Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Festyn Lotniczy 17.09 Łask

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

W sobotę na lotnisku wojskowym w Teodorach koło Łasku odbędzie się Festyn Lotniczy.

Szczerze mówiąc w poprzednich latach była to jedna z najlepszych "imprez" w okolicy jednak w tym roku się nie postarali, ponieważ festyn ma się zakończyć już o godz. 18.30 ;/

Gwiazdą "wieczoru" (17-18) ma być Krzysztof K.A.S.A Kasowski, przez cały dzień będzie również wystawa sprzętu wojskowego.

Jeśli ktoś ma ochotę podjechać i zobaczyć co się będzie działo to serdecznie zapraszam.

http-~~-//www.32blot.wp.mil.pl/pl/67_756.html

Dołączona grafika

Opublikowano

Jestem za - pod warunkiem, że pogoda dopisze :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze... :biggrin:

Opublikowano

A ja miałam być (od paru lat w sumie co roku jestem jak mi coś nie wypada) ale już drugi nie będzie mnie tam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif za rok mam nadzieję że nikt nie wymyśli sobie na termin festynu ślubu lub urodzin :whip:

Bawcie się dobrze!

Opublikowano

Kurde nie dam rady bo do poniedziałku motor w serwisie :sad2:

Opublikowano

to jak kto by pojechal napewno i gdzie robimy zbiorke bo ja jade :smile:

Opublikowano

Ja wiem, że jadę, ale wcześniej niż 15'sta raczej nie dam rady.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Ja będę tylko że raczej pojadę oddzielnie :biggrin: Spotkamy się na miejscu :smile:

Opublikowano

dawac miejsce zbiorki i lecimy :biggrin:

beez_znaczenia --- czarny
Opublikowano

Siemka :)leci ktoś wcześniej??ja mogę ruszać już koło 11

Opublikowano

Ja będę czekał na Was na miejscu... tzn możemy umówić się na samym lotnisku lub w Teodorach przy trasie na Piotrków będę czekał :P

Opublikowano

ej to ktos z lodzi leci? jak tak to godzie i o ktorej zbiorka;)

Opublikowano

Ja wiem, że jadę, ale wcześniej niż 15'sta raczej nie dam rady.

Ja Mozę bym poleciała ale także dopiero po 15-tej ;(

To może razem polecimy po 15? Tylko, że po 15 to tam można głównie wstawione wojsko pooglądać (bynajmniej tak kiedyś było, może coś się zmieniło) :decayed: Ale wtedy musiałabym zahaczyć do pracy, pożyczyć przeźroczyste okularki bhp, bo ta moja szybka... Cały tydzień pamiętałam, żeby je zabrać na weekend, a dzisiaj zapomniałam...Ale to po drodze jest. :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

To ja też się dopisuję. :smile: Mam nadzieje że mnie reka jutro nie zawiedzie ;/

Opublikowano

Za mało ogólnie jest osób chętnych, aby robić grubsze spotkanie na południe. Jak jutro wstanę i ogarnę temat, to napiszę czy spotykamy się ok.15 czy też każdy jedzie na własną rękę, bo robić spotkanie na 3-4 motocykle to bez sens :smile:

Opublikowano

Suchy w 3-4 moto zawsze raźniej niż samemu. No ale jak chcesz. :smile:

Opublikowano

Jasne, że tak. Jednak jak ja teraz mam zasugerować godzinę wyjazdu 12.00, a sam nie będę w stanie przyjechać - to nie będzie chyba w porządku.

Opublikowano

ja myślałam że gadamy o 15 ;p Bo ja wcześniej w robicie siedzę :sad2:

Opublikowano

Ja powinienem cały dzień kręcić się w okolicach lotniska :P jak dojedziecie razem lub osobno to dajcie znać najlepiej sms'em bo na lotnisku z zasięgiem ciężko było 697-222-753

Opublikowano

jak wylecimy o 15 to na którą chcecie zrobić powrót? ja chciałbym się przejechać ale muszę niestety wiedzieć jak z będzie z powrotem. @Suchy jak coś to daj znać - ja się wstępnie piszę. Rano myślałem o lataniu z ekipą nad jeziorsko ale chyba nie dam rady wstać przed 9 :sad2:

Opublikowano

Łukasz zadzwonię do Ciebie jak wstanę ok.10-10.30 i pogadamy. Może dołączymy do ekipy bo też bym się przejechał - odezwę się.Do Bociana mam telefon, także umówimy się z nim i nas pokieruje mam nadzieję na zlocie :smile:

Opublikowano

suchy jak bys mogl to wez mi pusc gluchego jak juz cos ustalisz i dasz info na forum;)

Opublikowano

Witam, napiszcie proszę, ewentualnie gdzie chcielibyście się spotkać w okolicach 15-ej. Pozdrawiam Gazela.