś czas 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Nie inaczej , jakiś zwierzęcy magnetyzm przyciąga, ale to za jakiś czas Ja jeździłem VFR , też była na http://www.vfr-oc.pl/ , ale ze względu na kłopoty z kręgosłupem musiałem zmienić na cos z wyprostowana pozycja i tak przyszło niebieskie śmigło , VFR wspominam jako super maszyne ale BMW ma jakis inny klimat który bardzo mi pasuje. Może przychodzi w życiu taki czas... kto wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja jeździłem VFR , też była na http://www.vfr-oc.pl/ , ale ze względu na kłopoty z kręgosłupem musiałem zmienić na cos z wyprostowana pozycja i tak przyszło niebieskie śmigło , VFR wspominam jako super maszyne ale BMW ma jakis inny klimat który bardzo mi pasuje. Może przychodzi w życiu taki czas... kto wie tiaaa to się nazywa kryzys wieku średniego 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Łoj tam łoj tam Marto 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 tiaaa to się nazywa kryzys wieku średniegoNo wypraszam sobie hehehe 33 to jeszcze nie wiek średni, może ze mnie stara d*pa ale czuje sie jeszcze młodo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No wypraszam sobie hehehe 33 to jeszcze nie wiek średni, może ze mnie stara d*pa ale czuje sie jeszcze młodo i tak sobie to BMW tłumacz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 i tak sobie to BMW tłumacz Babsztyl okropny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Babsztyl okropny! że ja???? no co ty ??? słodycz chodząca 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Marsel i jak ze sprzentem ??????? Ja XX sprzedalem ;( super maszyna kolega teraz bedzie nia smigal 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Kupiłem jest tutaj http://motocykle-lodz.pl/topic/6209-tym-razem-xx/ Muszę sam się przekonać Edytowane 6 Lutego 2014 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 I jak sie lata Marsel ????? Moze na przyszły rok południe Europy ????? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 tym się nie lata tylko płynie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 RACJA RACJA Marcin :moto: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Właśnie się zastanawiam czy jednak wygodniej nie było podróżować na XX? w porównaniu oczywiście do Kawy. PS. Może na przyszły rok wyjdzie na wyjazd? Z Marcelem oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Pozycja podobna , zobaczymy na dalekiej trasie to juz 31 maja to cos wiecej powiem na raz bedziemy walic 1100 kilo 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 I jak sie lata Marsel ????? Moze na przyszły rok południe Europy ????? W przypadku tego motocykla ciągle jeszcze mało km zrobione w tym sezonie coś ok 4 tys, aby móc wymiernie oceniać. Jedno jest pewne, że zupełnie inaczej. Wydawać by się mogło iż o wiele łatwiej kładzie się w winkle, inna charakterystyka silnika, co dla mnie jest na plus. Niekończące się pokłady niutonometrów sprawiają, że nie trzeba mieszać biegami, z każdego biegu zbiera się od najniższych obrotów. Na tą chwile na jeden raz trzysta parę kilometrów to żaden wyczyn, nie czuć zmęczenia chce się więcej, pozycja za sterem dla mnie idealna z tym że mam kiere od VFR Vtec (ok 3 cm wyżej od oryginału), tyłek na siodle o wiele lepiej niż w VFR, lecz i w tym przypadku robotę robi przerobione siodło W czerwcu mały weekendowy wypad po kraju będzie dobrym sprawdzianem i zweryfikuję czy zmiana motocykla była słuszna. Na tą chwilę jestem zadowolony nawet bardzo. "Plusów dodatnich" jest więcej niż "ujemnych". Ciągle poznajemy się 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Niezle Marsel ja dopiero 3000 kilo nakreciłem w tym roku ale sie poprawie :riding: 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nadrobisz już wkrótce fajny wypad się zapowiada. Jak większość motocyklowych. Postaram się zmobilizować i jak czas pozwoli to na następny przyłącze się 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Spok w 2015 jest plan Italia jezioro Garda na jakis tydzien termin jeszcze odległy ale napewno po wakacjach bede coś rezerwował 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Podłączę się pod temat, bo strasznie mi chodzi XX po głowie i chyba będę musiał sobie kupić Nadaje się do przeciskania w korkach? We wcześniejszym poście widziałem że spalanie w trasie przy 150km/h koło 6,2, a jak to wyglądałoby przy 200 czy 250 autostradą? Zgaduję że przy 250 to już wir w baku... Siedzenie dla pasażera wygodne w miarę? Na trasę czytałem że ten motocykl to bajka, ale używałbym go też do dojazdów codziennych do pracy przez zakorkowane miasto i zastanawiam się czy jest ta CBR na tyle "wielozadaniowa" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Jest wielozadaniowa w korkach jeśli tylko lusterka przechodzą to reszta bez problemu, zawsze można złożyć lusterko bądź oba i do przodu. Spalanie zależne od prawej manety, potrafi zaskoczyć spalaniem. Nie mogę się odnieść jeśli chodzi o wygodę pasażera, ponieważ latam sam. Z opinii wujka ze strony stryjka od cioci co od sąsiadki usłyszała ponoć jest ok. Do pracy nie dojeżdżam, czasem gdzieś po mieście zdarzy się, bądź podczas przelotów w trasie przez miasteczka jechać i wtedy także motocykl nie sprawia najmniejszych problemów. Sporo niutków sprawia, że silnik jest bardzo elastyczny i nie trzeba wachlować biegami. Ciągnie zawsze i wszędzie, bez względu na zapięty bieg. Ograniczeniem dla tego motocykla jest tylko jego szofer i to na ile potrafi sobie pozwolić. XX wykonuje wszystko to o co go poprosisz i to z wielce stoickim spokojem. Na samym początku nigdy nie wiedziałem kiedy pojawiała się 2 z przodu na prędkościomierzu, choć i teraz czasem zdarzy się Ogólnie polecam bo to fajny motocykl jest, oczywiście w zależności od tego czego oczekujemy. Moje oczekiwania spełnił i to z naddatkiem Jak chcesz coś jeszcze się dowiedzieć to dzwoń. Tel w profilu Edytowane 11 Maja 2015 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi