motocykloza Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 A, niech będzie, że zapoznam was z Ferdynandem, bo na forum jeszcze żaden przedstawiciel tego modelu nie zagościł Rocznik 97, lekko ponad 50 tys przebiegu, które stuknęło w zeszłe wakacje na tułaczce po Bałkanach. To, że do mnie trafił było kompletnym przypadkiem. Miała być honda, miał być klasyk, miało być 500. Ale coś w tym chyba jest, że to motocykl wybiera sobie właściciela a nie na odwrót... Najkrócej mówiąc to turystyczne enduro. I właśnie w takich celach jest użytkowany. A ponieważ wciąż jestem początkująca za wiele robić przy nim nie chcę, żeby potem w razie co nie płakać nad wysiłkiem włożonym w piękne malowanie itd... Wszystkich dziwi, że to jednocylindrowiec. Jeden z lżejszych w swojej grupie, co nie zmienia faktu, że nadal mimo kombinacji wszelakich podnieść go nie umiem. Może jacyś chętni na udzielenie kilku rad w teorii tudzież praktyce? A poniżej Ferdek w różnorakich odsłonach: Wersja podróżna Wersja off... Wersja przyjazna środowisku Chciałam dodać jeszcze wersję z właścicielką...ale limit nie pozwala, no co zrobić 0 Cytuj If you think you don't need a helmet, you probably don't. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ooo chyba widziałem Kotecka Wiecej na niego pakujesz, niż nie jeden samochód pomieści 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Fajna maszynka To pierwsze zdjęcie to pewnie miałaś wyjazd na dwa dni i musiałaś pół szafy zabrać ? przyznaj się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Mój koleżka ma taki sam, sprzęcik niezawodny, przyjemny i godny polecenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 kąpiel w błocie dobra na cere 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 kąpiel w błocie dobra na cere sprawdzałeś? super motocykl gratuluję 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mój koleżka ma taki sam, sprzęcik niezawodny, przyjemny i godny polecenia Z tą niezawodnością to różne krążą opinie, oczywiście kwestia dbania i stanu konkretnego egzemplarza. Przyjemny i godny polecenia.... dla kobietki spośród wszystkich pseudo enduro jest ciekawy Wielu pięknych i ciekawych wypraw Ewo i bezawaryjności 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocykloza Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 To pierwsze zdjęcie to pewnie miałaś wyjazd na dwa dni i musiałaś pół szafy zabrać ? przyznaj się Nie no, tak źle ze mna nie jest. Pierwszy wyjazd na nieznane lądy, a byłyśmy tylko we dwie, więc trzeba było być przygotowanym I nie na dwa dni, tylko 3 tygodnie Wiecej na niego pakujesz, niż nie jeden samochód pomieści Jak widać, całkiem pakowny z niego wielbłąd Na razie się sprawuje, a co dalej czas pokaże. Wielu pięknych i ciekawych wypraw Ewo i bezawaryjności Nie dzięki 0 Cytuj If you think you don't need a helmet, you probably don't. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Faje moto znjomy miał takiego więc teścik z jazdy był 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Czy z waszej wyprawy przypadkowo nie ma filmu na yt ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocykloza Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ano przypadkowo jest film, są zdjęcia i nawet w miarę zjadliwa relacja do przeczytania I problem z przełączaniem świateł odkąd sama zmieniłam żarówkę... 0 Cytuj If you think you don't need a helmet, you probably don't. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Miałem jeździłem, Fredek zacna maszyna, tylko lubi olej z pod cylindra gubić .... poza tym nie do zajechania. Dalszych ciekawych wypraw życzę. 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi