ErR Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam, czy może ktoś z Was ma kogoś zaufanego w USA aby mógł mi kupić jedną rzecz i przesłać do Polski w jak najmniejszych kosztach transportowych ? Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Mam kolegę, który siedział tam 17 lat , może mam kogoś znajomego, mogę popytać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 to nie jest takie wielce priorytetowe ale chodzi mi realne koszty przesyłki paczki do polski o wadze ok 7 kilo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Zobacz to http://www.paczkazameryki.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A kupujesz coś do moto , może się zgadamy i będzie taniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Zobacz to http://www.paczkazameryki.pl Też o takich "firmach" myślałem ale jak poczytałem opinie na necie to prawie o każdej jest temat gdzie zgubili więlką ilosć paczek A kupujesz coś do moto , może się zgadamy i będzie taniej Właśnie, nic motocyklowego. Sprzęt sportowy, mało dostepny w polsce a jak dostepny to za dwa razy więcej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Mam zaufanego człowieka w NY. Ja kupuje na ebay na jego adres, potem on do Polski wysyła tzw przesyłką morska czyli jak najtaniej. Jak coś to zapraszam na PRV. Wada taka, że czas dostawy liczy się w tygodniach. Dla przykładu paczkę będę miał dopiero po świętach, a zakup był początek lutego. Edytowane 18 Marca 2013 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 może spróbuj przez Doma shipping znajomi ich używają cały czas i są ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi