bocianlask Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam serdecznie W sobotę na lotnisku wojskowym w Teodorach koło Łasku odbędzie się Festyn Lotniczy. Szczerze mówiąc w poprzednich latach była to jedna z najlepszych "imprez" w okolicy jednak w tym roku się nie postarali, ponieważ festyn ma się zakończyć już o godz. 18.30 ;/ Gwiazdą "wieczoru" (17-18) ma być Krzysztof K.A.S.A Kasowski, przez cały dzień będzie również wystawa sprzętu wojskowego. Jeśli ktoś ma ochotę podjechać i zobaczyć co się będzie działo to serdecznie zapraszam. http-~~-//www.32blot.wp.mil.pl/pl/67_756.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jestem za - pod warunkiem, że pogoda dopisze 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ja tez chetnie pojade ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A ja miałam być (od paru lat w sumie co roku jestem jak mi coś nie wypada) ale już drugi nie będzie mnie tam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif za rok mam nadzieję że nikt nie wymyśli sobie na termin festynu ślubu lub urodzin Bawcie się dobrze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Kurde nie dam rady bo do poniedziałku motor w serwisie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 to jak kto by pojechal napewno i gdzie robimy zbiorke bo ja jade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja wiem, że jadę, ale wcześniej niż 15'sta raczej nie dam rady. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja Mozę bym poleciała ale także dopiero po 15-tej ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja będę tylko że raczej pojadę oddzielnie Spotkamy się na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 dawac miejsce zbiorki i lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beez_znaczenia --- czarny Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Siemka :)leci ktoś wcześniej??ja mogę ruszać już koło 11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja będę czekał na Was na miejscu... tzn możemy umówić się na samym lotnisku lub w Teodorach przy trasie na Piotrków będę czekał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ej to ktos z lodzi leci? jak tak to godzie i o ktorej zbiorka;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja wiem, że jadę, ale wcześniej niż 15'sta raczej nie dam rady. Ja Mozę bym poleciała ale także dopiero po 15-tej ;(To może razem polecimy po 15? Tylko, że po 15 to tam można głównie wstawione wojsko pooglądać (bynajmniej tak kiedyś było, może coś się zmieniło) Ale wtedy musiałabym zahaczyć do pracy, pożyczyć przeźroczyste okularki bhp, bo ta moja szybka... Cały tydzień pamiętałam, żeby je zabrać na weekend, a dzisiaj zapomniałam...Ale to po drodze jest. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To ja też się dopisuję. Mam nadzieje że mnie reka jutro nie zawiedzie ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Za mało ogólnie jest osób chętnych, aby robić grubsze spotkanie na południe. Jak jutro wstanę i ogarnę temat, to napiszę czy spotykamy się ok.15 czy też każdy jedzie na własną rękę, bo robić spotkanie na 3-4 motocykle to bez sens 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Suchy w 3-4 moto zawsze raźniej niż samemu. No ale jak chcesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jasne, że tak. Jednak jak ja teraz mam zasugerować godzinę wyjazdu 12.00, a sam nie będę w stanie przyjechać - to nie będzie chyba w porządku. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja myślałam że gadamy o 15 ;p Bo ja wcześniej w robicie siedzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja powinienem cały dzień kręcić się w okolicach lotniska jak dojedziecie razem lub osobno to dajcie znać najlepiej sms'em bo na lotnisku z zasięgiem ciężko było 697-222-753 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 jak wylecimy o 15 to na którą chcecie zrobić powrót? ja chciałbym się przejechać ale muszę niestety wiedzieć jak z będzie z powrotem. @Suchy jak coś to daj znać - ja się wstępnie piszę. Rano myślałem o lataniu z ekipą nad jeziorsko ale chyba nie dam rady wstać przed 9 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Łukasz zadzwonię do Ciebie jak wstanę ok.10-10.30 i pogadamy. Może dołączymy do ekipy bo też bym się przejechał - odezwę się.Do Bociana mam telefon, także umówimy się z nim i nas pokieruje mam nadzieję na zlocie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 suchy jak bys mogl to wez mi pusc gluchego jak juz cos ustalisz i dasz info na forum;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam, napiszcie proszę, ewentualnie gdzie chcielibyście się spotkać w okolicach 15-ej. Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi