Piotr Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 prośba o ocenę czy gra jest warta świeczki http://tablica.pl/oferta/zamienie-na-samochod-quada-auto-zamiana-na-terenowy-dostawczy-ciagnik-CID5-ID2reb9.html 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 o ! fajne! idealne do analizy studium przypadku pt. "jak czytać ogłoszenia" no to do dzieła Jedyna taka , gwarantuje że drugiej takiej nie znajdziesz . - zapewne Bezwypadkowa , profesjonalnie stuningowana ; - zapewne... tylko ten bedny wgniotek na baku... sam się zrobił, spadła nań szyszka z drzewa... ale o tym później, dopiero jak już się podjarasz farmazonami poniżej... tjuning też jest profesjonalny, popatrzmy zatem... Power Comander - zmieniona mapa wtysku i sterowania komputerem , - poproszę o wydruki z hamowni Sportowe ostre wałki rozrządu , - poproszę o seryjne wałki do wglądu (powiedzieć, to można wiele, pokazać już mniej nieco) Sportowe tłumiki , nie ryczące bez sensu ale dodające mocy , - tłumiki na zdjęciu są seryjne, jeśli "spotrowe" to wypatroszene, jeśli tak, to faktycznie "profesjonalne"... Wzmacniane zawieszenie , - o i to jest bardzo ciekawe - tzn co i jak zostało wzmocnione? Amortyzator skrętu z 25 - stopniową regulacją ,Xsenony , Sportowa szyba Puig'a ,Sportowe podnóżki z pełną regulacją ,Sportowe hamulce , - na zdjęciu są standardowe tarcze, seryjne radialne zaciski Sumitomo, i seryjne pompy hamulcowe - w czym one takie sportowe? Czerwone podświetlenia zegarów ,Ponóżki sportowe z pełną regulacją ,Karbonowe osłony silnika ,Podświetlenia ledowe nad tylnym kołem i we wlotach przednich , - hahahahaha ... zaczyna pachnieć profi tjuningiem, za jedyne... Elektrycznie podnoszona tablica rejestracyjna , - coraz lepiej I wiele innych dodatków przekraczających wartość 15 tys. zł.- no właśnie ... hahahahahahahaha!!!! Motocykl waży 175kg i ma 215 PS mocy , jak to jeździ pozostawię bez komentarza ... - poproszę o wydruki z hamowni W każdym razie bez urazy ale wszystkie Hayabusy , ZX12 , ZX14 i inne zostają w tyle. - może popsute były...?Motocykl jest w perfekcyjnym stanie , prosty , nie ściąga , pomimo motężnej mocy i sportowego charakteru prowadzi się płynniei daje niesamowite wrażenia z jazdy. Jedynym drobnym mankamentem jest niewielki wgniotek na zbiorniku. - to w kwestii bezwypadkowości...Gratis prawie nowa tylna opona. - nic dziwnego, skoro na motocyklu jest łysy śmieć Sprzedaję gdyż jestem w trakcie remontu domu. - trudno, co robić...? Ewentualnie zamienię na jakiś ciekawy pojazd, samochód , quada albo motocykl , terenowy dostawczy , quad , bus , busaalbo dom , domek do remontu - gdyż "jestem w trakcie remontu domu"... bez komentarza... dawno nie widziałem takiego farmazonu w ogłoszeniu, ale dzięki - ku przestrodze dla innych jak nie dać sobie nawijać makaronu na uszy... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 działkowy emeryt, to mi wystarczy, dzięki i koniec analizy 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) prośba o ocenę czy gra jest warta świeczki http://tablica.pl/oferta/zamienie-na-samochod-quada-auto-zamiana-na-terenowy-dostawczy-ciagnik-CID5-ID2reb9.html Kolego Pietrku ale nie wiem czy po prostu nie zauważyłes albo wkleiłeś zły link ale to jest ścigacz i to taki trochę szybki O czymś nie wiem? Coś Ci się pozmieniało ? I żeby trzymać się wątku to ładny kolor Edytowane 9 Marca 2013 przez Zyygy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Oj Boze Boze, takie słowa cisną mi się na usta, chyba nie chciałbym poznać właściciela tego motocykla. Nie wiem czemu ale ostatnio bardzo cenie sobie coś co jest w oryginale. R1 ładne na pierwszy rzut oka jak najbardziej mi się podoba ale po co tam te brednie? Ja rozumiem ze zależy na sprzedaży. Czasami lepiej napisać krótko i na temat, nie każdego interesuje życie osobiste sprzedającego. 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Piękny kolor 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Piotr Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Piękny kolor To chyba jedyne dobre co można o niej powiedzieć 0 Cytuj
adam F3 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Taka jak zolwika z forum tylko felga inna zolwik ma fajniejsze klamki :giggle: 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 ma wyobraźnie 215 koni się uśmiałem 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 chciał bym zobaczyć jak mi odchodzi ta r1 beznadziejny opis i nieświadomy właściciel 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Zidus Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 tylko sie chwalic umiesz hihihi :laugh: 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 kolega działkowy emeryt pozamiatał w temacie jedynie co mogę dodać od siebie to hamownie często są strojone pod klijenta i zawyżają , więc wykres nie jest do końca potwierdzeniem 0 Cytuj
stanio Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 powiem tak mialem okazje sprowadzic podobna r1 z 2005 roku z czech za 14 tys... teraz zaluje 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi