Skocz do zawartości

Robią Zdjęcia Na Ulicach - Żywe Fotoradary? :)

piotreklodz

Rekomendowane odpowiedzi

Z ukraina moga miec jakas wymiane danych wiec sliska sprawa

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Ja pitolę... ale właśnie, nie wiadomo, czy ktoś próbował zgłosić że to może być fotomontaż czy coś... Bo jeśli chodzi o przejazdy na czerwonym itp to niby nie musi być oznakowane miejsce fotografowania, ale i tak chyba jakaś legalizacja aparatu jest potrzebna... Chociaż... to w końcu kamera sony... 

Edytowane przez Dzisia (wyświetl historię edycji)

tyle tam jeżdżę i jeszcze nic nie dostałem :smile:

Wiec pier.... ;)

Hehe wracając po 16 do domu to chyba pana widziałem. Ta sama kurtka torbą itd

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Kurde myślę, że najszybciej robić fotkę można by mu pod tą komenda. Poświęcić się stanąć w ruchliwych godzinach. Aparat w łapkę i czatować.

Tak czytam ten watek i dałem sie troche podpuscic...Tak na dobra sprawe, czy komukolwiek z Was Roman zrobil fotke???Czy ktokolwiek z Was zostal przez niego "skrzywdzony". Niezla nagonka sie tu na niego robi, niektórzy chca poswiecac swoj cenny czas aby na niego czekac z aparatek

Kurde myślę, że najszybciej robić fotkę można by mu pod tą komenda. Poświęcić się stanąć w ruchliwych godzinach. Aparat w łapkę i czatować.
....

Strasznie duzo negatywnej energii...Moze po prostu olac sprawe, bo inaczej to Wy(My) bedziemy takimi "spolecznikami" jak on... Facet prawdopodobnie ma jakis problem psychiczny i jako chorego go trzeba traktowac...

A Ci , jak kolega powyzej, majacy tyle energii , zamiast czatowac na Romka z aparatem , moga ja lepiej wykorzystac:).

Takie moje skromne zdanie w temacie "ustawiania sie" na Romka.

Tak czytam ten watek i dałem sie troche podpuscic...Tak na dobra sprawe, czy komukolwiek z Was Roman zrobil fotke???Czy ktokolwiek z Was zostal przez niego "skrzywdzony". Niezla nagonka sie tu na niego robi, niektórzy chca poswiecac swoj cenny czas aby na niego czekac z aparatek ....Strasznie duzo negatywnej energii...Moze po prostu olac sprawe, bo inaczej to Wy(My) bedziemy takimi "spolecznikami" jak on... Facet prawdopodobnie ma jakis problem psychiczny i jako chorego go trzeba traktowac...A Ci , jak kolega powyzej, majacy tyle energii , zamiast czatowac na Romka z aparatem , moga ja lepiej wykorzystac:).Takie moje skromne zdanie w temacie "ustawiania sie" na Romka.

to jest kwestia czasu. znajomi znajomych już dostali mandaty w takich sprawach od społeczników. Ja tylko pytam co potem? ludzie sąróżni nie chciałbym żeby gość zginął brutalnie mimo że mnie mocno irytuje. Nastraszenie też nic nie da bo on czuje się bohaterem i jest pewien że policja go ochroni.
:P

Kurde myślę, że najszybciej robić fotkę można by mu pod tą komenda.

Dziś naszykuje sobie telefon. Miałem taki zamiar wczoraj ale kompletnie się nie spodziewałem, że na niego wpadnę ;).

A że akurat miałem zielone to nawet nie miałem czasu by robić zdjęcia.

Dobrze że gadał przez telefon bo nie miałem pasów ;)

Tak czytam ten watek i dałem sie troche podpuscic...Tak na dobra sprawe, czy komukolwiek z Was Roman zrobil fotke???Czy ktokolwiek z Was zostal przez niego "skrzywdzony". Niezla nagonka sie tu na niego robi, niektórzy chca poswiecac swoj cenny czas aby na niego czekac z aparatek

Sprawiedliwość musi być po naszej stronie  

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Dziś naszykuje sobie telefon. Miałem taki zamiar wczoraj ale kompletnie się nie spodziewałem, że na niego wpadnę ;).

A że akurat miałem zielone to nawet nie miałem czasu by robić zdjęcia.

Dobrze że gadał przez telefon bo nie miałem pasów ;)

Sprawiedliwość musi być po naszej stronie  

no tak, ktoś w końcu na tych łódzkich drogach musi rządzić :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

A co on Nam może? Ilu z Was jezdzi na czerwonym? A jeśli jezdzi to niech przestanie, bo jak trafi na mnie jak będę jechał prostopadle na zielonym to obojgu nam nie będzie do śmiechu. Innych wykroczeń chyba nie jest w stanie zarejestrować. Olać Pana i niech sobie choruje na co tam chce, na głowę też.

Edytowane przez Seler (wyświetl historię edycji)

A co on Nam może? Ilu z Was jezdzi na czerwonym? A jeśli jezdzi to niech przestanie, bo jak trafi na mnie jak będę jechał prostopadle na zielonym to obojgu nam nie będzie do śmiechu. Innych wykroczeń chyba nie jest w stanie zarejestrować. Olać Pana i niech sobie choruje na co tam chce, na głowę też.

Amen :cheers:

A co on Nam może? Ilu z Was jezdzi na czerwonym?

Ja jeżdzę bez pasów :P

- Przyjmujemy zawiadomienie i wzywamy właściciela pojazdu celem wyjaśnienia sprawy - mówi mł. asp. Marzanna Boratyńska z łódzkiej drogówki. - Większość, widząc zdjęcia, przyznaje się do winy i płaci mandat.

No i sami chcą placic. Ja tak dostalem mandat z sądu za fotoradar bez wzywania mnie na rozprawę. Ze nie było widać kto prowadzi to sie odwolalem i nagle na drugiej sprawie gdzie już byłem okazało sie ze nie ma podstaw wlepic mi mandatu.

Edytowane przez Suchy-wolk
cytat (wyświetl historię edycji)

No i sami chcą placic. Ja tak dostalem mandat z sądu za fotoradar bez wzywania mnie na rozprawę. Ze nie było widać kto prowadzi to sie odwolalem i nagle na drugiej sprawie gdzie już byłem okazało sie ze nie ma podstaw wlepic mi mandatu.

No i wszystko w tym temacie.

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

I co masz zamiar mu zrobic ?

Nasrac na wycieraczce ? :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

jak mu 1 osoba nasra na wycieraczkę, nic sobie z tego nie zrobi. ale jak nasra mu kilkadziesiąt - będzie miał niezły smród :biggrin:

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

już gościowi współczuje, jak gówno zaschnie to czym on to usunie. Ciekawe czy ma samochód. Hmmm. Ale w mieszkaniu też ma szyby tylko jak tam nasrać.....? Jeszcze zrobi zdjęcie i co...... :P

:P