Emil Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich użytkowników forum! Jak widać nie odzywałem sie do tej pory i jest to mój pierwszy post Przyznaję się bez bicia, że zaniedbałem sprawę, jednak obiecuję poprawę w tej kwestii W czerwcu tego roku razem z kolegą z sąsiedztwa Suchym - Wolkiem postanowiliśmy założyć forum dla wszystkich pasjonatów dwóch kółek. Przygodę z motocyklami rozpocząłem w tym sezonie. Osobiście jeżdżę Hondą VFR800Fi RC46 2001 r. Jest to mój pierwszy motocykl, z którego jestem bardzo zadowolony Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witaj Emilu, w końcu wyszedłeś z ukrycia 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 o kurde, już jest ich 2 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif szybko ci Adminowie się rozrastają Powitać, no i.. chwalić. Co prawda nie wiem jaki jest główny zamysł tego forum, gdyż jak zapewne wiemy, jest już 1 łódzkie motocyklowe forum nagumie.pun.pl, aczkolwiek pierwsze moje spostrzeżenia są takie, że tam mamy głównie zapie.....czy , tutaj jakby zamysł zaczyna wyglądać z lekka inaczej, bardziej w stronę turystyki. Może adminowie napiszą kilka słów na ten temat ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 o kurde, już jest ich 2 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif szybko ci Adminowie się rozrastają :)Powitać, no i.. chwalić.Co prawda nie wiem jaki jest główny zamysł tego forum, gdyż jak zapewne wiemy, jest już 1 łódzkie motocyklowe forum nagumie.pun.pl, aczkolwiek pierwsze moje spostrzeżenia są takie, że tam mamy głównie zapie.....czy , tutaj jakby zamysł zaczyna wyglądać z lekka inaczej, bardziej w stronę turystyki.Może adminowie napiszą kilka słów na ten temat ? Ja również witam szanownego kolegę! Na wstępie powiem, że wyczuwam szczyptę ironii w Twojej wypowiedzi, ale być może jest to tylko moje mylne spostrzeżenie. Chętnie napiszemy kilka słów, ale w odpowiednim dziale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 żeby nie było, jestem jak najbardziej "za" za tego typu forum 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Powitać. I oby te słowa stały się .... Faktem . Turystyka szeroko pojęta, począwszy od wycieczek po czarnym, a skończywszy na wypadach w teren. Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 witam 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi