rooland Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Witam, czy może ktoś z Was ma kogoś zaufanego w USA aby mógł mi kupić jedną rzecz i przesłać do Polski w jak najmniejszych kosztach transportowych ? Dzięki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kramer Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Mam kolegę, który siedział tam 17 lat , może mam kogoś znajomego, mogę popytać . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted March 17, 2013 Author Report Share Posted March 17, 2013 to nie jest takie wielce priorytetowe ale chodzi mi realne koszty przesyłki paczki do polski o wadze ok 7 kilo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Zobacz to http://www.paczkazameryki.pl 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kramer Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 A kupujesz coś do moto , może się zgadamy i będzie taniej 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted March 18, 2013 Author Report Share Posted March 18, 2013 Zobacz to http://www.paczkazameryki.pl Też o takich "firmach" myślałem ale jak poczytałem opinie na necie to prawie o każdej jest temat gdzie zgubili więlką ilosć paczek A kupujesz coś do moto , może się zgadamy i będzie taniej Właśnie, nic motocyklowego. Sprzęt sportowy, mało dostepny w polsce a jak dostepny to za dwa razy więcej. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toschie Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 (edited) Mam zaufanego człowieka w NY. Ja kupuje na ebay na jego adres, potem on do Polski wysyła tzw przesyłką morska czyli jak najtaniej. Jak coś to zapraszam na PRV. Wada taka, że czas dostawy liczy się w tygodniach. Dla przykładu paczkę będę miał dopiero po świętach, a zakup był początek lutego. Edited March 18, 2013 by Toschie (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecha Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 może spróbuj przez Doma shipping znajomi ich używają cały czas i są ok 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts