Bulba Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Z ukraina moga miec jakas wymiane danych wiec sliska sprawa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzisia Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) http://www.cda.pl/video/83710a2/Pan-Roman-postrach-kierowcow Ja pitolę... ale właśnie, nie wiadomo, czy ktoś próbował zgłosić że to może być fotomontaż czy coś... Bo jeśli chodzi o przejazdy na czerwonym itp to niby nie musi być oznakowane miejsce fotografowania, ale i tak chyba jakaś legalizacja aparatu jest potrzebna... Chociaż... to w końcu kamera sony... Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Dzisia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 tyle tam jeżdżę i jeszcze nic nie dostałem Wiec pier.... Hehe wracając po 16 do domu to chyba pana widziałem. Ta sama kurtka torbą itd 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kurde myślę, że najszybciej robić fotkę można by mu pod tą komenda. Poświęcić się stanąć w ruchliwych godzinach. Aparat w łapkę i czatować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tak czytam ten watek i dałem sie troche podpuscic...Tak na dobra sprawe, czy komukolwiek z Was Roman zrobil fotke???Czy ktokolwiek z Was zostal przez niego "skrzywdzony". Niezla nagonka sie tu na niego robi, niektórzy chca poswiecac swoj cenny czas aby na niego czekac z aparatek Kurde myślę, że najszybciej robić fotkę można by mu pod tą komenda. Poświęcić się stanąć w ruchliwych godzinach. Aparat w łapkę i czatować. ....Strasznie duzo negatywnej energii...Moze po prostu olac sprawe, bo inaczej to Wy(My) bedziemy takimi "spolecznikami" jak on... Facet prawdopodobnie ma jakis problem psychiczny i jako chorego go trzeba traktowac... A Ci , jak kolega powyzej, majacy tyle energii , zamiast czatowac na Romka z aparatem , moga ja lepiej wykorzystac:). Takie moje skromne zdanie w temacie "ustawiania sie" na Romka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Olać do czasu aż kogoś z nas upoluje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak czytam ten watek i dałem sie troche podpuscic...Tak na dobra sprawe, czy komukolwiek z Was Roman zrobil fotke???Czy ktokolwiek z Was zostal przez niego "skrzywdzony". Niezla nagonka sie tu na niego robi, niektórzy chca poswiecac swoj cenny czas aby na niego czekac z aparatek ....Strasznie duzo negatywnej energii...Moze po prostu olac sprawe, bo inaczej to Wy(My) bedziemy takimi "spolecznikami" jak on... Facet prawdopodobnie ma jakis problem psychiczny i jako chorego go trzeba traktowac...A Ci , jak kolega powyzej, majacy tyle energii , zamiast czatowac na Romka z aparatem , moga ja lepiej wykorzystac:).Takie moje skromne zdanie w temacie "ustawiania sie" na Romka.to jest kwestia czasu. znajomi znajomych już dostali mandaty w takich sprawach od społeczników. Ja tylko pytam co potem? ludzie sąróżni nie chciałbym żeby gość zginął brutalnie mimo że mnie mocno irytuje. Nastraszenie też nic nie da bo on czuje się bohaterem i jest pewien że policja go ochroni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kurde myślę, że najszybciej robić fotkę można by mu pod tą komenda. Dziś naszykuje sobie telefon. Miałem taki zamiar wczoraj ale kompletnie się nie spodziewałem, że na niego wpadnę . A że akurat miałem zielone to nawet nie miałem czasu by robić zdjęcia. Dobrze że gadał przez telefon bo nie miałem pasów Tak czytam ten watek i dałem sie troche podpuscic...Tak na dobra sprawe, czy komukolwiek z Was Roman zrobil fotke???Czy ktokolwiek z Was zostal przez niego "skrzywdzony". Niezla nagonka sie tu na niego robi, niektórzy chca poswiecac swoj cenny czas aby na niego czekac z aparatek Sprawiedliwość musi być po naszej stronie 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dziś naszykuje sobie telefon. Miałem taki zamiar wczoraj ale kompletnie się nie spodziewałem, że na niego wpadnę . A że akurat miałem zielone to nawet nie miałem czasu by robić zdjęcia. Dobrze że gadał przez telefon bo nie miałem pasów Sprawiedliwość musi być po naszej stronie no tak, ktoś w końcu na tych łódzkich drogach musi rządzić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Policja mogłaby go wykorzystać w jakiejś reklamie bezpiecznej jazdy po mieście... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) A co on Nam może? Ilu z Was jezdzi na czerwonym? A jeśli jezdzi to niech przestanie, bo jak trafi na mnie jak będę jechał prostopadle na zielonym to obojgu nam nie będzie do śmiechu. Innych wykroczeń chyba nie jest w stanie zarejestrować. Olać Pana i niech sobie choruje na co tam chce, na głowę też. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Seler (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A co on Nam może? Ilu z Was jezdzi na czerwonym? A jeśli jezdzi to niech przestanie, bo jak trafi na mnie jak będę jechał prostopadle na zielonym to obojgu nam nie będzie do śmiechu. Innych wykroczeń chyba nie jest w stanie zarejestrować. Olać Pana i niech sobie choruje na co tam chce, na głowę też. Amen 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A co on Nam może? Ilu z Was jezdzi na czerwonym? Ja jeżdzę bez pasów 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja jeżdzę bez pasów załatw sobie papierek że jesteś w ciąży i po sprawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Romuś atakuje http://expressilustrowany.pl/pan-roman-lowca-wykroczen-zwieksza-kaliber,artykul.html?material_id=517191b516f1da8d3b000000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) - Przyjmujemy zawiadomienie i wzywamy właściciela pojazdu celem wyjaśnienia sprawy - mówi mł. asp. Marzanna Boratyńska z łódzkiej drogówki. - Większość, widząc zdjęcia, przyznaje się do winy i płaci mandat. No i sami chcą placic. Ja tak dostalem mandat z sądu za fotoradar bez wzywania mnie na rozprawę. Ze nie było widać kto prowadzi to sie odwolalem i nagle na drugiej sprawie gdzie już byłem okazało sie ze nie ma podstaw wlepic mi mandatu. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Suchy-wolk cytat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No i sami chcą placic. Ja tak dostalem mandat z sądu za fotoradar bez wzywania mnie na rozprawę. Ze nie było widać kto prowadzi to sie odwolalem i nagle na drugiej sprawie gdzie już byłem okazało sie ze nie ma podstaw wlepic mi mandatu. No i wszystko w tym temacie. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 https://www.facebook.com/RomanKonfident?ref=stream 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 900 osob lubi to i tak się robi popularność rooland niźle wychaczyłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 teraz to z górki jak będziemy mieli jego wszystkie dane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 I co masz zamiar mu zrobic ? Nasrac na wycieraczce ? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) jak mu 1 osoba nasra na wycieraczkę, nic sobie z tego nie zrobi. ale jak nasra mu kilkadziesiąt - będzie miał niezły smród Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 czy koleś ma z tego co robi jakiś zysk finansowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja jest po prostu s*********m ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 już gościowi współczuje, jak gówno zaschnie to czym on to usunie. Ciekawe czy ma samochód. Hmmm. Ale w mieszkaniu też ma szyby tylko jak tam nasrać.....? Jeszcze zrobi zdjęcie i co...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi