ErR Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Witam, czy może ktoś z Was ma kogoś zaufanego w USA aby mógł mi kupić jedną rzecz i przesłać do Polski w jak najmniejszych kosztach transportowych ? Dzięki 0 Cytuj
kramer Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Mam kolegę, który siedział tam 17 lat , może mam kogoś znajomego, mogę popytać . 0 Cytuj
ErR Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 to nie jest takie wielce priorytetowe ale chodzi mi realne koszty przesyłki paczki do polski o wadze ok 7 kilo 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Zobacz to http://www.paczkazameryki.pl 0 Cytuj
kramer Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 A kupujesz coś do moto , może się zgadamy i będzie taniej 0 Cytuj
ErR Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Zobacz to http://www.paczkazameryki.pl Też o takich "firmach" myślałem ale jak poczytałem opinie na necie to prawie o każdej jest temat gdzie zgubili więlką ilosć paczek A kupujesz coś do moto , może się zgadamy i będzie taniej Właśnie, nic motocyklowego. Sprzęt sportowy, mało dostepny w polsce a jak dostepny to za dwa razy więcej. 0 Cytuj
Toschie Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Mam zaufanego człowieka w NY. Ja kupuje na ebay na jego adres, potem on do Polski wysyła tzw przesyłką morska czyli jak najtaniej. Jak coś to zapraszam na PRV. Wada taka, że czas dostawy liczy się w tygodniach. Dla przykładu paczkę będę miał dopiero po świętach, a zakup był początek lutego. Edytowane 18 Marca 2013 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
pecha Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 może spróbuj przez Doma shipping znajomi ich używają cały czas i są ok 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi